Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz76
csendes tag
Még most is tökéletesen működik. A hátlapja viszont veszélyesen karcolódik arra vigyázni kell.
-
Faresz76
csendes tag
Bár nem 2008-van, és jócskán eljárt az idő azóta, én a teszt ellenére megvettem.
De jól tettem...... Kivételesen elegáns forma, nagyon szép kijelző ( és nem kicsi ), a tv pedig áldás. Apropó tv.... Sajnos itt a nyugati határszélen nem jön be magyar adás de a horvát igen. Szaggatásmentes az adás, külön állapotjelző a tv térerőnek, a hang viszont egy hangyányit halk. Basszus az valóban nincs de ekkora hangszrótól nem is várom el.
A mellékelt hesdset hangosabb de sajnos itt sincs elég basszus. Az eq. kicsit segít "Rock" hangzásnál. Ha valaki 3.5-es jack átalakítót vesz hozzá akkor valószínű más fülessel jobban szólna ( ezt nem próbáltam ). A Kg 800-as csatlakozója az ugyan ez úgyhogy lehet venni hozzá átalakítót. A Tv ről még annyit hogy sikerült magyar HD adást befognom Nagykanizsa közelében de sajnos csak hang volt kép nem. A gyári csengőhangok elég vérszegények de mp3-ből bármit rá lehet tenni manapság. A melléket mini cd sajnos az asztali gépen nem olvasta be. Usb-vel összekapcsolva felismerte mint háttértár.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest