- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Geller72 veterán Adobe Air, Flash, Reader van linuxra natívan. 
 CS5 wine alatt.
 CS4 ubi alatt....etc.. . .
- 

Geller72 veterán Az egység hiánya teszi azzá, ami. Sajnos. Professzionalitás terén (amennyit én értek hozzá) ha nem a Debian alapú disztrókkal kezdtem volna, akkor ma valószínűleg SUSE Linuxot használnék. 
- 

Geller72 veterán A Canonicalnak pont ez kell, hogy egy szintre hozza az MS termékeivel, mert sajnos így lesz versenyképesebb. És mivel nem a legjobb OS-címre törekednek, hanem a legnépszerűbb/legtöbbek által használt linux létrehozása/népszerűsítése a cél (tisztán üzleti szempontok miatt) ezért azon a bizonyos oltáron sok mindent ott kell hagyni, cserébe másért. Rengetegen vannak, akinek a Windows használata (nem a megértése/"mélyvíz" része) is problémát okoz. Vagy inkább úgy mondanám, hogy ők vannak többségben. Kegyetlen hasonlat, de szerintem találó: nézd meg a televíziózást. Ott sem a minőség a cél.  . Hanem a debil többség nézettségi indexei. . Hanem a debil többség nézettségi indexei.Ez addig engem nem is fog zavarni, amíg lesznek alternatívák.  . .
- 

Geller72 veterán A legtöbb kis diszrtóval szerintem az a baj, hogy annyira nem profik, hogy a support oldal fullos legyen, - repók, etc. - de annyira belenyúlnak a rendszerbe, hogy másik, nagyobb disztro repójából ne tudjak frissíteni. És itt pont a "szekuriti" része aggaszt. A Mint persze többnyire kivétel, hiszen ott van ilyen irányú lehetőség. 
- 

Geller72 veterán 
- 

Geller72 veterán válasz  Baltásgyilko

üzenetére Baltásgyilko

üzenetéreHa nem változtatsz a defaulton, a boot az elsődleges merevlemez elsődleges partíciójáról indul. Ugye, attól függ, hogy épp milyen diskek voltak bent... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) És mi volt a primary master.. És mi volt a primary master.. . .
- 

üzenetére Baltásgyilko

üzenetére..ezt meg sem említettem, mert alapnak gondoltam, hogy tudod, miről bootolsz..  . .
- 

üzenetére Baltásgyilko

üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... akkor nekiesek..
... akkor nekiesek.. .
. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Összezavarsz, így levesevés közben..
 Összezavarsz, így levesevés közben.. . Épp azt írtam, hogy ennyi erővel egy minimal debianra is lehetne építkezni. Akármit.
. Épp azt írtam, hogy ennyi erővel egy minimal debianra is lehetne építkezni. Akármit.