Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Értem én hogy jó meg szép ez; de pc-re 5-6 éve volt még értelme ezeket rakni, amikor ritka/drága volt egy router.
Aki olyan erőforrás igényes és olyan látogatottságú weblapot üzemeltet annak úgysem otthon fut, mindenki másnem pedig 100× jobb egy router. Egy 1043ND nincs 16ezer, ennyiért mellé egy külső vinyó (ha még nincs) és kész; ha jóval több kraft kell akkor 25ért elég izmos routerek vannak már - de 2-400Mhz szinte mindenre elég.A te setupod mellé is kell úgyis router, és az én WL500W-m a rajta lógó 16gbos pendriveval együtt eszik 6 wattot. Egy atomos konfig (drágább is eleve) is legalább 30at kér egy pc meg ennek is a kétszeresét. És egy atom is 1 hónapra visszanézve átlagolva sem fog többet mint 1-2% procihasználatot generálni. Ezek fényében a cikknek ezt a részét ... nem túl jónak tekintem, az elv és a leírás okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged