- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Chevalier #1371 üzenetére
Bizonyára én vagyok Kristof_ fórumtárs is, és én írtam helyette a linkelt hszt. És bizonyára azt is én találtam ki, hogy 3 különféle helyen olvastam, hogy a Flex 2 full camera2 támogatást kapott. A hsz-ben szereplő link is photoshop, és ez a forrás, ez a forrás, valamint ez a forrás is mind az én kreálmányom, hogy félrevezessem a jónépet.
Az teljesen kizárható, hogy rohadtul nincs hardveres korlátja, csak valami barom valahol ezt nyilatkozta, ugye? Hadd súgjak meg egy titkot: az iPhone már 5 éve tudja a teljesen manuális fotó- és videómódokat. Mert rohadtul nem hardverfüggő.
Azt azóta én is kikerestem, hogy a szenzor stimmel, de egyrészt láttam én már karón varjút (Note 4 és S6 kétféle kamerája), másrészt sehol, semmilyen hiteles forrás nem erősíti meg, hogy az IMX135-tel lehetetlen volna a Camera2 API. Azt viszont rengeteg helyen leírják, hogy drivert kell rá írni.
Jó lenne nem neked eldöntened, mit szabad nekem és mit nem.
Ki látott már ilyet? Rangban sem vagyunk egy szinten, már ha számít ez itt még valamit. Az a helyzet, hogy annyira felpaprikáztál, hogy pusztán rágalmazásért nyomnék rád egy 24 órás bannt. Szerencsére nem tisztem, és nem áll módomban.
-
Silenzio
addikt
válasz
kristof_ #1351 üzenetére
Köszi!
Ezennel sikerült megcáfolni, hogy a készülék a G3 kameráját kapta volna. De még ha azt is, a driverkörnyezetet sokkal inkább a G4-éhez igazították. Eddig nagyon kevés camera2-es telefont találtam, az S6 és S6 Edge csak részben támogatott, a Nexus 5-től (és annál újabb Nexusoktól) eltekintve csak az LG G4, V10, ezek szerint ez, meg a Oneplus 2, amit sikerült fellelnem. Ez óriásit dob a telefon értékén a fotóbarátoknál.
Súlyos ezresekben mérhető lehet.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok! Videózásra kéne telefon, mégpedig manuálisan. Erre is gondoltam. Ígéretes. Először is egy kérdés:
Az nem lehet, hogy ez a G4 kameráját kapta, és nem a G3-ét? Három dolog miatt kérdem:
1. Itt ez a link az FV-5 listáról, full kontrollt írnak, a G3-nál az nem támogatott, csak a G4 és V10 kettősnél.
2. XDA fórumok szerint teljesen támogatott a Camera2.
3. Láttam user commentet Google Playen a kompatibilty appnál, hogy jól működik.Valaki lenne olyan jó, és lefuttatná a Google-féle Manual Camera Compatibility appot a telefonon? Előre is kösz.
A félreértések végett: nem érdekel, hogy milyen a gyári app, a telefonteszteket rend szerint a hajamra is kenhetem, annyira haszontalanok (ha lenne hajam). Az iPhone 6 gyári softja is pocsék, de 3rd party appokkal filmet lehet csinálni vele teljesen manuális kontrollal, 100 mbites 4K-val meg előtétlencsékkel, minden szarral. Pedig ez a sima 6, elvileg nem is támogat 4k-t. Oszt' mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Quadro FX 570 eladó
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest