Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash már nem lesz több Adobe-tól, Reader van, Acrobat nincs, PS fut, de fontok és más betegségei voltak amikor fél nap alatt felhegesztettem, InDesign, Illustrator és postscript megoldást nem találtam (nem erőltettem PS hegesztés után, ott a windows erre).
Pl. Sketchup is elindul Wine-al, de Win alatt gyorsabb, nincsenek megjelenítési hibák, stb.
Corel még Windowson is sz@r, linuxon nem is próbáltam
Sok programhoz meg crack kell wine alatt (bizony), így meg nem tölt frissítést, az alap telepítők meg bugosak általában (biztosan véletlen...)Az elindul és használható nem ugyan az.

Persze ez nem Linux error, sőt... pl. hogy Gugliék nem csinálnak natív Sketchupot az fura, pedig a fejlesztésekben részt vesznek.
leslieke:
köszi!
Hamarosan elkészül a Fedora 17 telepítős... mivel éjjelente írom elég "bugos" lesz attól tartok, de majd kijavítjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

köszi!