Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Azt meghiszem.
DE:
1. Nem lehet a T-Mobilnál kapni.
2. 60500Ft-ért hoztam el a saját csomagomra vállalt hűséggel. 2200Ft-al fizetem részletre, mert még a 60-at sem szerettem volna (tudtam volna?) vállalni.A Black-et 67K-.ért vettem ezelőtt 2 éve. Megy is az irigység a környezetemben.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
AndrewPeers #42 üzenetére
Nem mindig a dizájn ad el egy telót.
3 hete van meg az SGS3 LTE-m. Na hallod, recseg ropog, a hangerő gomb, és a power gomb úgy lötyög, hogy félek hogy elhagyom. Úgy kell rá vigyáznom, mint egy hímes tojásra hogy ne legyen karcos a hátlap.Az Optimus Black-em kb. 3-szor minőségibb darab, fogásra és anyaghasználatra is.
Pedig a 2 telefon nem egy árkategóriában indult.Dehát ez van, én legalább tudtam hogy mire számítsak, mert utánanéztem. A hardver viszont mindenért kárpótol. Mondjuk a kijelző fényereje az kb a fele lehet a NOVA IPS-nek. De nekem ez is megfelel. Ezt maxon használom, a Black-et 50%-on használtam, így nagyjából egálban van.
-
tzsolesz
nagyúr
Jó lett a teszt, köszi. Kicsit feleslegesnek tartom ezt a cuccot, annak fényében, hogy a G2 lassan itt kopogtat a kamrából.
Egyébként mindent egybevéve rettenetes erős hardverrel ellátott, kiváló kijelzővel, és akkumulátorral rendelkező telefon született. a kamera olyan középszerűnek hat, a fényértéket ha lejjebb visszük, valószínű kikupálódnak majd a képek is. De ezt gondolom 4.3-ban majd javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest