Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Adobe Air, Flash, Reader van linuxra natívan.
CS5 wine alatt.
CS4 ubi alatt....etc..
. -
Geller72
veterán
Az egység hiánya teszi azzá, ami. Sajnos. Professzionalitás terén (amennyit én értek hozzá) ha nem a Debian alapú disztrókkal kezdtem volna, akkor ma valószínűleg SUSE Linuxot használnék.
-
Geller72
veterán
A Canonicalnak pont ez kell, hogy egy szintre hozza az MS termékeivel, mert sajnos így lesz versenyképesebb. És mivel nem a legjobb OS-címre törekednek, hanem a legnépszerűbb/legtöbbek által használt linux létrehozása/népszerűsítése a cél (tisztán üzleti szempontok miatt) ezért azon a bizonyos oltáron sok mindent ott kell hagyni, cserébe másért. Rengetegen vannak, akinek a Windows használata (nem a megértése/"mélyvíz" része) is problémát okoz. Vagy inkább úgy mondanám, hogy ők vannak többségben. Kegyetlen hasonlat, de szerintem találó: nézd meg a televíziózást. Ott sem a minőség a cél.
. Hanem a debil többség nézettségi indexei.Ez addig engem nem is fog zavarni, amíg lesznek alternatívák.
. -
Geller72
veterán
A legtöbb kis diszrtóval szerintem az a baj, hogy annyira nem profik, hogy a support oldal fullos legyen, - repók, etc. - de annyira belenyúlnak a rendszerbe, hogy másik, nagyobb disztro repójából ne tudjak frissíteni. És itt pont a "szekuriti" része aggaszt. A Mint persze többnyire kivétel, hiszen ott van ilyen irányú lehetőség.
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
Baltásgyilko
üzenetére
Ha nem változtatsz a defaulton, a boot az elsődleges merevlemez elsődleges partíciójáról indul. Ugye, attól függ, hogy épp milyen diskek voltak bent...
És mi volt a primary master..
. -
Geller72
veterán
válasz
Baltásgyilko
üzenetére
..ezt meg sem említettem, mert alapnak gondoltam, hogy tudod, miről bootolsz..
. -
Geller72
veterán
válasz
Baltásgyilko
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Meggyi001: Kuponok....
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
... akkor nekiesek..
.
Összezavarsz, így levesevés közben..
. Épp azt írtam, hogy ennyi erővel egy minimal debianra is lehetne építkezni. Akármit.