- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlo16
aktív tag
válasz SüdiLaller #48621 üzenetére
Az se rossz Apaszka grat hozzá
-
lazlo16
aktív tag
Na végleg visszavonulok innen a topikból. néha napján vissza nézek ,de már nem leszek aktív. Elcseréltem a telfont egy 20ezres videokártyára . Szóval midnen kedves gt540tulajnak illetve forúmtársnak további jo romozgatást kívánok a legjobb kezdő androidos telefonom volt )
-
lazlo16
aktív tag
Halli! eladó a szeretett telom. Mivel váltottam nincs szükségem rá. Akit esetleg egy érdekel egy fekete zseb kopott gt540 az írjon pü-t
-
lazlo16
aktív tag
BUÉK midnenkinek.
-
lazlo16
aktív tag
válasz quailstorm #48533 üzenetére
Amugy fogadjunk azért ez a véleményed mert recoverys vagy A recovery sose olyan jó mint a fastbootos. alapból romot uyg telepitezs cska h sd-kariról midnen régi rendszer fájlt letörölsz. Majd system boot partició format. Majd wipe. Majd fastbutból felrak. behangolod a rendszert és utánna mokuskodsz. Nekem egyszer enm volt random reboot egyikkel se
-
lazlo16
aktív tag
válasz quailstorm #48528 üzenetére
KI modnta neked h instabil ??? A legnagyobb gt540es fejlesztő munkájára azt mondod h instabil amikor végleges verziókról van szó ?Oo
Illetve nem kell állítani semmit ah gyárin van !! Alapból 250mb a system partició !!!
[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
Pontosna két év Én is december 31.én vásároltam.
-
lazlo16
aktív tag
kell egy flasher progi. Kell a v20bhunmod.kdz fájl. Kell android toolkit vagy fastboot lfasher. Kell egy rom.
-
lazlo16
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48419 üzenetére
egyedi. Töröltél vmi alap appot ? illetve álllitottál át vmi rendszer modosito beállitást (esetleg launcher emg stb mod)
-
lazlo16
aktív tag
válasz Dr. Romano #48416 üzenetére
Sajnos nem könnyen tudod elintézni ha el is tudod. Mivel az alap rendszer alapból nem támogatja cska az EXT2-3-4 és fat32 formátumot és későbbiekben is cska ezeket igy amximum progivla tudod (még a bele portolással se igazán lehet a rendszerbe h tudja ekzelni) Maximum 1-2 fájkezelő tudja enked emg cisnálni de ugy emg maga a telefon nem fogja látni cska az a 1-2 progi. Igy felesleges vesződni is vele.
-
lazlo16
aktív tag
válasz Dr. Romano #48414 üzenetére
Egy buta kérdést felteszek. Miért akarod ntfs-alatt futtatni az sd kártyát ?Oo Jah h 4 gb-nél nagyobb fájlt is rátudj rakni ? Tördelés nem megoldható ? És mi a bubánatot akarsz rárakni ami nagyobb mint 4 gb ?
[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
válasz formengil #48410 üzenetére
Az előttem szólónak igaza van . Én használtam a cm9-et ami engem zavart benne . Egy dolog miatt raktam le . Lassabb a progik(kép áttűnésék)közötti idő. Szaval mai 2.3 1s az ott 3. Fő ok ami miatt vissza álltam sdsl-re az az h 10 napig miden hiba nélkul ment nagyban böngészek és egyszer csak hívnak és ott behalt hívás közben =/De ezen kivül semmi bajom nem volt. 727mhz-n laggmentes volt (néhol program bezárásán la launcher kicsit lassan töltött be) meg a boot idő nem 15s hanem 40s kb.
-
lazlo16
aktív tag
válasz Dr. Romano #48408 üzenetére
De én szoktam n**.*c-ről szoktam ttorrentel főleg zenét vagy suliba ha unatkozok rajzfilmet vagy vmi marhaságot leszedni
-
lazlo16
aktív tag
Úristen SDSL4 megérdemel egy kövér pirospontot
Ami új menu rendszer új,cm ubdate(Y),főképernyő stilus váltás.
BEKERÜlt a magyar nyelvfelismerés a google HAngbevitelbe OOO Könyneb sms-t irni
-
lazlo16
aktív tag
Valaki tudja h kel deodex-elni egy odexes romot ?
-
-
lazlo16
aktív tag
válasz buktagt540 #48359 üzenetére
Az én véleményemet sose a tesztpogikra alapozom. Az újabb-rommal több mindent ki lehet hozni a masinából. Nem véletlenül ajánlottam azt a 2 romot. Mivel mind kettő az egyetlen alapokból építő dev csinált miro. Mindenki az ő kernelét használja vagy a programkódját. Szerintem nem véletlen. Az asis elavult már. Egy csomó patch hiányzik belőle.
SDSL v3 vagy AOSP v2 Mindkettő Full work rom. EGYETLEN Igazi rom és nem mod 2.3.7-nél. Szerintem teszteld le megint
[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
Hát én ha lgbe nézem L9 vagy 4xHD alá nem adok már. felesleges. még most GT540-et nyuzom de tavasszal csere meglátjuk addig mi változik
-
lazlo16
aktív tag
gt540 cm9 4.0.4 200-800MHZ, smartssV2, Háttérfoylamat tiltás, 256mb swap Hipergyors a kütyü
-
lazlo16
aktív tag
Lg Optimus X4 HD .. Oo brutális csak az ára is xD
-
lazlo16
aktív tag
Na az jó
Én msot tervezek váltani ez a telo meg megy Barátnőmnek :9 Vagy LG L9 vagy nem tudom. A kétmagos proci 1gb ram messze felulmul sok midnent főleg árban 10 ezerrel drágább az uj sony j nél és 2x anynit tud. És olcsobb mint a Sony P ami még bejönne. A többi telo meg túl van értékelve -.-
-
lazlo16
aktív tag
Pár Momentum erejéig vissza térek a közösséghez az
1. hozzászólás kiegészítése:
Eredeti romok link frissítés:
2.1 Pannon (20a helyett 20B)
2.1 T-mobil (20a helyett 20B)Eredeti romra való vissza állás:
- Elsőnek a recovery menüben minden particiót formázni kell.
format system
format boot
format cache
format data
majd wipe data/factory reset
- Utána fastboot módban bekapcsolod a telefont. (Kamera gomb + bekapcs.)Kék képernyőnek kell megjelennie .
A következő parancsokat a számítógépen egy dos (parancssor) ablakban kell futtatni abból a mappából ahol a fastboot.exe is található .
fastboot erase boot
fastboot erase recovery
fastboot erase lgdrm
fastboot erase userdata
fastboot erase system
fastboot erase ""
- Majd a hangerő le gombot nyomva tartva a következő parancs :
fastboot reboot
-A telefon képernyőjén download feliratnak kell megjelennie. Ha nem ez jelenik meg indítsuk el megint fastboot módban és csináljuk végig a a fentebb leírt fastboot módra vonatkozó részt .Downgrade problémák orvosolása:
Win 7 esetén előfordul, hogy DW módban csak kb 5 s ig érzékeli a telefont a gép. Na most :
- Ha fastbootos a rendszerunk akkor rakjunkrá bármilyen rendszert majd KDZ flash programmal diag modban rendszer alól indítsuk el a Flasht
- Ha gyári rom esetén van ez akkor a kdz flasherbe mikor azt irja ki h "KDZ excact" akkor dugjuk rá a telot DW módban.Ekkor le kell futnia a a flashnek.Logónál megáll a telefonhiba:
Hyperterminalba orvosolhatjuk. (Win7/Vista nem tartalmazza Win xp alap program)(letöltése)
- Telefont kábellel csatlakoztassuk a géphez és hagyjuk h eljusson a logoig. Ekkor feladatkezelőbe nézzük meg az android usb modem Comx számát.(katt rá jobb gomb tulajdonlások,modem fül)
- Nyissuk meg a Hyperterminalt hozzunk rétle egy uj Connection-t név mindegy majd válasszuk ki a mi COMx portunkat. Majd ok. Ekkor kattintsunk a disconnet ikonra (kis telefon)
- ekkor újraindul a telfon* és amikor a gépen haljuk a kis hangot hogy felismerte gyorsan kattintsunk a connect ikonra majd irjuk be : at ha ok üzenetet kapunk irjuk be h at %FRST.
Ezután újra indul a telefon és már be is leptünk .*Amennyiben a teflon nem indul újra és nem történik semmi a disconnet gomb megnyomása után húzzuk le a telót vegyük ki az aksit majd rakjuk vissza és dugjuk rá a telot ekkor, amint a gép érzékeli a telefont rögtön connekt és a többi parancs.
[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
Ez telefon Oo bár lewnen 124 ezrem rá Oo és csak telenorná lehet kapni Oo
-
lazlo16
aktív tag
-
lazlo16
aktív tag
tudd valaki oylan appot mint pl az iphonenal hogy én bezsélek ő meg irja sms-be amit modntam ?
Szal mikibe bebezsélem h almafa fabrikács és ő meg begépeli sms szövegbe (ha angol az is jo)
-
lazlo16
aktív tag
Vélemény: Stabilabb és 35ös kernellel is megy a wifi végre. Vagyis nekem. H(de ugyan úgy cserélhető 29-re ha nem megy mint a régebbieknél)cm updatet is kapott . Viszonylag gyorsabb (bár az sd karim lassítja -.-)
Szerintem jobb az 1.1nél főleg h sokkal több updatet kapot tazota meg fixet. Egy próbát megér(bár én fastbootosba raktam fel de van recovery is . előtt emidneképp teljess format kivéve sd kártryára)
1.1 ótra változások:
- Update from CM
- Absolutely new Andreno200libs build for ARM6;
- With new Andrenolibs can use modify kernel from ICSwift with new KGSL 3.8;
- Added suppor in kernel for Wolfson WM9093; (how check work or not I dont know) http://www.wolfsonmicro.com/media_ce..._mobile_phones
- GB OpenMax codecs;
- System FlashLite;
- SVGPluging for Browser;
- New sensorsprecizebb szenzoűrok)
- Added Lame;
- Kernel updates (35 ekrnel javitva frissitve,több funkció)
- WiFi fix (
- Audio & BT edits (headset működik telefonáláskor)
- Boot sound (bejelentkező hang)
- 179mb RAM (a kb150 helyett)
-etc... plusz még több fixálás[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
Valaki hazsnálja az sdsl v3.0-át rajtam kívül ?
tesztelte vki miroslav uj 2 ics-ét ?
-
lazlo16
aktív tag
válasz buktagt540 #47131 üzenetére
Amugy vannak fent mokolos cuccok és 35 ről 29 kernelre vissza váltva wifi és deeeb sleep is ok
meg bugok javitva és igy otthon már wifi routernek ahsználom a telot :'DDDD
reverser theteringel pc enet emgosztva telonak majd wifi thetering és megosztva a net wifin a laptopokkal :'D[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
válasz buktagt540 #47126 üzenetére
Kicsit le vagy maradva v2.1 tartunk
-
lazlo16
aktív tag
válasz buktagt540 #47103 üzenetére
Én is ezt írtam :'DDDD
-
lazlo16
aktív tag
A facebook klien nem ingyenes csaka bongészőböl érhető el a 0.facebook !
Azt ajánlom tiltsd le az internet elérést a háttér adatokat és a szinkronizációt mikor fb-zel ! Én előfizettem a legkissebb mobilinternetre mert nekem is zabáta a pénzt 2 nap aatt 1600 ft mikozbe cska zérófészeztem. 600 ft és egész hónapra .. jobbna emgéri mint foyton szívja a pénzem !
-
lazlo16
aktív tag
válasz joestone #46996 üzenetére
Én úgy tudom ha teljes kdz-s frissítést kap akkor nem marad meg . Mivel az nulláz majdnem midnent a telon nem ?
mert ha jól értelmeztem a rom csak 2 particióhoz nyul mig az ijen alapszintű dolgok máshol hejeszkednek el . Míg a kdz-s frissités szinte az összes particiónál módosit. lehet hülyeséget mondok akk elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
válasz caledonia #46961 üzenetére
Nekem szar a wifi. Mindig ledobja a kapcsolatot ip-cim lekélrésekor..
Na lassan én is váltok amint lejár a garim csere bere. Sőt emgint újévkor lepem meg magam egy telefonnal. Jelenlegi kínálat katasztrófa szogáltatókná egyedül a Defy+ éri meg ugy ahogy valszeg függetlenbe veszek. Ötletek ajánlatok ?
Valaki leírná addig is pm-be ezt a 2.1 miroslavos 29-es kernel történetet hogy van ? Hpogy kell cserélni ? illetve nem lehet vmi 35-ös revo kernelt beleoperálni mint pl 1.1be mert azzal kiválóan ment a wifi-m.
[ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
válasz buktagt540 #46928 üzenetére
Nkem telefonálás közbeni mikrofon hangerő növelés ill hangerő növelés kell..
-
lazlo16
aktív tag
válasz buktagt540 #46928 üzenetére
az zenelejatszo..
-
lazlo16
aktív tag
Tudtok megoldást mikrofon hagerő növelésre ? illetve hangszoró hangerőre ?
-
lazlo16
aktív tag
Én vissza álltam sdsl v1.0 ra érdekes modon nálam semmi bug nicns mig 1.1 és 2.0 nálam sok hibát dobált .. nem indult a progi lefagyott ez az .. az internet böngésző kidobált illetve videot nem tudtam online nézni =/
apaszka : Mék ics-re gondolsz ?
-
lazlo16
aktív tag
valami új rom ? vagy miroslaw féle új romokból új verzió ?:9 sdsl v1.1-et telom gyűlöli így vissza áltam 1.0-ra az hibamentes
-
lazlo16
aktív tag
válasz buktagt540 #46332 üzenetére
De a szupport attól még ratyi
-
lazlo16
aktív tag
válasz SektorFlop #46326 üzenetére
Az egy dolog de ne álltalánosítsunk külömböző dev különböző bag ! Illetve midnen gt540 egyedi igy midnen bug egyedi !
-
lazlo16
aktív tag
válasz Csori96 #46292 üzenetére
"ki és miért készítette"-> őő egy dev (fejlesztő) ? kcisit hülye krédés.. Mért ? na szintén Hogy legyen mit telepíteni ^^
Kb 5 darab ICS project fut aktívan.
"gyors-e és van-e magyar nyelven"-> gyors - relatív m ia gyors ? egy ak 47 eshez képest avgy egy boinghoz.. viccet fére téve. beálítás függő a dolog
Van e magyar ? Tobnyire van benneIce Cream Sandwich(ICS) ez maga a 4.0.0-4.0.4 neve :9 mint a gingerbard vagy a fyro
-
lazlo16
aktív tag
válasz SüdiLaller #46234 üzenetére
250 az alap system partició. :9 szal cska simán rátolod. Amugy szerintem érdemesebb felraknod magadnak tesztelni. Ha nem jó format majd restor és olyan mintha mi se történt volna
-
lazlo16
aktív tag
válasz SektorFlop #46229 üzenetére
legtöbb mappa apphoz tartoco cheach vagy kieg fájl.. Midnen proginak van mappája sza szinte semmi sem hulladék. Android mappa teli van nála vagy 20 app kiegészitő mappájával. csak egyik másik nem rakja abba hanem a gyökérbe. Lényegtelenek sztem ha zenét halgatsz zene lejátszó figyelmen kívül hagyja , ha képet nézel galéria szintén etoja , ha sdről telepitezs 1 mappába megtalálod hamar ami kell. Ho la gond ?
-
lazlo16
aktív tag
válasz SektorFlop #46220 üzenetére
mit értesz gány aatt ?
-
lazlo16
aktív tag
Na tesztelte vki miro ics-ét ? bugok mennyire használható ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó