- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz csuzso72 #9589 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy valami kiakadt, és nem volt hajlandó működni a telefon, és egy reset megoldotta, de app2sd maradt. Igaz nekem még 1.6 van, de az alapelv ugyanaz.
Nézd meg jobban, lehet, hogy még mindig megy az az app2sd, csak nem vetted észre
Más: minek vesz valaki ilyen telefont, ha se google hozzáférése, se internete???
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
norbi93
senior tag
válasz csuzso72 #7942 üzenetére
xp-n soha többé nem próbálom beXD a win7-em meg eldobálja a telót, gondolom a driverrel van vmi probléma:S most szedem le a driverek telepítőit, aztán másik win7-en bepróbálom, aztán majd lesz valami
beluudj: sörözni amúgyis fogunk, ha mükszik a flash itthon, nem? időm mint a tenger mostanság
[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz csuzso72 #6751 üzenetére
Sikerült,köszi de most meg olyan bajom van hogy ezen leirtak megcsinálása utána nem látja a gép az sd kártyát...
...Adatokat kell megadnod:
Partition Label: tetszőlegesen beírhatsz valamit
Create As: válaszd ki a Primary-t
File System: Ext2
A Drive letter-t és a Clustert nem kell változtatni.
Size and Location: ezt sem kell változtatni már.
● Klikk az OK-ra.
● Bal felső sorban kattint az Apply gombra. Yes, majd vár. Ha kész akkor OK és kilépsz.és ezek után nem látja a gép az sd-t.De mikor rádugom az usb-t a telóra rámegyek hogy csatlakozás utána meg azt irja a teló hogy " usb adattár kikapcsolása...és ha lehúzom a csúszkát akkor a folyamatban-nál az van hogy USB adattár kikapcsolása... lehet h sikerült jó sok hülyeséget leirnom de megakarom csinálni az 1.6-nál a root+app2sd-t
-
LouiS22
veterán
válasz csuzso72 #6730 üzenetére
Szia!
Párom telcsijének ugyanez a problémája volt. De rájöttem a megoldásra!
Szóval, ez a kis sunyi google szép titokban (na jó, nem volt titok, mert olvastam róla több helyen) frissítette a régebbi készülékek market kliensét is arra, amit a 2.2-ben lehet használni (bepipálható automatikus frissítés). Ez szép és jó, csak valami engedélyezést nem állítottak be, a lényeg, hogy emiatt nem működik a marketed.
A megoldás: bemész a beállítások/alkalmazásokba, és megkeresed a market nevű appot. Itt lesz valami olyasmi, hogy rendszerfrissítés törlése. Erre bökj rá, és visszaáll a "régi" market és újból tudsz letölteni.
Remélem segít!
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
bobace
addikt
válasz csuzso72 #2663 üzenetére
Nekem Astro is jó helyre pakol.
Nem lehet, hogy a Titaniumnak kellene a Superuser engedély, és azért nem megy? Én felraktam, megy is, de a MyBackup Pro jobban bejött eddig, egyszerűbb nekem, és elmenti azokat amire szükségem van. Bár A Titaniummal még próbálkozni fogok.Nekem sem ment pár app, többek közt az általad felsoroltak sem, azokat újra kellett rakni.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
DLDKox
aktív tag
válasz csuzso72 #2588 üzenetére
Természetesen visszacsinálható a dolog, aki valaha kicsit is linuxozot az megnézve a scriptet 1 perc alatt visszaállít mindent. Látszik benne hogy az eredeti vold-t vold2 néven mentette a script pont a visszaállíthatóság miatt. Szóval nem kell megijedni. Szoftverfrissítés után sajnos biztosan újra kell majd csinálni ráadásul 2.1-hez lehet nem is jó a mostani vold és busybox de ha kijön rá az új firmware majd kipróbáljuk.
-
bobace
addikt
válasz csuzso72 #2588 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy egy reset visszacsinálja e. Én manuálisan töröltem az SD kártyás cuccokat, aztán Unrootoltam, és utána Reseteltem.
De még ezek ellenére sem tudom, maradt-e nyoma az app2sd-nek illetve a rootnak. Valaki mondja már meg!! Plz.
Naras: hogy adtál jogokat Astroban?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
robertel
senior tag
válasz csuzso72 #629 üzenetére
Már jó a dolog, sikerült is csomó zenét feltenni. Nagyon jó eddig minden, meg vagyok elégedve a telóval! Remélem 2-3 évig hű társam leszMég annyi, hogy ingyen navigáció akkro nincs csak próbaverziók? Meg elég lenne csak olyan amin itthoni térképek vannak, mivel 2 GB a memkártya és nem akarnám erre az egészet.
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
DLDKox
aktív tag
válasz csuzso72 #557 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy az összes számot kiexportáltam csv-be utána excelbe kijavítottam az esetleges hibákat.Az így elkészített csv-t az alábbi [linken] átalakítottam vCard formátumra majd ezt pedig beimportáltam a gmail címtárába. Ezek után már jól működik a szinkronizáció.
-
kennyke
aktív tag
válasz csuzso72 #542 üzenetére
Valóban, elég gáz hogy nem adtak cd-t, de egyébként mire lehet használni?
Ez az első androidos telóm, de szerintem a szinkronizációk nagy része a gmailen keresztül megoldható, illetve kismillió progi van.A névjegyzékben valóban nem lehet utólag módosítani, de biztos van rá külön progi.
Sok új névjegyet mentettél el? -
kennyke
aktív tag
válasz csuzso72 #518 üzenetére
Szia!
A google fiókkal való szinkronizálás nekem működik mindkét irányba.
Ha a névjegyzékben a "Névjegyzék típusa" google-ra van állítva, felkerül a gmail-es címtárba.
Igaz, nálam csak úgy jelenik meg, ha ki-be lépek a fiókba.
Ha telefon, vagy sim van beállítva, értelemszerűen nem.
(viszont megjegyzi a legutóbbi típus beállítást)A kapcsolatkezelést még nem nagyon próbáltam, csak csatlakoztattam a telót a géphez, usb driver telepít, majd kiírta, hogy nincs újabb szoft.
Ezen felül sima kártyaolvasóként használtam az usb-t, illetve töltésre.
Másra mire lehet még használni? (nekem is csak pár napja van ilyen telóm) -
robertel
senior tag
válasz csuzso72 #529 üzenetére
Köszi, fel is raktam, vagyis ha nincs zöld pipa a Disable APNs mellett akkor oké a dolog igaz? vagyis nem mászik fel a netre. A notifications-szal mit tiltok le?
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...