Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Megnézzük, hogy mire megyünk az első körös visscuccokkal, aztán majd meglátjuk. A bekerülési költség meglehetősen csekély
Egyébként.
Mondjuk nem néztem meg egyet sem, de majd "művelődök", hogy lehet-e ezt jobban csinálni. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Pisztillus #20 üzenetére
My bad: PÁF.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Dec 22-24, de hiszem, ha látom. Még azt sem közölték, hogy a Posta hozza, vagy valami másik cég. De hidd el, hogy várom én is
Mellesleg napi szinten wishezek, mert berendeltem free és 146 forintos szirszarokat (okosóra, karperec, headset), amelyek zöméről küldött a wish másnap értesítést, hogy bocs, de mégsem tudjuk szállítani, válasszak helyette esetleg mást (vagy 30 napon belül visszautalnak 2XX forintot), úgyhogy akkor megint keresek filléres szarokat, azokat megint megrendelem, azokból is a 80% kihullik, úgyhogy megint futok egy kört, most ott tartunk, hogy egy 5.1-es sztereó BT headset és két óra már elvileg shipped, de csak januárra ígérik
Kábé egy komplett YT-csatornát fel lehetne arra építeni, hogy filléres szarokat rendelsz a wishtől, aztán bemutatod ezeket, lenne nézettsége, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az LG legolcsóbb okostelefonja jelenleg. Ezért aztán az egész egy merő kompromisszum. Működik, de nem egy élmény.
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- Mobilinternet
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest