Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blokkolnam0
aktív tag
-
tutis
őstag
válasz Kreczr #15973 üzenetére
Nálam előfordult akadás a 2.1-el, de most nyomozom az okát, valószínűnek tartom hogy egy widget vagy progi akasztja meg.
Teszteredményekben látszik a 2.1 gyorsulása az 1.6-hoz képest
Linpackban 1.6-os rendszer MFLOPS 2.8 eredményeket produkált
a V20a 2.1-es most 3.7-et dob.
párom V20b-je 3.8-at tud
Mondjuk ezek karcsúak a sokak által használt módosított romokhoz viszonyítva.. Ott jóval nagyobb fejlődés van gyorsulás téren.
Az akadásra visszatérve nálam van egy sejtésem melyik progi okozhatja a problémát:
http://www.appbrain.com/app/animated-weather-widget-clock/com.mobilityflow.animatedweather.free
Persze ez még csak sejtés, de leszedtem ezt az ingyenes verziót, és feltettem a pro változatot, amiben nincsenek reklámok, így eddig még nem volt beakadásom... remélem nem is lesz..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Kreczr #11702 üzenetére
hát ha nem szeretsz buherálni, akkor inkább jobb ha hagyod...mondjuk nekem épp a buherálás adott egy gyorsabb, jobb és használhatóbb telefont...a névjegyzékem meg 1 mp alatt nyílik, az talán nem olyan vészes, 1.6-nál átlagban ilyen volt, vagy rosszabb
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Kreczr #11697 üzenetére
a telefonodon lévő oprendszerről, ha nem világos mi az az Android OS:
[link]hmm, én is most olvasgatom először a wikis linket, érdekes, nem vagyok szakmabeli, mármint programozó, (fizika + kicsit pötyögök C-ben meg LabView-ban), de érdekes dolgokat lehet itt olvasni (már értem miért ennyivel gyorsabb a 2.2 a 2.1-hez képest):
Android 2.2 (Froyo) [szerkesztés]
2010 májusában mutatta be a Google az I/O fejlesztői konferencián:
* Feljavított böngésző: Flash 10.1 és akár háromszor gyorsabb JavaScript
* JIT támogatás, amely a CPU igényes feladatokat 400-500 százalékkal gyorsíthatja
* Stream és push támogatás
* Adhoc WiFi megosztás
* Teljesítmény és felületi javítások
* Az alkalmazások nagy részét a microsd kártyára lehet másolni és ugyanígy vissza is lehet.[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Kreczr #11697 üzenetére
pontosan milyen OS frissítést látsz te ott? én csak a PC suite szoftvert látom, OS upgrade support tool-t, reklámokat, meg ilyesmiket...az LG szoftverrel lehetne frissíteni a neten át 2.1-re az Androidot, de ezt inkább ne próbáld meg, mert könnyű téglázni a telót (pl. nincs minden drivered meg rendesen, stb).
Ha 2.1 androidot akarsz, akkor olvass utána hogy kell manuálisan megcsinálni. Vagy kérj meg valakit, ha nem világos a dolog. Vagy inkább várj, sok embernek bőven megfelel az 1.6 is.De hogy mit "tesz jobbá" egy OS frissítés, ezen jót mosolyogtam, googlizz rá, hogy Android OS, és nézegesd hogy pl. egy 2.1 miben tud többet mint egy 1.6...
(pl. 1.6-ra nem tudsz natív Skype-ot rakni, 2.1-re igen, stb...)[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
fabicska
tag
Szia.
Bluetooth-al nekem se ment, de egy 10 perces kínlódás után kábelesen felismerte a telefont.
A vicc az, miután ment minden flottul, uninstalláltam a programot, mert semmi újat nem tudott. Amire nekem szükségem van, az megy memóriakártya olvasó módban is.Üdv.:
fabicskaEgy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
AXisBOLD
addikt
tényleg ilyen. ne aggódj.
nálam is ez van és mások is írták ebben a fórumban, hogy ugyan ezt tapasztalták.
ez a "nyiszorgó" hang az érintésérzékeny felület két rétegének nem megfelelő össze"ragasztása" miatt van. gyárilag ilyen az optimus, de a működést nem befolyásolja.
kicsit szokni kell és egyre többször fogod eltalálni úgy, hogy elsőre érzékelje a lenyomást .
szerk: ha nagyon zavar és 3 napon belül vagy élhetsz minőségi kifogással
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
bobace
addikt
Ez tényleg ilyen. Egy kis igénytelenség cserébe az olcsó árért Még egy ilyen dolog van: a jobb oldali elem lötyögése. Más minőségbeli kifogása még nem volt senkinek a teló ellen, csak ez a kettő. Meg kell szokni
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest