Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz buktagt540 #46147 üzenetére
SDSL final 1.1 2012 április
Hogy gyorsabb legyen.[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz SüdiLaller #46066 üzenetére
Látod a hozzászólásokat.....
-
zso73
veterán
Sajnos az okostelefonok nagy hátránya, hogy ha használod, akkor k. merül. Az SII 5óra 40 perc alatt kilőhető. A P500-amat is sikerült egy nap alatt kiinternetezni. Nézd meg a futó folyamatokat ! Mi meríti az akkumulátort..... Meg ezeket.
-
zso73
veterán
válasz bck.ek #45924 üzenetére
Pedig én is abból csináltam.....
SDSL final rom 04032012 Csak, hogy gyorsabb legyen.
A többi nincs feltöltve a boxomba. Ha az én telómat veszed, akkor minden ok lett volna. Recovery, és fastboot is telepítve van."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
-
zso73
veterán
válasz wwenigma #45841 üzenetére
A legnagyobb gáz a fizetős feltöltő hely, és a letöltés.
Regisztráció komplett, és mégsem tölti le. Peémium, és mindenféle ökont kell neki...
Egyszer letöltöm, és felteszem a dropboxomba, és belinkelem. Hogy gyorsabb legyen, és ne kelljen bohóckodni. Most épp a recovery telepítő nem jön le.[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz hackeeeee #45826 üzenetére
Ma megfejtettem a titkot. Valami lépést kihagyhattam a dologból amikor a recovery-t telepítettem. A linkek fele nem működött, és nem tudtam úgy, ahogy le volt írva.
Valaki tud egyszerű leírást normális linkekkel ? Joestone, és társai nem működnek rendesen.
Swiftdroid Fastboot telepítve van. Csak innen kellene a leírás, és a recovery, ami műxik is."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz hackeeeee #45811 üzenetére
A fastbootos recovery összes létező verzióját végigpróbáltam. Végül valami swift droid verziót próbáltam. Az müködik így. A home gombbal minden rendben.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz lazlo16 #45757 üzenetére
Nem biztos. Nekem csak úgy van recovery, ha a kikapcsoló gomb menüjéből kiválasztom. Akkor rendesen CM menüvel indul a telefon. Viszont akármilyen gombot nyomok nem indul recovery menüvel a telefon.
-
zso73
veterán
válasz CoolBoy323 #45705 üzenetére
Értem én, amit írsz. Csak én magamból indulok ki. Ha kifizettem a garanciát, akkor használjam ki !! Ha meg nem tudják javítani, akkor cseréljék...... Kifizettem waze !!
Szerintem senki sem bánná, ha multitaccs telefont kapna ingyé. Akár egy Optimus One, vagy más képében. A gyerekét ki akarték cserélni egy másikra, csak lejár a gari két héttel. Így bukott egy telefoncserét. Kapoo egy ingyen akksit, mert jófejek Pesten !!! Tényleg korrekt szervíz !!
Ezért sem mókolnék vele."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz lazlo16 #45702 üzenetére
Ha minden kötél szakad, akkor kérj valakitől egy repedt akksit. Ha ezzel megy a szervizbe, akkor komplett csere van egy új készüléke. Nem gyártanak ilyen telefont, így nem is tudják cserélni.......
Amúgy meg az LG szervizes mondta a fórumban, hogy vissza kell vinni mindaddig, amíg nem lesz jó !!
SDSL final CM verzió gyors letöltés, ha kell valakinek !! update-cm-7.2.0-RC0-SDSL-04032012
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz CoolBoy323 #45700 üzenetére
Főzött romot ? Ha valami akksi baja van,akkor meg szívhat vele. A gyerekemé is szüttyögött, majd megdöglött a telefon akksija. Ha ezt főzöttel vittem volna, akkor azt mondhatják, hogy az miatt ment tönkre.........
Pesti szervíz nagyon korrekt !!
-
zso73
veterán
Az sdsl 1.1-et valaki töltse már fel dropboxba,vagy datára,.mert szívok a letöltéssel. crc hiba....nem tölt... Minden máshonnan jó minden. köszi.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz wwenigma #45656 üzenetére
A linkeken szereplő cuccokat, ha elküldöd a mélemre, akkor megosztom a Dropboxomban, mert fél napja töltöm az 1.1-et, és 85 % : Hátha ezzel segíteni tudok valakinek.
Köszi."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Van egy eladó GT 540-em....SDSL van rajta, de bármivel kérhető !!
Új akksi van benne.[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz buktagt540 #45666 üzenetére
SDSl final 2.1.1 fastboot hogyan érdelelne. Van jó leírás ? A telefonon jelenleg az SDSL előző verziója van telepítve.
-
zso73
veterán
válasz lazlo16 #45474 üzenetére
Na jó. Vannak kivételek. Pl. LG
Én azt hallom, hogy mennyire jó a telefon. Mindent tud.....Akinek meg az van az meg panaszkodik, hogy k drága, és még a szoftok is drágák.....
Azt tudom, hogy jelenleg amit egy Droidos telefon nem tud az nincs !
A feleségem barátnéja azért akar szifont, "mert mindent tud, olyat is, amit semelyik telefon nem." Azért az S2 szerintem mindent tud, ha meg van a támogatás szoftosan. Most az én P500-amon is ICS jellegű OS fut, ami szebb, mint az alma csodája. 3D galéria..... És mindez 25 e Ftért elérhető, és nem 250 K. ..............
Az íbéjes, és hasonló okosan vásároló tagok meg a legjobban csinálják. Miért fizetni a cuccokért 2x-10x annyit.
Off ki ![ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz lazlo16 #45468 üzenetére
A kollégámnak is Szifon négye van, de mégsem gazdag. Igaz, hogy nem is ért hozzá......
Ajándékba kapta az anyóstól.
Az alma az életérzés.......státusz........Biztos, hogy jó................[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz novoszath #45444 üzenetére
Samsung :Galaxy Y,Galaxy Gio,Galaxy 5,Galaxy Mini
A sorrend kb ez. Hasonlítsd össze a tudást, és a kinézetet. Aztán vedd meg a legjobbat.
LG: Optimus NET, Optimus One ( Nekem ilyen van. Főzőtt rommal szuper. Az alap szoft is jó. Stabil készülék, és használatra van tervezve. )Galaxy Y, és Optimus NET teszt.Teszt
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz wwenigma #45297 üzenetére
Megoldás :
Beállítások:
Sáv :Európai. Innentől működnek a frekik.
Bluetooth viselkedés : ki
Fejhallgató és bluetooth :ki
Ez után megy a dolog. nem lép ki, és mindent megtalál a rádió.[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz wwenigma #45293 üzenetére
A sima rádióra gondoltam:
Értem, hogy miért kell hozzá Bluetooth. Bár a gyárihoz nem kell. Nincs 94,8MHz nincs rajta, mert a x,8MHz-et nem engedi.
Valahogy nem lehet visszatenni a gyárit, vagy jobbat ?
Amúgy meg : "A(z) android.process.acore folyamatban lévő indító tevékenység nem válaszol. " kilép a rádió."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Weigma féle rommal kapcsolatban van kérdésem. A felső emergia, értesítésnél van amikpr nem működnek a gombok. Beragad..restart után jó. Mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz apaszka #45171 üzenetére
Enynyóóc az már okos. Mintha éreztem volna, hogy Nokia lesz..............
Jó lett a GT 540. A fiamnak tetszik a sebesség, meg minden. Nem nagyon szereti, ha túrva van a telefonja, csak gondok voltak vele. Most végre meg van elégedve.
Köszi a segítséget mindenkinek !!
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Sikerült fastbootból felrakni a CM7-et. Nem vagyok tőle elájulva. Az Optimus one telefonomon sokkal gyorsabb. Vas ugyanaz...................
A recovery továbbra sem műxik rendesen. A recovery manager elindítja a recovery menüt, ahogy kell. Így tudok romokat felrakni, ha akarok. A telefont elvileg, csak a 2xx,és a 3xx CWM támogatja. Az 5-ös nem. Lehet, hogy ez volt a baj. A CWM beállította.Köszi a segítséget !
Ha átméraetezem a belső tárat, attól gyorsulhat a telefon ? 160/223 most.
-
-
zso73
veterán
válasz hackeeeee #45118 üzenetére
Széjjelb*****--- az ideg. A fastboot-tal felraktam a recovery-t. Kiírta,hogy szuper, reboot, és semmi. Nem jön elő a menü ........
A fastboottal, hogyan lehet felrakni a romot ? Kiválasztom az img fájlt a kibontott zipből ?
-
zso73
veterán
válasz hackeeeee #45116 üzenetére
igen ez meg is volt. Ezután fastboot reboot volt. Most kellene előszedni a CM menüt, és felrakni a romot.
Ha felraktam a fastboot-tal a menüt, nem kellene a programok között megjelenni a CWM managernek ?
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz hackeeeee #45112 üzenetére
Nekiálltam meggyártani a telefont.
V20b magyar fastboot. recovery-t is megcsinálta elvileg, de nem tudom előcsalni a telefonból. Milyen billentyűkombó szedi elő a menüt ?
A fastboot, ami a leíyrásban van CRC hibás. Joestone féle. Ebből kellene másik.A többi elvileg meg van.
-
zso73
veterán
Jól működő fastbootra lenne szükségem. Amiket itta találtam vagy nem letölthető, vagy crc hibás.....
-
-
zso73
veterán
válasz apaszka #44959 üzenetére
Akkor ezen a telefonon is elég, ha letöltöm a Rom Managert, és ráteszem a telóra vele az adott romot ? Esetleg az, amit letölt fut a GT 540-en is ? Mert a P500-on az fut. CM 7 ver.:21
Erre mindig is kíváncsi voltam, mert mindenféle varázslatokat írnak itt a frissítésről. Nincs egyszerűbb módja ?
P500:
Root.
Rom maneger,flash recowery.
download &flash rom.
Enjoy."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Van ehhez a telefonhoz 2.3,vagy újabb jól működő rom?
-
zso73
veterán
válasz Heimdallr75 #39981 üzenetére
Ezt mire csináltad ? Neked is jól jött ?
-
zso73
veterán
válasz SektorFlop #39967 üzenetére
Superoneclick root le,vagy bármivel unroot.
Root Innen leszeded a roo-ot. Felrakod vele, apdét, és annyi. Most raktam újra az egész root-ot a telón, pont azért,mert nem működött a link2SD a root jog miatt. Az 1. link módszere nem működött.Most 3.03 van a telón
[ Szerkesztve ]
-
-
zso73
veterán
Sikera.
Aesus partition volt a kulcs. FAT 32 mind a két partíció az SD-n. Az EXT 2 nem támogatott !!
Az infókat frissíteni kellene.........
Root is OK. Minden flott !!"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest