Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Luck Dragon #34 üzenetére
& (#35) Remekelek28
A Velvettel megint az a bajom, hogy ott "valami" bele lóg a kijelzőbe.. az olyan, mint amikor a hajam belelóg a szemembe(mondjuk legalább nosztalgikus érzés lenne). Mint mondtam ugye, nem kizáró ok, de első körben a "teljes kijelző" élvez prioritást. Egyébként nekem is tetszene. A Wing érdekes cucc, arra simán rámondom, hogy tetszik.. csak kerüljön fele annyiba(használtan), mert akkor tud megfelelni az én pénztárcámnak és (a kitolt) lélektani határomnak.
(#37) RetepNyaraBNekem is még leghamarabb év vége, mire új telefont kezdek nézelődni, ha a Mi 9T-m is úgy akarja, egyelőre sose voltam megelégedve egyik telefonommal sem ennyire(na jó, a BB Z10 is ilyen volt, de ott sokat tett hozzá a sokkal szerethetőbb OS is). Egyébként majdnem azt mondom, hogy még most is szívesen vennék V30-at .. annyira szép. Ez az ASUS sem rossz amúgy.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #37 üzenetére
Csodálkozom is ezt a cikket olvasva, hogy ez ugyanaz a cég mint ami a V30-at kiadta, ami beszarok olyan jól szól és akár egy hetet kibír energiatakarékos módban.... De úgy nézem a későbbi V szériás telefonokban meg alacsonyabb felbontású a kijelző....
-
Button
aktív tag
azt sose értettem, hogy a "közösségi appoknak" miért is kellene gyárilag fenn lenniük, néha külön harc megszabadulni tőlük
akinek meg kell, rakja fel 10 másodperc alatt -
RetepNyaraB
veterán
Szerencsére semennyi pénzem nincs telófejlesztésre a pestis miatt, így ez az édes gond elkerül és jól elvagyok a V30-cal (se noccs, se luk), de értem a dilemmát. Mondjuk a V széria annyira jó amúgy ár/értékben, hogy elnézném neki ezt a kijelző szépséghibát.
De totál offban ott az Asus zenfone 7 (pro). Az még egy kifejezetten innovatív cucc, behúznám szívesen. -
andrewsield
csendes tag
Nem baj, a HMD Global, 10 év múlva szívesen fog LG és HTC telefonokat "is" újra tervezni és eladni.
-
-
minek?:S
őstag
válasz
RetepNyaraB #32 üzenetére
Persze, nem, de -noha nem kizáró ok, de- előny, ha egy telefon jól néz ki és az én szépség küszöbömet egy kameralyuk/notch borzasztó nehezen tudja megugrani(eddig csak a Mate30Pronak sikerült), popupból meg szűkös a kínálat.. nameg nem utolsó szempont az ár, ami azért maradjon 5 számjegyű.. azért így kicsit leredukálódott az általam szívesen használt készülékek száma.
-
kbyte1024
veterán
Mivel leèpitik (athelyezik) stb. az LG mobilos részleget, lehet hogy kiszorjak a raktarat
nem kéne erolkodni ilyen hulladekokkal.
-
Mostanában az LG telefonos üzletága sorba hozza a baklövéseket, kár érte mert lehetne jó telefont is csinálni ennyi erőfeszítéssel.
-
badacsony
őstag
LG K42 - hullalámpa
-
pepe792
tag
válasz
Remekelek28 #12 üzenetére
Ezért az árért hulladék. Ezen nincs mit szépíteni. Fele áron lenne létjogosultsága.
-
jUUh
addikt
Elég cikinek érezném kiadni...
De legalább elfogadható a külseje, talán.
-
cskamacska
addikt
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
Magyarul az abszolút igénytelenség csak a mentsége.
70 pluszosakkal egyébként is vigyázni kell, mert még megkérdezik hogy miért nem tölt be olyan gyorsan a weboldal egy 6GB/Kirin 980-as Honor 20-on mint az asztali gépen.
Majd ha gigabites drót megy a telefonba, akkor betölt ott is..
De azért mondom, érdemes vigyázni, nem minden papólának a Telefongyár féle tárcsás készülék az elvárt szintje.Remekelek28: Az a gond ezzel is, hogy mit tud felmutatni az LG a kínai alternatívával szemben? Honor 8A olyan régi hogy nemrég kivették a 30000 forintos kínálatból, ez a K42 mivel sokkal jobb annál? Vagy a kb 200 darab 2015 óta kijött 8 magos A53 procit felmutató készüléknél. Azon túl hogy sokkal hardverzabálóbb rendszer van rajta.
Na ez a baj, hogy nem tud többet. Hogy nem lehet egy 5 éves(!!) Galaxy A5 2016-ot lecserélni rá, mert csak rosszabb lesz a sebessége.
Ennek így semmi értelme. -
válasz
Remekelek28 #19 üzenetére
Inkább 0 forintos opcióban lehetne jó vétel.
-
bollokcs80
Korrektor
Kár az LG-ért, meg ezért a vacakért is.
" Mert megvettük, lévén a gyártótól nem sikerült beszerezni...." Ez viszont gáz rájuk nézve, azért egy ilyen elérésű és ismertségű médiumnak illett volna egyet küldeni raktárról.
-
janes1976
őstag
Sztem az LG-nek ideje lenne abbahagyni a mobiltelefonok gyártását, teljesen ki kellene szállniuk, mert valljuk meg, ha csak ennyit tudnak, az elég elkeserítő. Ugyanaz mint a Sony-nál. Egyszerűen érthetetlen, hogy ha nem tudnak értelmes telefont gyártani, akkor minek bajlódnak egy veszteséges üzletággal.
-
-
Womi0202
újonc
Sziasztok.
Nekem LG K 20 van de mióta meg van nem volt frissítve. És most tegnap. Vettem bele digi kártyát és 2db alkalmazás is el tünt.
És még van hely a memóriában is 1.1 giga.
De nem engedi letolteni a játékot
Szerintetek mi a baj
Köszönöm szépen aki tud segíteni. -
válasz
Itt a gond az, hogy ezen az áron ez már gáz a gyártó részéről.
2 éve semmi fejlődés nincs!
-
janeszgol
félisten
válasz
Az 55 ezer ft-ot akkor fogadnám el, ha SD460 lenne benne. Az fejlődés lenne a K41S-hez képest, és azzal az SoC-val jó kis teló lenne.
Oké a kamera sem valami fényes, szokásos LG képkezelés, de én azt mondom ennyiért még na. A videó nem használhatatlan, és nappal a képek sem azok. -
Remekelek28
őstag
Ha minden telefon maximális sebességű lenne és kiváló képeket képeket készitene,nem lenne létjogosultsága a csúcstelefonoknak. Itt is megvan a maga fokozata mindennek. Biztos h nem használhatatlan ez a telefon,mert családon belül vsn 1 gb ramos k20 is. És én is szoktam kezelni. Másabb a velvetemhez képest,de nem lassul be nem fagy le. Szép lassan teszi a dolgát. 27 ezer ft ért jobbat nem kaptunk volna.
-
pepe792
tag
Ha már környezetvédelem. Az ilyen hulladék telefonokat nem kéne legyártani.
-
Mercel
senior tag
Kezdek hasonlóságot és párhuzamot látni a Blackberry fél évtizedes csúcsról a mélybe és az LG pályaíve között.
-
Hallosz
senior tag
Az LG szintet lépet, benavigálta magát, a futottak még kategóriába.
Azzal viszont nem lehet vitatkozni, hogy ennek a kategóriának is van létjogosultsága, nem kellhet mindenkinek topmodell.
-
RetepNyaraB
veterán
Szolgáltatónál 0Ft-ért, mikor 70 pluszos apád lecseréli végre a Samsung Wave I-et erre; na az pont a megfelelő hely ennek a telónak. Minden egyéb felhasználás ipari szennyezés kategória. Én nagyon bírom az LG V szériát, meg a tiszta és jól kezelhető az UI-t, amelyet rittyentettek, de ezek a rettenet gépek nem tudom hol járulnak a világbékéhez
-
janeszgol
félisten
A nokias vacakhoz akartam irni, de akkor kibovitve az LG-vel leirom ide. A Samsung, HMD, LG alsos ajanlatain latszik, hogy mennyit dragultak a telefonok. Ez a telefon 2018-ban, 2019-ben lett volna versenykepes, de mar akkoris olcsobban(!!).
55 ezer forintert ez draga. Ma meg nagyon draga. -
Teszt legélvezetesebb mondata “ Hát, khm, plecsni az nincs. “ Enyhén burkolt vélemény nyilvánítás netovábbja .
-
A K széria az LG "Desire"-je.
-
Ejh, az LG nem akar fejlődni szerintem..
KEzdenek HTC-s "magasságokba" ( vagy mélységekbe) jutni...
-
joey04
titán
kívülről szép, de belül rohad.
-
szemy94
senior tag
Ezeket a mobilokat tényleg szolgáltatónál kell előfizu mellé nézni, alap dolgokra jók, apósomnak lett egy olyan telefon, amit a fórumozók 100%-a undorodva dobna el, de neki teljesen jó, jól bírja az akksi, néha kell GPS, meg FB, Messenger. (Az alany egy Samsung A12 5000mha akksival). Nem mindenkit zavar 1-1 megakadás, van aki észre sem veszi.
-
buxiex
tag
Örülök, hogy az LG-nek (ismét) sikerült megtalálnia a piaci rést, eladási rekordokat fog dönteni
Ja nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sokkal mutatósabb, mint amennyit egyébként tud, de szolgáltatóknál jó áron kelleti magát a középkategória alsó szegmensébe szánt készülék.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest