Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Értem én hogy jó meg szép ez; de pc-re 5-6 éve volt még értelme ezeket rakni, amikor ritka/drága volt egy router.
Aki olyan erőforrás igényes és olyan látogatottságú weblapot üzemeltet annak úgysem otthon fut, mindenki másnem pedig 100× jobb egy router. Egy 1043ND nincs 16ezer, ennyiért mellé egy külső vinyó (ha még nincs) és kész; ha jóval több kraft kell akkor 25ért elég izmos routerek vannak már - de 2-400Mhz szinte mindenre elég.A te setupod mellé is kell úgyis router, és az én WL500W-m a rajta lógó 16gbos pendriveval együtt eszik 6 wattot. Egy atomos konfig (drágább is eleve) is legalább 30at kér egy pc meg ennek is a kétszeresét. És egy atom is 1 hónapra visszanézve átlagolva sem fog többet mint 1-2% procihasználatot generálni. Ezek fényében a cikknek ezt a részét ... nem túl jónak tekintem, az elv és a leírás okés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Vatera, Teszvesz topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest