- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ennyit a "a Linux már egyszerűbben telepíthető a Windowsnál, csak pár kattintás, szinte csak okézni kell és fent van" propagandáról. Nekem nem így tűnt.
Az pedig, hogy a dvd-re kiírva nem lehetett telepíteni, nagyon gáz. Nem azt kell nézni, hogy ki használ már olyat, (nekem van) hanem hogy ott van a lehetőségek között, csak éppen nem működik. Itt olvastam, hogy
(#5) zoltanz "nem lehet eltávolítani a PulseAudio-t mert viszi magával az ablakozót"
A Linuxnál is van ilyen? Na, akkor tényleg nem is annyira más ma már, mint a Windows..
Különben kiváncsi lettem erre a programra, és mivel állítólag létezik windowsra is, le akartam tölteni, de csak a szokásos linuxos nyakatekert logikátlan bullshitet találtam. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy itt hová kattintsak ahhoz, ha egy működő windowsos verziót szeretnék letölteni?? [link]
Szerkezeti függőségek, és futtatási függőségek? Most komolyan? Én mondom, a linuxosoknak van egy kis bekattantságuk a dolgok bonyolítására, ahelyett, hogy egyszerűsítenék azokat.Ez pedig a PH egy újabb gyöngyszeme:
El akartam küldeni ezt a hsz-t, erre kiírja, hogy be kell lépjek. Oké, megtörtént, de a hsz szövege ilyenre változott: [kép]
Ki kellett másolnom jegyzettömbbe, ott a replace funkcióval kicserélni minden + jelet szóközre, aztán visszamásolni ide. De először be volt kapcsolva a word wrap, úgy szétszedte az egészet szavakra, minden szó egy új sor volt. Tördelés kikapcs, úgy már jó lett. Különben a múltkor meg írni tudtam hsz-t egy lezárt fórumba, illetve nem tudtam elküldeni, de a szerkesztés azért még ment. Aztán kiírja, hogy ehhez nincs erőforrásom Ja, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest