Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani 
 Nagyon gyors (neten van hír 2 sec alatti bootról is, igaz lecsupaszítva nagyon), stabilabb a Gnome Shell.
 Azért nem vagyok teljesen elfogult, sokféle linuxom volt -"belakva", nem csak "díszlinux"-ként, ennek is vannak hibái, de fejlesztik, hegesztik és addig nincs nagy baj.
- 

Flash már nem lesz több Adobe-tól, Reader van, Acrobat nincs, PS fut, de fontok és más betegségei voltak amikor fél nap alatt felhegesztettem, InDesign, Illustrator és postscript megoldást nem találtam (nem erőltettem PS hegesztés után, ott a windows erre). 
 Pl. Sketchup is elindul Wine-al, de Win alatt gyorsabb, nincsenek megjelenítési hibák, stb.
 Corel még Windowson is sz@r, linuxon nem is próbáltam 
 Sok programhoz meg crack kell wine alatt (bizony), így meg nem tölt frissítést, az alap telepítők meg bugosak általában (biztosan véletlen...)Az elindul és használható nem ugyan az.  Persze ez nem Linux error, sőt... pl. hogy Gugliék nem csinálnak natív Sketchupot az fura, pedig a fejlesztésekben részt vesznek. leslieke:  köszi! köszi!
 Hamarosan elkészül a Fedora 17 telepítős... mivel éjjelente írom elég "bugos" lesz attól tartok, de majd kijavítjuk 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani
 Nekem bejön, de ugye Fedora fan-ként nehéz lenne mást mondani