- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Én közelről se láttam pixelesnek.. egyáltalán nem olyan,amilyennek te megpróbálod lehúzni...és igy van,nem egy kategória a P-vel igy nem is kellett volna felhozni....én meg a 4x-et mondom,h leüti a P-t,,kijelzőben,meg másban is...fényerő ide,fényerő oda....
Ez a részedről már csak a sony javára történő LG lehúzás,mindenáron....Milyen érdekes ,h mindig csak a negativumokat emeled ki erősen az LG telefonokból....
Majd benézünk mi is egykét sony topicba....Köszi a meghivót... -
jooker82
nagyúr
Majd,ha megnézted az L5 kijelzőjét élőben,akkor beszélgessünk, Nova kijelző 450 Nit fényerővel és az l7-emet majdnem eléri minőségben....amig csak a papir alapján irogatsz,adig légyszi ne okoskodj.... én médiába láttam,de sokkal rosszabra számitottam...
Persze ettől függetlenül nem lesz egy tömegtelefon,mert nincs szolgáltatónál...Ez a telefon,meg valóban drága ennyiért,de nem is láttam még olyan kétkártyás mobilt,amely tömegtelefon lett volna....
-
jooker82
nagyúr
válasz
blueMerle #34 üzenetére
Pedig azért..
A tizenéveseknek, facebúkozni,v a korosabbaknak jó vétel....Meg iszonyat gyors és gyorsabban behozza a weblapokat,mint egykét 1 ghz körüli....
egyedül a betekintési szög ami nem megfelelő,de egy nokia 3210 után ez is felüdülés...Mert tudod,van aki olyanokról vált egy belépőszintűre...És fogalma sincs mi az a felbontás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest