- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
válasz
petipetya #391 üzenetére
Azt gondolom éppen magad válaszoltad meg, hogy miért tart ott a linux ahol, igen 1-2 perc guglizás egy kodekért, még 1-2 egy GUI-ért a tűzfalra, 5-10 perc egy MŰKÖDŐ nyomtató illesztőért, stb...
Az meg, hogy @Dave barátoddal a másik minősítését nem tudod elhagyni egy hozzászólásodból, nos ez valami HC linux user experience lenne vagy mi? Senki sem bántja a szeretett rendszered hidd el, van helye, meg is találta abban 2-3%-os elterjedtségével....
-
TheSaint
aktív tag
"Egyszerűen nem is tudom miről beszélsz
"
Ezzel én is így vagyok, jókat is mosolyogtam mikor pár hozzászólással ezelőtt még olyan alapdologgal mint a youtube videók lejátszásával szenved most is valaki linux alatt és még mindig örülni kell egy 40%-os CPU terhelésnek, a böngésző anomáliákat már nem említem...
Ne menjünk bele, ha valakinek van temérdek ideje, nagyon jó rendszer LEHET a linux, de ezt jelentős időbefektetés nélkül is tudja ma egy win. -
TheSaint
aktív tag
Érdekes megközelítés, de azért több sebből vérzik:
Microsoftos egyedi Retail és VL termék kulcsot online aktiválásra jó formán fillérekért lehet venni, most akcióban 1000Ft/db-ért is tudok szerezni. Ne menjünk bele mennyire legális nem legális, a gép a Microsoft felé egy legális terméket fog mutatni.
Vírusirtó is érdekes, 30 napos kulcsot bármelyikhez találsz szinte a neten, kis kényelmetlenség, hogy havonta kell cserélni.A linux azért nem terjed mert nem tudja azt a rugalmasságot amit a Winek bármelyik verziója tud. Amíg volt rá időm pepecselni és is eljátszottam több disztróval, amíg meg nem találtam azt ami nagyjából passzolt, de ott is voltak olyan hiányosságok, tudtam róla, együtt lehetett élni vele, de mellette ott volt a Win rendszer, ami meg az én elvárásaimnak megfelelően mindent tudott. Az a tapasztalatom, hogy a Win egyre jobban a telepítsd fel és használd irányba megy és ezt egyre jobban csinálják, a Win10-be aki bele tud kötni, az nem tudom milyen linuxos disztrót tud mellé tenni, amin jobban/gyorsabban megy maga mint rendszer vagy akár egy adott alkalmazás!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest