- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Én közelről se láttam pixelesnek.. egyáltalán nem olyan,amilyennek te megpróbálod lehúzni...és igy van,nem egy kategória a P-vel igy nem is kellett volna felhozni....én meg a 4x-et mondom,h leüti a P-t,,kijelzőben,meg másban is...fényerő ide,fényerő oda....
Ez a részedről már csak a sony javára történő LG lehúzás,mindenáron....Milyen érdekes ,h mindig csak a negativumokat emeled ki erősen az LG telefonokból....
Majd benézünk mi is egykét sony topicba....Köszi a meghivót... -
jooker82
nagyúr
Majd,ha megnézted az L5 kijelzőjét élőben,akkor beszélgessünk, Nova kijelző 450 Nit fényerővel és az l7-emet majdnem eléri minőségben....amig csak a papir alapján irogatsz,adig légyszi ne okoskodj.... én médiába láttam,de sokkal rosszabra számitottam...
Persze ettől függetlenül nem lesz egy tömegtelefon,mert nincs szolgáltatónál...Ez a telefon,meg valóban drága ennyiért,de nem is láttam még olyan kétkártyás mobilt,amely tömegtelefon lett volna....
-
tzsolesz
nagyúr
Mondtam, hogy nekem sem kéne, ennyiért meg pláne nem. Nem ettem meszet.
Vagy ezen átsiklottál.
Sőt nekem ilyen hardver, meg ilyen kis kijelzők abszolút nem kellenének, még fele ennyiért sem. A vita már rég másról szólt.
Felhoztad a frissítést egy belépő szintű telefon topicjában, szerintem semmi értelme ezen az ICS-nek. Ennyi, és PONT. -
kenwood
veterán
azt irtad,h nem feltetlen.
egy ilyen tudasu,markas dual simes keszuleknek ennyi az ara.
a sima,egykartyas mezonyben nyilvan keves ez,meg ilyen alcatel,huawei,zte markakbol nagyobb tudasu dual simes is kijohet ennyibol,de a telefon ar/ertek aranya normalis,vagy jo.
draganak semmikepp nem neveznem,ahogyan tette ezt kb. az osszes hozzaszolo,vagy a cikkiro. -
tzsolesz
nagyúr
Az L5, L7 is ICS-el jött, már mikor? Uha.
A Sony U, meg még 1-2 idei modell miért nem jött ICS-el, az ráadásul 2 magos.
Ez azért eléggé gáz.Egyébként a Galaxy Y Duos-ra már megjelent az ICS, vagy az ebben a tesztben szereplő vetélytársaira?
Ez tényleg csak belépő szintű 2 kártyás teló, ami dual sim-es, nem hisezm hogy akinek ez kell, annak annyira fontos az ICS megléte (ekkora kijelzőn annyira mindegy, használhatatlan bármi)
Ezen kár vitatkozni.....Szőrszálhasogatásra pedig itt nincs szükség. Van már elég topic ahol a 2X mizériaáról van szó, de az engem nem érdekel......... Kapni sem lehet már.
-
tzsolesz
nagyúr
(és nem is akarok kitérni a hozzá elérhető oprendszerhez, ami nagy valószínűséggel marad is ez)
Ez egy belépő szintű teló, nehogy már ICS-t követeljünk még itt is a gyártón.
Így is az LG az aki a legtöbb idei modelljét ICS-el adta ki. Szemben a többivel (Sony, Samsung stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Macska topik
- Synology NAS
- weiss: Pant* rant
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Renault, Dacia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest