- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
Skynet258 #7397 üzenetére
Izé.. én is GPRS-t írtam.
Akkor ok, nem user error.
Ami érdekes volt, hogy másik telóról küldve sms-t az o2X-re, megkaptam, és utána válaszolni is tudtam rá. Hamar meg akartam nézni, hogy ugyan milyen smsc számot állított be magának. Na, onnantól megint nem működött.
Ismét sms másik telóról, majd dobtam egy sms lottót. Közben elindítottam a dolphint, erre pár másodperc után fagyi. Szerintem akkor jött vissza az igazoló sms a lottóról. -
Tutu7030
veterán
Valami gebasz van nálam, mert most meg nincs sem edge, sem 3G. És a wfi nem lövi le automatikusan a mobilnet használatot(azt a maradék gprs-t), hanem manuálisan kell kilőnöm a quick settings-ből.
Az sms küldésre meg továbbra is restartól.Telenor
-
Tutu7030
veterán
Miui-t használók... nálatok működik az sms küldés?(telenor) Alapból nincs beállítva sms központ szám. Hiába írom be manuálisan, nem menti el.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Balázs1986 #7346 üzenetére
Jövő nyár?? Addigra már 4X lesz a topic címe..
-
Tutu7030
veterán
Hú, nincs 20 fok, de levert a víz az előbb...
ROM managerrel csináltam egy mentést, úgy ahogy kell, újra is indult a teló. Majd a backup végén ismét restart. PIN megad, média scan lefut, és kiírja, hogy üres a külső SD kártya.
A stroke után magamhoz térve telefon off/on és mégsem üres a kártya. -
Tutu7030
veterán
Teszteljétek gyorsan és alaposan, ha jó, akkor tolom fel én is, mert nekem jövőhéten atomstabil telefon kell!
-
Tutu7030
veterán
Kérdezném a vállalkozókedvű MIUI-t használóktól, hogy a MoreLocale 2 alkalmazás mennyire segíteni a magyarításban a 2X-en?
-
Tutu7030
veterán
Az lg féle óra/időjárás widget frissítési intervallumát lehet állítani valahol?
-
Tutu7030
veterán
válasz
jooker82 #6645 üzenetére
Jé, tényleg adtak hozzá..
Egyszerűen nem volt időm végignézni még a doboz tartalmát sem.
Roppant szar megoldás ez a töltő is. Támogatom az ilyen szabványosított dolgokat, de ez így kicsit nem stabilnak tűnik.
A spiderman-nel sokat játszott a kölyök (2 EUR volt az ára kártyával fizetve. Sajnos nekem kicsit többe került, mert alapból sms fizetést ajánlott fel, amire azt írta, hogy nem sikerült. Majd, amikor bankkártával fizettem, utána jött az sms a kóddal, hogy mégis sikerült az sms vásárlás is.Szóval van most két licencem is egy játékra)
-
Tutu7030
veterán
válasz
jooker82 #6606 üzenetére
Ugyanaz, ami a spica vásárlásakor.
Bár, titokban reménykedem, hogy ezen azért nem kell annyi rom csereberét csinálnom,, meg hókuszpókolnom, mint a spican.
Bár, most itt olvasom, hogy van valami videó javító folt.
Eddig működik, pedig a kölyök végig játszotta vele az utat. Azt mondta, majdnem olyan, mint a psp.Jó áron tud valaki hdmi kábelt hozzá?
-
Tutu7030
veterán
Üdv!:-) Átnyergeltem én is,spicaról.
Még nem volt időm átnyalni a topicot, így csak egy gyors kérdésem lenne.
Megcsináltam a root-ot, telepítettem a drocap2 képlopót,superusertől jogokat megkapja, de csak fekete képet ment, a közepén "lg" felírattal és a betöltésjelző csíkkal.
Másik képlopó is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest