- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabe25
tag
válasz
vadsertes #2214 üzenetére
Megnéztem a képet, szerintem élőben nincs akkora difi a kettő között. Én azt tapasztaltam videókon az oledes telók mindig másabban látszódnak mint az lcd-sek (lcd-k sokkal világosabbnak tűnnek). A hétvégén volt egy Galaxy S5 és egy G2 is a kezemben szoftver upgrade-re, a G2nél sokkal szebb mindenben a kijelző, az S5 igazából nem volt érdemben szebb samus túlszaturáltság miatt élénkebb volt, de a fehér szintje ugyanaz volt mondhatni számomra, talán élesebb volt a képe a nagyobb dpi miatt. Ahogy kristof_ kolléga is írta a legjobb lenne ha össze tudnád hasonlítani másik flex2-vel, hogy most a szemed nem tudja megszokni vagy tényleg van valami a telóval. Én is ips-es telóról váltottam, talán a minimum fényerőt keveseltem csak. (Lehet fura lesz ezt olvasni de amúgy kicsit más érzés oled kijelzőt nézni mint lcd-t, ezt az első kézbevételkor éreztem. Talán ez lehet fura nemtudom, csak egy feltevés
)
-
kristof_
tag
válasz
vadsertes #2214 üzenetére
A legegyszerűbb tényleg az lenne, ha valakivel össze tudnád hasonlítani. Most ránéztem egy antutu-ra (épp fent volt és ott volt tutira fehér háttér) és így nézegetve min fényerőn tényleg olyan szürkésebb, ködösebb a fehér színe, viszont max-on szerintem szép tiszta, a képen lévőnél legalábbis biztosan fehérebb. (Olyan 60-70% fényerőtől tudnám tiszta fehérnek nevezni)
-
tgabe25
tag
válasz
vadsertes #2212 üzenetére
Akkor lényegében minden rendben van
Akkor csak hozzászoktál a nexus fényerejéhez, csak félreérthető volt a sárga szín miatt, hogy említetted
És tényleg amúgy normál esetben fehérnek látod, de más fajta panel mellett meg megint más, van ips, va és tn+ film paneles eszközöm még és mindig változó, hogy melyiket látom fényesebbnek. Év elején vettem a Flex2-t de én is várom, hogy a 3-mas mit fog hozni
Kristof_ én néztem be de azért gondoltam sárgulásra mert láttam már itt vagy lehet xda-n teljes kijelzőn besárgult flex2-t is így elsősorban arra gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest