- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
persil
nagyúr
válasz
Depression #46 üzenetére
Annyira most nem ertelek. A 6s-ben nagyon nem 200-as qualcomm van es fenyevekkel gyorsabb/smooth-abb, mint BARMELYIK 30 ezres vacak.
Az eg vilagon semmire nem kell masodperceket varni.
En is azt hasznalok cegesnek, meghozza szandekosan, egy huawei y6 2018 helyett, ami jelenleg is 50 ezer, de mindenben koroket ver ra a 6 eves iphone. -
Depression
veterán
Én céges telónak egy használt iphone 6s-t kaptam, semmivel sem jobb, mint egy Nokia low end t9k9m se tudja, hogy mi. Egyszerűen falnak mászol, hogy egy billentyűzetre is másodperceket kell várnod, és egy beérkező hívást is másodpercekben lehet mérni, hogy fel tudd venni, ha sikerül! Nem, egyszerűen ezek a Qualcomm 2xx procik nem telefonba vannak tervezve.
-
esi75
csendes tag
Sziasztok Kövezetek meg de egèsz használható cèges telónak kaptam de viszonylag jól lehet használni.A tok pedig nagyon jó ugyanis sehol nem lehet rá tokot kapni.😁 Gondolom pont ezért mert egy alsó kategóriás telefon és senki nem akar sok pènzt költeni rá.
-
persil
nagyúr
Erre pedig mindig azt tudom mondani, hogy odavagos, nem sajnalos bulitelefonnak barmit lehet venni hasznaltan, fele ennyiert, ami meg mindig sokkal jobb minden letezo tekintetben.
Szimplan el kellene fogadni - nem nekunk, hanem a gyartoknak - hogy az okostelefon egy "draga" dolog, fillerekbol nem lehet osszerakni, egesz egyszeruen teljesen alkalmatlan mindenre. Ilyen huszon-, harmincezer forintokert jobbnal jobb minosegu nyomogombos telefonokat kellene ket kezzel szorniuk - ezek helyett - ami mellett tudsz betonozni, meg ekit ragcsalni a diszkoban. De ezekkel a belepo smartphone-okkal csak idegesiti magat az ember.
Kb 50 alatt nincs nagyon ertelmes ajanlat, csak fenyevente.
-
Bleccs
csendes tag
Erre is azt tudom mondani, mint a legtöbb belépőkategóriás készülékre:
Összességében egy éppen használható cucc.
Ha árban kicsit (nem kicsit...) mérsékelték volna, nem lenne rossz egy mindenhez odavágós, nem sajnálós bulitelefonnak. -
Mishita
tag
Jönnek sora a környezet védelmi szabályokkal de az ilyen szemetet meg gyártják mintha kötelező lenne
-
bollokcs80
Korrektor
Nem tudom, hogy ez Wish-ről származik-e, de ebben a témában az egyik legjobb amit láttam.
Iphone Xr 25.000 forintért: [link] -
Zoló1981
tag
Még van egy G2 minim, nem tudom mikori évjárat, de valami 80 000.- volt.
1/8 GB. Esküszöm egész használható készülék lenne, ha nem lenne olyan k*rva kicsi a terhelye. Még az aksija is cserélhető fajta. -
Bog
HÁZIGAZDA
Megnézzük, hogy mire megyünk az első körös visscuccokkal, aztán majd meglátjuk. A bekerülési költség meglehetősen csekély
Egyébként.
Mondjuk nem néztem meg egyet sem, de majd "művelődök", hogy lehet-e ezt jobban csinálni. -
hemaka
nagyúr
LG eléggé kűzd mindegyik kategóriában. De ebben a kategóriában eleve nem is értem minek, ez a kínaiak pályája, sőt már a középkategória is.
-
Wow
Tetszik. Jó ajánlat....ja, nem. Bocs, félrement... -
HeadHunter98
tag
válasz
Remekelek28 #31 üzenetére
Én meg egy G8-t, amit sikerült nagyon jó áron beszerezni és számomra tud mindent, amit kell. Üdv a klubban!
-
Remekelek28
őstag
válasz
HeadHunter98 #30 üzenetére
Én Velvetet használok nagy megelégedéssel. Nem csúcstelefon,de ami van benne az nekem megfelelő és hibátlan a működése.
Tény h drága,de ez csak az én pénztárcámhoz nézve.Viszont ha visszanézel,akkor is voltak L3 szintű hulladékok.
Többnyire meg lehet találni a nekünk valot. -
HeadHunter98
tag
válasz
Remekelek28 #28 üzenetére
Teljesen jogos, amit írsz. Nem is közvetlenül összehasonlítani akartam a kettőt, hanem szemléltetni, hogy volt idő mikor az LG képes volt az árkategóriáján belül jó telefont letenni az asztalra. Most hirtelen az F6 jutott eszembe, de a G2 is jó példa erre.
Ezektől függetlenül ez még mindig messze van ettől.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak egy példa, cortex a53, idejétmúlt, pláne ha csak 4 mag van, tudom nem csak a magok száma számít, de pl ha 8db cortex a 55 lenne benne, kicsivel lehet jobb lenne a helyzet, meg szerintem az oprendszer is jobban " beletud simulni " a 2x4 magba.
2020 van, lassan elkekellene felejteni az olyan SOC-ket, amiben Cortex a53 és Cortex a73 van.
-
Remekelek28
őstag
válasz
HeadHunter98 #21 üzenetére
Azért azt ne feledjük,hogy a 7 éves F6 óta megháromszorozódtsk a telefonárak. Minden kategoriában. Akkortájt 40 ezer körüli összegért ment a középkategoriás F6,az akkori csúcs G2 ment kb 120-140 ezerért. A mai F6 ot 120 ezer ft környékén keresd. Ja hogy nem nőtt 3x annyit a fizud és te 40 ezer forintért keresnél egy majdnem Velvet szintű telefont? Sorry. Ebben egy gyártó sem tud segiteni. Legfeljebb a wishes kinai telefonok.
-
joey04
titán
szokásos lg minőség.
-
Remekelek28
őstag
Azt azért leirnám,hogy családon belül van egy 6 éves LG L70 telefon 1/4 Gb. És mai napig tökéletesen müködik. Napi használatban van. Kb 2 ora youtube,net telefon. És akku ugyanannyit bir mint ujkorában. Sose volt rajta semmilyen frissités. Itt látszik,meg hogy még az also kategoriában is minőséget rak össze az LG. Viszont le lett cserélve egy K20 ra,euronicsbol Ez meg a doodge volt a legolcsóbb és azt mondta az elado,h a dodgeebol 10 ből 8 at visszavisznek 1 honapon belül.
Igy kell venni kinai telefont -
Postas99
senior tag
Lehete kérni jövőe PÁF-ot?
Szívesen nézegetném és olvasnám hallgatnám a röhögségesebbnél röhögségesebb dolgokat.. Az oldal látogatottságáa is még jobban pörögne.... mit ne vegyél...
Nem is értem ezt a Wish bénaságot.. a főnököm egy halom pénzzel a zsebében onnan vásárol aztán dühöng, hogy a Makita utánzatú gép már az első bekapcsolás előtt egy hulladék kategória... és sosem tanul... vett már 100 Ft-ért karórát Casio utánzatot Bőr szíjjal azóta is a csomagolásban csücsül az asztalán, mikor meglátta inkább ki sem vette a celofán zacsiból..
Krimpelő fogó amivel egy rohadt RJ45-ós csatit sem nyomsz össze mert a fogak nem illeszkednek... "10" USB lyukat tartalmazó mobil QC töltő pillanatnyi áramfelvétel méréssel.. külön imát megér, hogy csak az első slot tud 2A-t a böbbi meg 500mA...
Mini dobókocka méretű spy kamera.. aminek a képe úgy villódzik ahogy ingadozik az áram..
És sorolhatnám tovább... az adótétel amikor meg megvámolják akkor meg néz mint hal a szatyorban, hogy egyben vette nincs külön tételes számla mert úgy volt olcsóbb..
A wish, ali egyéb hajléktalan helyek kicsit olyanok mint a közmondás... jégkunyhó melletti sárga hóbol készült vizet nem iszunk... -
Ricardo
titán
válasz
HeadHunter98 #21 üzenetére
"Az LG nagyon nem találja a helyét ebben a kategóriában. "
Mostanában más kategóriában sem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Pisztillus #20 üzenetére
My bad: PÁF.
-
HeadHunter98
tag
Az LG nagyon nem találja a helyét ebben a kategóriában. Ezt tényleg 25 alatt kellett volna kiadni. Rég volt már az az idő, amikor árkategóriában egész jó ajánlatokat tettek le az asztalra (pl. F6).
Lassan már csak ipari hulladék, tényleg a legeslegalapvetőbb felhasználásra elég. Még arra is húznám a számat, inkább a Redmik.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Depression #19 üzenetére
Ha jól tippelek, akkor ez a Pocsék Áruk Piaca akar lenni - a PÁF (Pocsék Áruk Fóruma) után... Ha mégsem, akkor majd Bog kijavít.
-
Mert nincs rajta akkora profit, amiért megérné nekifogni
És alkatrész ugyanannyi kell hozzá
Emiatt gazdaságilag nem érdekeltek a gyártók.
Alaplap ugyanúgy kell, kijelző is, aksi is, kamera is... Innentől kezdve ha pár dollárral olcsóbb a SoC, akkor se nagy villantás lesz belőle.
Gazdasági alapon működnek a mobilgyártók.Ha a Qualcomm pl képes lenni "lábkompatibilissá" tenni a termékeit, akkor az már nagyobb rugalmasságot adna a tervezés során ,ez talán valamennyire megvalósul a középkategóriában.
-
roli543
őstag
A nagy gyártók sorra adják ki az évi 2-3-4 flagshipet, a középkategóriás telefonok ma már elegek évekre... és valahogy ez az alsó kategória toporog... pedig azt gondolom, 1-2 gyártó robbanthatna itt... de ahogy nézem, már újabb chipek se nagyon érkeznek mostanában.
Pl nem értem, a Qualcomm miért hagyta el a 2xx-es szériát? vagy lehetne egy 3xx-es új alsós széria, ami lehetne egy alsós chip... azt érzem, hogy egyszerűen az 50 ezer alatti kategória teljesen el lett felejtve
-
Hát úgy nézem ez büntet.. De az E6 Play is vetekszik a rakás szar fogalmával...
-
bollokcs80
Korrektor
Tisztelem a kitartásod és kíváncsi leszek mi sül ki ebből. Azt végül is nem írták, melyik év december 22-24.
Várom a teszteket türelmesen.
Láttam már külföldi videókat ennek kapcsán, elég érdekes dolgok sültek ki belőle. Kuriózumként érdekes lesz itt is, szerintem lepipálja a régi AKAI telefontesztedet.
Én széles nagy ívben kerülöm a wisht és az alit is, Banggoodról, Gearbestről rendelek inkább, de onnan se az egydolláros vacakokat, van kollégám, aki lelkes fanja ennek a műfajnak.
-
kcsa
veterán
Azt hiszed nincs ilyen?
Ezt a csatornát a közelmúltban találtam, valódi önsanyargató a srác.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Dec 22-24, de hiszem, ha látom. Még azt sem közölték, hogy a Posta hozza, vagy valami másik cég. De hidd el, hogy várom én is
Mellesleg napi szinten wishezek, mert berendeltem free és 146 forintos szirszarokat (okosóra, karperec, headset), amelyek zöméről küldött a wish másnap értesítést, hogy bocs, de mégsem tudjuk szállítani, válasszak helyette esetleg mást (vagy 30 napon belül visszautalnak 2XX forintot), úgyhogy akkor megint keresek filléres szarokat, azokat megint megrendelem, azokból is a 80% kihullik, úgyhogy megint futok egy kört, most ott tartunk, hogy egy 5.1-es sztereó BT headset és két óra már elvileg shipped, de csak januárra ígérik
Kábé egy komplett YT-csatornát fel lehetne arra építeni, hogy filléres szarokat rendelsz a wishtől, aztán bemutatod ezeket, lenne nézettsége, az biztos. -
bollokcs80
Korrektor
Sokban emlékeztet az L65-ös modelljükre, kb öt éve hoztam ki (első és egyetlen előfizus készülékként) kb 3500 forintért (2 évre, XS csomag mellé), öcsém elvolt vele egy darabig, de aztán ő is kapott valami rendesebbet. Csodálom azt, aki beéri ezzel, bár megértem ha minimál pénzért kell valami és nem ért hozzá, vagy nem is érdekli. Ugyanebben a csomagban ez most 16.000, ezen a fronton is elszálltak az árak.
Jó meglátás Bogtól, hogy nagy gyártóknak el kellene ezt engedni, csak operátoroknál ezek a nagy nevek (Samu, LG) még mindig jobban csengenek mint egy Xiaomi vagy egy Realme, hiába jobbak az utóbbiak.
Érdeklődve várom, Alice mire jut a Dooge-val, nem is beszélve az érkező Hauwei P40-ról - szerintem utóbbi lesz az év tesztje.
@Bog: Mit ígér a wishdotcom a szállítással kapcsolatban?!
-
janeszgol
félisten
Nem jó!
-
embe
nagyúr
Ha más nem negatív példának jó. Így kell szar telefont gyártani, egy brandet leépíteni. Ezekre jó.
-
jUUh
addikt
Nem vagyok tisztában azzal, hogy mi a menete egy telefon megtervezésének és forgalomba hozásának, de: amire ez eljutott a végfelhasználóig, senki nem gondolta, hogy ez egy kalap sz.r? Tényleg a legbeszédesebb része, hogy az ajándék szilikontok szól mellette....MicroUSB, makró kamera, ocsmány design, vacak árazás... Nem tudom alátámasztani nyilván, de ezek szerintem többet rontanak a cég megítélésén, mint amennyi pénz van benne.
-
atike
nagyúr
Huh. Pro - szilikon tok...
Mindent elmond. És ez is: "mégsem annyira rettenetes a kezelés, mint amire felkészültem lélekben"
...és lesz aki megveszi....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az LG legolcsóbb okostelefonja jelenleg. Ezért aztán az egész egy merő kompromisszum. Működik, de nem egy élmény.
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest