- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
treeeb28 #1075 üzenetére
Mindegy melyiket veszi, KDZ-vel a simán felmegy akármelyik ROM.
Volt G3-am 2db, hagyjuk a híváshangminőséget, amit szinte mindenki kihagy a tesztekből.
Illetve azt is elfelejtik sokan megemlíteni - mivel én sokat ingázok vidék/pest között - hogy térerő problémákkal küszködik. Köpködtek rám a másik fórumban, de hát csak tudom 2 magyar beszerzésű készülékkel a hátam mögött, hogy például az M0-áson kb 5-ször bontott le, voltak vidéki kisközségek, ahol nem volt egyáltalán térerő.
Telenoros SIM-el használtam, de kollégámnak a gagyi kínai telefonja ami potom 25eFt-jába került szintén Telenorosként volt térereje. Hozzáteszem a G2-vel sem és a G Pro 2-vel sincsenek ilyen gondok.Zenei téren is jóval erősebb a G Pro 2, tisztább hangzása van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged