- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvs
aktív tag
válasz
blade zte #260 üzenetére
/troll on
Szép dolog a szabad verseny a 4000 disztróval amiből 1000-et még talán támogatnak, amiből talán 500-ban van értelmes fejlesztés, amiből talán 250-et használnak értelmes mennyiségben, ami talán 5 alap nagy rendszer forkolására és zsilipelt-késleltetett lecsapolására épül.Másik részről abban elég biztos vagyok, hogy a W10-nél _lényegesen_ nagyobb biztonsági kockázatot jelent egy random kínai telefon, a gugli, a facebook, az ISP-k logja, az alma, a steam, egy random böngésző nyomai a neten vagy az emberi hülyeség. De lehet nyugodtan rettegni mindentől, csak nem értem minek.
Be lehet zárkózni a TOR-protonmail-TempleOS titkosított világba, de csak ott létezve elég sivár a lét.
/troll off -
Freel
tag
válasz
blade zte #260 üzenetére
Tökéletesen egyetértek a hozzászólásoddal. Fantasztikusan összeszedted a lényeget és idecsaptad az asztalra... Sajnos én nem tudtam ezt ilyen szépen megfogalmazni...
A problémát csupán csak ott látom, hogy azok az emberek akik hajlandóak lennének kompromisszumokat kötve is bár és a méregdrága szabadidőt rászánva is akár tanulni picit és megismerni a Linuxot, azok az emberek nem értik meg, hogy mit jelent a: pragmatista, konvert, idealista, tudatalatti, kollaboráció, backdoor, monopolhelyzet stb kifejezések... Így a hozzászólásod (amit én legszívesebben nagy betűkkel kiraknék mindenki asztalára) sajnos pont annak a rétegnek nem jelent semmit, akik egyébként ha használnák a Linuxot, tudnának a tömeges jelenlétükkel változtatni a Linux szerepén/fontosságán... -
movax
őstag
válasz
blade zte #260 üzenetére
Meg hát igazából ha számgépfelhasználás elsajátításáról van szó, akkor elsősorban oprendszer-tanulás az, ami van. Vagyis nem problémák platform- és eszközfüggetlen megoldását tanítják (iskolában, tanfolyamon, magánórákon, haverok stb.). Holott az oprendszer csak egy interfész köztem és a feladat között, teljesen mindegy, hogy linuxos lxde, vagy win10, ugye, alapelvekről van szó, amelyek univerzálisak. De hát ez evidencia. Vagy talán mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged