- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #19924 üzenetére
Igen, pont arra céloztam, hogy az a gép kevés szabad ram mellett is stabilan működik. Na de az egy zárt rendszer, egy adott hw-ra egy adott op.rendszer, ez nagy pozitívum, és előny
Azért az elég egyértelmű szerintem, hogy ha baja van a telefonomnak, akkor beviszem a szervizbe, ahol elvileg kivizsgálják. De akkor sem értem, mi köze van ennek az kommunikációs csoporthoz... Az fb profil nem szerviz, de még csak nem is terméktámogatási oldal. Egyszerűen csak kihirdetik az aktualitásokat. Már az pozitívum hogy nem csak azokkal foglalkoznak, hanem a totál témához nem illő hsz-ekkel is.
Amit meg kell érteni, hogy baj -> szerviz. Támogatottság hiányolása -> panaszlevél az itteni központba és ha bugos is a kint levő szoftverrel, akkor szerviz is. Az, hogy ott megakad a dolog, már más kérdés, ha oda reklamálnak, az teljesen jogos. De ezek a szerencsétlen ügyfélszolgálatosok tényleg nem tudnak (és nem is feladatuk) semmi olyat tenni vagy mondani, amitől megjavul a telefon, vagy új szoftver kerül rá. Ezért értelmetlen az, ami az üzenőfalon megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest