Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter_27
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Köszönetet szeretnék mondani:
wwenigma-nak a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 telepítés leírásáért.
buktagt540-nak a LG GT540 - Recovery és Elveszett boot animáció-LG GT540 írásáért.
joestone-nak az Összes GT540-es blog bejegyzéséért.Ezen leírások alapján sikerült egy nagyon jól használható stabil telefont varázsolni a feleségem GT540-éből. Már kezdett az idegeimre menni ez a telefon. Újonnan lett véve vodától. Eleinte még egész használható volt de, hamar jöttek a gondok. Első gyári frissítés után el is tűnt a boot animáció, majd miután sikerült visszavarázsolni a leírások alapján és végre újra működött, fel is hagytam a további mókolással, mert nem én használom és a feleségem elvárta hogy minden rendesen működjön rajta.
De az utóbbi időkben újra jöttek a gondok: állandó fagyások, fel nem vehető és le nem rakható hívások, brutális lassulás stb..
Mióta felraktam a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 romot, és a leírtak alapján kitakarítottam, majd felhúztam kicsit a procit, azóta hibátlanul működik, már vagy 1 hónapja. Nincsenek nagy elvárások a telefonnal szemben, csak megbízható legyen. Ezt gyári állapotában nem tudta biztosítani és már telefon cserén gondolkodtunk, de most 1 hónap stabil problémamentes működés után kijelenthetem, marad a telefon. Azóta egy kollégámnak is megcsináltam így a telefonját, és most már újra két elégedett felhasználó gyarapítja a GT540-es táborát.
Köszönöm mindenkinek a fórumban leírt segítségeket is, bár én nem kérdeztem semmit de mások kérdéseire adott válaszokból sok problémát sikerült megoldanom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest