Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Nos, szembesültem a szöveg hiányos problémával!
Mivel már több telefonom is megbuheráltam bátran kerestem a lehetőséget a master reset kód megtalálására
Sikerrel jártam!
Pár hsz-el feljebb is írtva lett a 1809#*kód# kombináció, ide behelyettesítettem egy külföldi fórumon leírtak alapján a készülékem tipusát 1809#*290# és láss csodát előbukkant a szervíz menü
Itt csináltam egy 'Factory Reset'-et és kis idő múlva telefon újraindult immár teljes szövegkörnyezettelui.: nekem nem sw frissítés miatt tűnt el, hanem miután valahogyan eltűnt az időjárás widget egy sima gyári visszaállítást kezdtem csak épp lemerült az akksim közben...
MEGJEGYZÉS:
A szervizmenüben sok teszt és állítási lehetőség van, mindenki csínján bánjon vele!
Felelősséget az esetleges készülék meghibásodások miatt nem vállalok, kízárólag a 'Factory Reset' opció megtalálása volt a célom.... -
xSide
őstag
Köszi a tapasztalataidat, mely alapján én is reagálnék:
GS290-et USB-re csatlakoztatva MASS Storage-ként telepíti az XP. Ezzel a maximális sebesség 23 kB/sec, ami azt jelenti, hogy egy átlagos mp3 (4-5 MB) 6-8 perc alatt mászik át. Mi a teendő? Pc Suite-vel gyorsabb, de nehézkes a használata.
- telepítsd az LG drivert csak, a PC suite-t felejtsd el (semmi haszna)
- a telefonkönyvedről menthetsz biztonsági másolatot a készülékre és mem kártyára is...
Üzenetet alapból onnan küldök, játékot és alkalmazást bluetooth-on küldöm-gyenge fényképező (SE K510 szebb, bár kisebb képet csinált 1Mpixellel), video felejtős
- egyetértek, de az 1 MP nem hasonlítható össze a 2-vel, ugyanis ha pc-n átméretezem mindent ver- néha döcög a kijelző, görgetés helyett belép valahova. (ez lehet felhasználói meg nem szokottság is)
- nem megszokottság és rossz kijelzó kalibrálás az oka- nem csak SMS írásnál, de telefonkönyvben keresésnél is egy pl. "f"-fel kezdődő nevet bajos keresni, mert a 3 nyomást kb 10 (!) másodperc alatt érzékeli. A telefonköny is 2mp alatt jön be.
- nem tapasztaltam ilyet- képernyőzárat fel lehet oldani egy betú rajzolásával is és egyből az adott betűhöz rendelt menüponthoz érünk.
- a betű inkább piktogram és nagyon hasznos, gyors elérést tesz lehetővé-akksi 1. feltöltés után az 5-ik napon jelzett. Ilyenkor nem volt hajlandó zenélni, fényképezni, de nem kapcsolt ki még aznap.
- mivel nálam a telefon kihasználhatósága nem csak üzenetírásnál, telefonálásnál ér véget hanem net (opera mini-vel), mail, filmnézés, zenehallgatás is rendszeres, így 2 naponta merülök- játékok demók
- sajnos nem törölhetőek, de számos lg arena játék szépen fut rajta, mely full képernyőn tényleg érintés vezérelt- képeket, zenéket is ömleszti, ha egy képből csinálsz hívásképet akkor 2-3 db-ot is láthatsz a sorban belőle.
- használni tudni kell!!
- a saját fájlokba belépve nemcsak az első fület kell használni, hanem a második saját cuccokat, ahol szabadon hozható létre saját mappa bármilyen tartalommal vagy a harmadikat a memkártyával szintén szabadon rendezhető könyvtár szerkezettel Gondolom a pc-n sem ömlesztve tárolod a fájlokat, hanem kategorizálva...
- a telefonkönyves kép egyszer jelenik meg a saját mappa/alapértelmezett kép/contact image alatt-hátteret lehet változtatni, de csak a főoldalon.
- szabadon állítható bármely háttér bárhová
- kijelző/háttérkép ahol választható háttérkép, képernyőzár háttérkép és a gyorshívás háttere
- kijelző/livesquare ahol a liveplace alatt szintén bármi választható
- kijelző/widget itt pedig szintén szabadon választható bármiAz én észrevételeim/B)
- a hangerő ikonokkal nem lehet számot váltani zenehallgatás közben és nem lehet képernyőt görgetni
- alapértelmezetten nem lehet választani szöveg beviteli módot
- email automatikus lekérésnél nincs mindig hangjelzés
- a zenelejátszó nagyon szépen szól sony fülhallgatóval csak ki kell választani a megfelelő hangszín beállítást[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Biztonsági kódja 0000 gyárilag.
Csengőhangot és képet csak a készülék kapcsolatokhoz lehet beállítani a telefonkönyvben, a hanghoz lejjebb kell görgetni, belehet csoportokhoz is külön állítani egyénit.
Én a memóriakártyáról a használt hangokat, képeket (háttérhez is) átmásoltam a 'saját mappa'-ba, mert ìgy a kártya cserénél is megmaradnak a beállításaim.
A memkarim mappaszerkezete:
images
music
others
videosKèszülék közös memória (középső):
Alapértelmezett képek (gyári)
Alapértelmezett hangok (gyári)
Háttérkép
Csengőhangok
Others (gyári)
- contact_images (telefonkönyv képek)Ezzel a mappa szerkezettel rend is van
A csengést is könnyű kiválasztani hisz nincs memkari ikon előtte!
A készülék memóri első füle alatt lévő ömlesztett cuccokkal nem foglalkozom, java-t memkàrtyára telepítem. -
xSide
őstag
Az alábbi általam kedvelt és nélkülözhetetlen ingyenes alkalmazásokat teljes képernyőre optimalizáltam LG készülékekre:
- értelemszerűen nincs akksi sáv és navi gomb, teljes érintés vezérlésMIDlet-Touch-Support: True
LGE-MIDlet-Height:800
LGE-MIDlet-Width: 480
LGE-MIDlet-Indicator: HIDE
LGE-MIDlet-Display-Upscaling: yesTesztelve 800x480-as LG Arena és 400x240-es LG GS290 telefonokon
OperaMini 6 (legfrissebb verzió):
- mobilnézetben a zavaró [+] összezárható tartalom a config: url-ként való beírása után kikapcsolható "Fold linklists" NO-ra állításával
OperaMini6(Full).jarOperaMini 3 (módosított legstabilabb verzió)
- sok plusz funkció (szövegszerkesztő, ftp, letöltések stb.)
OperaMini3Full).jarGmail (2.0.6 verzió):
- a legegyszerűbb gmail levelezés (többfiókos)
Gmail(Full).jarGoogleMaps (2.3.2):
- nagyító ikon segít a térkép böngészéshez
GoogleMaps(Full).jarWeather:
- időjárás előrejelzés és aktuális helyzet
Weather(Full).jarForeca Weather:
- időjárás előrejelzés (10 nap) és aktuális helyzet
- térképek (időkép, radar, csapadék, szél, felhőzet, műhold)[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
Esetleg tedd át más készülékbe a simet és vedd le róla a pin kódot, vagy egyszerűen vedd ki a simet
Talán ezt be tudod ütni majd, ha igen szerencséd van:
Factory ResetFactory Mode / Factory Reset
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Örülök, hogy segíthettem
-
-
xSide
őstag
Végre a firefox böngésző azonosítóját átírva sikerült letöltenem az Opera Mini 6 hitelesített verzióját, természetesen azon okból kifolyólag hogy teljes képernyőn tudjam használni navi gombok és akksi sáv nélkül úgy hogy pl oldal vagy egy kép mentésénél ne kérdezze folyamatosan, hogy engedélyezem-e a felhasználói olvasást és írást ezerszer
OperaMini6 jad fájl
OperaMini6 jar fájlTelepítés:
- mindkét fájlt a készülékre kell küldeni, vagy másolni kábelen keresztül és a mini.jad fájlt indítani...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz akosrikli #196 üzenetére
Másik (egyszerűbb) lehetőségként a jobb alsó sarokban lévő lefele nyilat nyomod meg, majd megbököd a képernyőt újra és lám új billentyű kiosztást kapunk, amit már meg is jegyez a továbbiakban
- alapból kapunk plusz á, é, ö betűket
- az o-t többször megnyomva lesz ö, ó, ő
- az u-t többször megnyomva lesz ú, ü, ű -
xSide
őstag
Frissítve OperaMini 6.1 verzióra!
Opera Mini 6.1 jad file teljes kijelzőn (hitelesített verzió)
Opera Mini 6.1 jar teljes kijelzőn (hitelesített verzió)
Mindkét fájlt a készülékre vagy memkarira kell küldeni, majd a jad-ot indítani!Továbbá, a vodafonnál egy meglévő internet csomag előfizetés esetén (Profi vagy Hobby) INGYEN használható a facebook vodás minivel:
Opera Mini 5.1 vodafone verzió teljes kijelzőn[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Az általam linkeltek működnek, néha a vodás nem csatlakozik telepítéskor...
Az opera mini 6 jad és jar fájlt a készülékre kell küldeni egy mappába bt-n keresztül vagy kábelen és a jad-ot indítani!
Nálam működikViszont a linkbe véletlen 2 jad-ot tettem, elnézést
Itt a jar hozzá:
OperaMini 6.1 JARItt pedig a jad:
OperaMini 6.1 JAD[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Mintha telefonálni szeretnél, tehát ahová a felhívandó számot pötyögöd
A végén a kettőskereszt beütésekor már a szervíz menü fog megjelenni..."Nos, szembesültem a szöveg hiányos problémával!
Mivel már több telefonom is megbuheráltam bátran kerestem a lehetőséget a master reset kód megtalálására
Sikerrel jártam!
Pár hsz-el feljebb is írva lett a 1809#*kód# kombináció, ide behelyettesítettem egy külföldi fórumon leírtak alapján a készülékem tipusát 1809#*290# és láss csodát előbukkant a szervíz menü
Itt csináltam egy 'Factory Reset'-et és kis idő múlva telefon újraindult immár teljes szövegkörnyezettelui.: nekem nem sw frissítés miatt tűnt el, hanem miután valahogyan eltűnt az időjárás widget egy sima gyári visszaállítást kezdtem csak épp lemerült az akksim közben...
MEGJEGYZÉS:
A szervizmenüben sok teszt és állítási lehetőség van, mindenki csínján bánjon vele!
Felelősséget az esetleges készülék meghibásodások miatt nem vállalok, kízárólag a 'Factory Reset' opció megtalálása volt a célom...."[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Értem és tolerálom a készülék érzékenységét, amint látom gyári gari sajnos már nem volt rá viszont egy telefonos sufnyi tuning "boltban" általában szoktak garit vállalni az ilyen beszerelésekre és max 3000-ből megúszható...
Én szerencsés voltam, egy rossz zsebben való tároláskor benyomtam a kijelzőm (sérülés nem volt látható) gariban javították és semmilyen itt a témában felhozott hiba nem mutatkozik...
A lassúságra megoldásként egy másik hsz-re reagálva, memkarira ne ömlesztve kerüljenek a fájlok, hogy a készülék válogassa szét mi hova tartozik, hanem mi rendszerezzük.
Nálam így volt a mappaszerkezet (sd-n):
- Alkalmazások (innen telepítettem a java progikat és játékokat)
- Képek (Háttér, Saját képek, Telefonkönyv, Egyéb képek)
- Csengőhangok (SMS külön mappában)
- Music
- VideoA készülék Saját mappa részébe pedig bemásoltam az állandó fájlokat, amik pl hozzá voltak rendelve a névjegyekhez (csengőhang, kép) valamint a háttérképeket, mert egy ki-bekapcsnál (akksi, memkari ki-be) néha elfelejtette és a gyári jött vissza
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
válasz gabor1984 #225 üzenetére
A gyári netbeállitásokat nem lehet törölni belőle csak kiválasztani (ha feltöltős vagy a vitamax-os lehetőségeket kell választani)...
Böngésző/Beállítások/Profilok/Vodafone Internet Vitamax/Aktiválás
OperaMini-hez:
Kapcsolatok/Java beállítások/Profilok/Vf Internet Vitamax/AktiválásÚj beállitások hozzáadása:
Beállitások/Kapcsolatok/
Hozzáférési pontok/- Új hozzáférési pont
Kapcsolat cime: net
Hitelesités: nincs
Apn: vitamax.internet.vodafone.netInternet profilok/
- Új profil
Cím: net
Proxy használata: off
Hozzáférési pont: net (amit fent hozzáadtunk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest