- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani 
 Nagyon gyors (neten van hír 2 sec alatti bootról is, igaz lecsupaszítva nagyon), stabilabb a Gnome Shell.
 Azért nem vagyok teljesen elfogult, sokféle linuxom volt -"belakva", nem csak "díszlinux"-ként, ennek is vannak hibái, de fejlesztik, hegesztik és addig nincs nagy baj.
- 

Flash már nem lesz több Adobe-tól, Reader van, Acrobat nincs, PS fut, de fontok és más betegségei voltak amikor fél nap alatt felhegesztettem, InDesign, Illustrator és postscript megoldást nem találtam (nem erőltettem PS hegesztés után, ott a windows erre). 
 Pl. Sketchup is elindul Wine-al, de Win alatt gyorsabb, nincsenek megjelenítési hibák, stb.
 Corel még Windowson is sz@r, linuxon nem is próbáltam 
 Sok programhoz meg crack kell wine alatt (bizony), így meg nem tölt frissítést, az alap telepítők meg bugosak általában (biztosan véletlen...)Az elindul és használható nem ugyan az.  Persze ez nem Linux error, sőt... pl. hogy Gugliék nem csinálnak natív Sketchupot az fura, pedig a fejlesztésekben részt vesznek. leslieke:  köszi! köszi!
 Hamarosan elkészül a Fedora 17 telepítős... mivel éjjelente írom elég "bugos" lesz attól tartok, de majd kijavítjuk 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Diablo IV
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani
 Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani