- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aya
addikt
Nekem klappol minden. Nem volt gáz a 12re állással. Akku ugyanaz. Nem droppol hálozatot. Talán kicsit gyorsabb de idáig se volt gond. Nincs panasz :)
-
aya
addikt
Nos sokáig vártam hátha valakinél elöjön a problémám. Nem írtatok gondokat ezért leírom nekem mi okoz gondokat. Frissitettem hivatalos forrásból android 11re ( telefon ajánlotta fel ) gyorsabb. Szuper minden.... de nem.
A telefon töltés után kb 3-4 másodperc után ébred fel. Le se szarja miket nyomkodok. Ez néha töltön is elöjön. A telefonnak hiába adok meg fix képernyő idöket. Simán halványul és lezár 15 mp alatt. Bármit beállithatok nincs hatással rá. Esetleg volt ilyesmitek és megoldottátok akkor írjátok már le hogy hogyan. Mert már falra mászok a telefontol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest