- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palibá
tag
Akkor jó, nem az én szememmel van a baj. Fentebb is írták, és osztom, tiszta olajfestmény. A vakolatok is, a levelek a képek szélei is mosottak, ráadásul, hála az automata hdr-nek, az első, elvileg nem hdr-es képen, a színek eléggé természetellenesek, belenagyítás nélkül is látszik, plusz a kép bal oldali részén, a zöld lombkoronából, "kígyónyelv" szerűen kilógó ág frankón bemozdult a szélnek hála, a szuper automata hdr meg szépen megrajzolta az ág szellemkép klónját. Azért ne a buta automatika döntse már el, hogy mikor alkalmas az időjárás a hdr (egynél több kép időben nyilván eltérő) ellövésére (és mossa össze egy képpé, a mozgó dolgokat)... Pocsék a képminőség, de sajnos sok másik telefonnál is. Végülis a mobilok közt hozza az átlagot. Egyedüli pozitívum a nagy látószögű optika lenne, tényleg jó ötlet, de annak a minősége is 100%-ra nagyítva szintén vállalhatatlan.
Az Nexus 6p, a Samsung csúcskategória és a Oneplus3 nyújt normális minőséget egyedül. (Igaz, a Samsung "A" sorozata sem rossz annyira mint az LG, a Sony meg a többiek (és NEM, még a Huawei sem az igazi leica ide vagy oda)).(Magánvélemény, ha nem tetszik, ne kommentáld! )
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
eclipse19
senior tag
a specialitás ezúttal kimerül a G5 eredeti nyitóárához képest kedvezőbb árfekvésben, és az ennek megfelelő, konszolidáltabb teljesítményben.
Az LG G5 SE szándéka szerint a konszolidáltabb teljesítmény miatt jóval kedvezőbb árfekvésben kerülne a piacra...
Kedves AliceWake!
A konszolidált jelentése: rendezett, szilárd, tartós, összeszedett.
A visszafogottnak csak megjelenés, kinézet, viselkedés esetében szinonimája, teljesítmény esetében semmi esetre sem.(8 azaz nyolc találat, egyik sem ilyen értelemben használja)
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
ebegab92
senior tag
válasz #77081088 #40 üzenetére
Szerintem ez a G5 után akart megjelenni nem sokkal, csak elfelejtették, hisz ugyanúgy néznek ki, aztán akkor jobb később, mint soha elven piacra dobták most
Ha tényleg 1-2 hónapra rá jelenik meg, akkor reális a 116k-s ár a G5 200k-s ára mellett, de így ez... 70-80 körül lenne piacképes.[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Hallosz
senior tag
Valaki fentebb írta, hogy 4,6" méretben még piacképes is lenne, szerintem is, de csak fele ennyiért.
Így viszont ez az egész meglehetősen izzadság szagú.Ez egy 60 ezres készülék.
-
Dominó85
addikt
AliceWake-től kérdezem:
A képek minősége ezúttal is igen meggyőző, a főkamerával elkövetett felvételek jófajta dinamikával bírnak, köszönet a kifejezetten okos automata HDR-nek, kromatikus vagy szférikus aberráció nem rontja az élményt
Fontos ennyire tolni a fizetett hirdetésekben szereplő készülékekez? Az LG G5 SE (Shit Edition) tesztfotóin rendkívül sok digitális képjavítást, túlzott fénymérést, összemosott részleteket (nem) látni. Ezt nevezik digitális képzajnak. Borzalmas. Mi jó ezeken a képeken? Max a színek és a dinamikatartomány. De utóbbi ekkora nappali beégések mellett inkább hátrány.
* Péter - 06302461862 *
-
Goxi
tag
Brutál jól sikerült lapka a Snap 650-es széria. Alacsony fogyasztású, jobb árban is van a gyártóknak mint a 800-as. Nagyon meglepő hogy egy Qhd kijelzőt is hiba nélkül kihajt.
-
musicryder
tag
Látom ők is csukott szemmel járnak...
Alapból a G5-tel problémám nem volt ( csak az a fránya hangerőgombok elhelyezése... )... Most, hogy telefont akartam kb már egyik szolgáltató se árulta az G5-ös " vezérüket "...
Erre most meg ez? Inkább a V20at hozták volna be, amire szerintem bőven lett volna kereslet, de minek is ide hozzánk...?!
Majd jövőre megkapjuk ezt a káva nélküli marhaságot és elégedjünk meg vele... elvégre " követik " a trendet...
Amúgy tényleg valami érdekes dolgot kell majd letenni az asztalra jövőre, hogy a vevőkör is végre elégedett legyen, mert talán még a G3-ra lehetett azt mondani, hogy siker volt számukra...Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
törölt tag
A G5 "bukása" után olyasmit lehetett olvasni hogy fejek hullottak a cégnél. Megérte… ugyan az a baklövés,moduláris hülyeség,senkinek nem tetszik.
-
Aryon87
félisten
válasz Luck Dragon #38 üzenetére
Idén nagyon tökön rúgta magát az LG. Oké a G5 bukta, még "benyeljük", de hogy a V20 nem jön Európába, csak az a butított akármi..
Baromi nagyot kell alkossanak a G6-al, ha vissza akarják szerezni az elveszett vásárlóikat.
Én még kitartok, pedig a G4-el szívtam, múlt héten a G5-öt is majdnem földhöz vágtam.. Topikjában 3 napig ment a vita a folyamatos problémázásaimmal, most hogy visszaálltam egy nyári szoftververzióra, megjavulni látszik, így nem akarom már elpasszolni csereutalványra (amúgy már esedékes a csereutalvány a kijelző miatt).
Ennek ellenére várom már a pletykákat, híreket az utódról. Igaz majd csak 1 év múlva fogom megvenni, mire az fél éves lesz..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz Luck Dragon #36 üzenetére
+1
En is varom a G6-ot.
Az 5os van nekem, nem rossz.. A 4es jobb volt foleg dizajnban. De sajna megbukott, latszik is, a szolgaltatok is hamar kivettek a listaikbol, a Voda tette be maganak a SE-t..
Ez a SE meg egy vicc ezen az aron..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Számomra a kedvencek a G2&G4 páros volt. Bízom benne hogy a G6 lesz az új páros számmal ellátott "Lg jóság".
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dementor
aktív tag
G4-et jobban kedveltem. Pozitívum, hogy még mindig cserélhető az akku. Más extrát én sajnos nem látok benne.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
kengyel
nagyúr
Nem lett rossz telefon, az árral van némi túlzás.
kengyel
-
Fejvadi
nagyúr
Jóval olcsóbban kellene kezdeni, ha sikert szeretnének. Hamar fog esni az ára.
-
Wallenberg
senior tag
"kulturált módón"
Ez mit jelenthet vajon?Mellesleg szeritem nagyon sok ez 116-ért. 120-ért ott van a G5. Vagy annyiért van már akcióban Honor 8, de használtan van függő Galaxy S7 is.
[ Szerkesztve ]
-
sajo13
senior tag
Akik fanyalognak az árazás miatt, nézzék meg mennyivel nyitott a G5.
Ahhoz képest egészen baráti az ára, majdnem ugyanolyan felhasználói élménnyel.
Egy baj van itt, az időzítés. Mire a G5 ára leesett, arra kiadnak egy hasonló tudásút a G5 "beesett" árához közel.
-
batai15
félisten
jó lenne, nem ennyiért viszont.
-
mackoapo11
aktív tag
1-2 hónap és beáll az ára 80-90 körül,akkor meg már igen csak jó ajánlat lesz. Minden telefon magasan kezd,kínai csodákhoz méregetni meg felesleges.
-
janeszgol
félisten
Testzik ez a telefon. Miért választaná bárki is ezt a G5 helyett? Pl én, meg akinek még számít a kijelző fényereje. (G5 tesztben is lehangzott, hogy oldalra döntve nagyon sokat veszít fényerőből a telefon, kint nem is lehet látni a tartalmát, azaz pl hogy mit fotózol. Ez hangzott el a cikkben.)
-
-Ben-
veterán
Kár, hogy nem állt meg 80-90 ezernél. Bár manapság ilyet kérni?
-
hemaka
nagyúr
Nagy trukk.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
.Szaki.
addikt
válasz YerbaMateo #8 üzenetére
Egyébként nem látom nagy eresztésnek ezt a telefont. Pedig Android fronton nekem mindig az LG volt az egyik legszimpatikusabb, de a G5 vonal nekem nem annyira fekszik. Nemúgy a G4, az egy, piszkosul jó eszköz.
-
Sebhelyes
senior tag
A képek minősége ezúttal is igen meggyőző
Engem arról győzött meg, hogy van egy jó akvarell effekt a kamerához. Kérdés, hogy ki lehet-e kapcsolni?
-
félisten
Egyáltalán nem értem a plecsnit a G5 árának, illetve a konkurensek ismeretében.
Akkor ért volna valamit a G5 SE, ha belerakják egy sima házba, elhagyják belőle a moduláris marhaságot (amely esélyesen amúgy is egy vadhajtás lesz csak, követők nélkül), meg raknak bele egy 3400-3600mAh-s aksit inkább.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
MODERÁTOR
-
TheSaint
aktív tag
Egy mai hírben ugyanezzel a SOC-al szerelt Cool1C hasonló képességű teló nyitó ára 38e Ft. (+ÁFA+VÁM).
Ez az LG 116K-ért miért is "Tetszett"? Kinek? -
bollokcs80
Korrektor
Hosszú idő után végre egy normális LG telefon, normálatlan áron....
Vették volna le 5"-ra, Full HD-vel és moduláris helyett egybeöntve, 90-100 körül még jó is lenne.
B.Cs.
-
DrBubo77
veterán
válasz YerbaMateo #8 üzenetére
Te meg a browserben a webpage-t loadolod?
És a call-t akkceptálod?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bunfi
őstag
- FŐNŐK, FŐNÖK! Nem fogy jól a G5, mit csináljunk?!
- Rontsunk rajta és adjuk drágán!Szégyen. A G2-től hogy juthattunk el idáig?
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
fornettisuti
veterán
lehetett volna 20szal olcsobb es rendes unibody femhazzal. de igy...
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
DrBubo77
veterán
Miért adjusztál?!
Magyar cikkben miért nem lehet magyar szavakat használni?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Matada2.3
veterán
Tényleg érdekes a pozicionálás így. Minden stimmel, bár ez a kialakítás még mindig nem a szívem csücske, nem merném biztonsággal ajánlani az ismerőseimnek.
Finn the human
-
sirály69
őstag
2-3000 Ft eltérés...
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
atike
nagyúr
Uh, de jó is lenne ez 90 alatt... De így. Tényleg nem alternatíva a nagytesónak.
-
joey04
titán
116k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest