- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
KonzolKartel #7715 üzenetére
Egyelőre nem, bár már most is fura hogy van rá példa. Viszont nem vagyok benne biztos hogy ahogy telik az idő nem lesz egyre gyakoribb. Én pedig 2-3 év múlva is szeretném majd használni ezt a telefont. Sajnos találkoztam már nem egy olyan flash-el ami nem bírt ki ennyi időt, itt pedig a folyamatos használat igencsak igénybe veszi.
-
qfm
őstag
Ismét folytatnám az előbbi témát, elnézést ha valakit zavar, de hátha van itt ilyenben jártas/olvasott ember:
Úgy tűnik a mai nap én is tulaj leszek, és az egyetlen hibát amitől tartok szeretném kivédeni továbbra is, mégpedig hogy az internal sd ne mehessen tönkre, használni se akarom ha van rá mód.
Olvasgattam romok terén, és a CM romoknál írták hogy fordítva van beállítva sd terén, normál kártyának mountolja az externalt, és külsőnek a belsőt. Ekkor a belső teljesen használaton kívül kerül? Tudja ezt bármelyik másik rom is?
Elnézést ha valakinek paranoiásnak tűnik ez az igény, de jobban bízok egy cserélhető kártyába, mint egy alaplapra forrasztott dologban.
Köszönöm ha valaki tud segíteni
Sokat keresgettem xda-n is, sajnos egyértelmű megoldást/választ nem találtam.
Ui: Az nem zavar ha a belső sd egyáltalán nem lesz elérhető, amennyiben visszaállítható ez később, és a külső teljes értékűként fog működni helyette.
-
qfm
őstag
Sziasztok,
hogy lehet gyorsan ellenőrizni hogy a belső sd kártyának semmi baja sincsen?
És meglehet azt oldani hogy csak a külső sd-t használom? Tehát minden funkció megoldható csak külső sd kártyával?Köszönöm
-
qfm
őstag
Három dolgot eltaláltak amit jelenleg szeretnék, IPS, Gorilla Glass, tegra2, a többi nem jött össze. A kamera minősége szerintem is messze van a kiemelkedőtől. Ennek ellenére az árát elfogadhatónak tartom a tudásához képest.
Nem baj, van még időm kivárni a jövőbeli telefonom, egyelőre specifikációba se láttam együtt mindazt amit szeretnék, csak 3 külön telefonba, azt hiszem az igényeim még túl magasak.
Ui: korábban volt szó róla hogy gyorsnak tűnik/tűnt a videó, én is láttam korábban (nem tudom cserélve lett e), és ugyanez volt a benyomásom, mintha néha fel lenne pörgetve kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Energiaital topic
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest