- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
Hát minden topiknak megvan az ügyeletes hülyegyereke....
-
neo_xperia
senior tag
Én is azokkal értek egyet akik nagy csalódásként élték meg a mai bemutatót. Pozitívum hogy eléggé innovatív, ugyanakkor iszonyat ronda lett. Szóval ezt elkurta az LG. Nem kicsit, nagyon. Optimus G óta használok LG telókat maximális elégedettséggel, de ezt tuti hogy kihagyom. Elképzelhetetlen hogy erre a torzszülöttre lecseréljem a G4-et. A samu ezt a párharcot a mai napon már azelőtt megnyerte hogy bármit villantott volna. Kár érte.
Maga a bemutató pedig... Pfff. Ha csak ennyire futja ott nagy a baj marketing téren. -
neo_xperia
senior tag
válasz
SkiDev #19095 üzenetére
+1
Nálam is hasonló a szitu, épp hogy a v20d-vel érte el a telefon a számomra elfogadható szintet.
Annyi a különbség hozzád képest hogy én fr nélkül frissitettem, és fb-messenger páros is fut.
Az elmúlt egy-két napi hiba-bug áradatból hálistennek eddig még egyel sem találkoztam. -
neo_xperia
senior tag
válasz
fr3ntzen #18545 üzenetére
Érdekes ez a ram használat statisztika :ha a beállításoknál a Memória menüpontnál megnézem akárhogy ;3-6 óra, 1 nap mindig azt írja hogy felhasznált ram 2gb,szabad 791 mb. Ha viszont a fejlesztői opciók/futó szolgáltatások alatt nézem ott 1,1-1,3 gb a szabad ram, változóan. Valahogy az utóbbinak jobban hiszek.
nyesix: csak ha néma üzemmódban fotózol akkor nincs hang. Máshogy nem némitható.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
clavell1977 #18326 üzenetére
Maradjon is úgy. Pedig fővreziö váltásnál ajánlott a fr.
Úgy látom csak hatásos volt a petíció
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz
SharpSA #18118 üzenetére
Szerintem meg lassan annak kellene külön topik hogy mennyire unalmas már a mások akku statisztikáját olvasni. Legalábbis majdnem ennyi hozzászólás születik erről is /ha nem több /
Az is igaz hogy az előzőek generálják ezeket.
Egyébként én úgy vagyok vele hogy mindenki arról ír amiről akar- mármint ha a G4-el kapcsolatos. Legfeljebb atsiklok felette ha számomra érdektelen. De hogy itt sokan szinte személyes sértésnek veszik az erről szóló hsz.-okat, hát érdekes...
Szerintem. -
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Roland861010 #17856 üzenetére
Én a szememnek hiszek inkább, nem a külföldi teszteknek.Biztos jó az S6 meg 6s is kamerás téren, sőt azzal sem állok le vitázni aki szerint még a G4-nél is jobbak.
De ettől a G4 még nem lesz átlagos. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Roland861010 #17850 üzenetére
Átlagos lenne ?
Az nem azt jelenti hogy kb. ugyanannyi jobb kamerás telefon van a G4-nél, mint amennyi rosszabb ?
Hát, bocs de ezt inkább nem is kommentálom. Inkább próbáld ki, és alkoss véleményt magadtól. -
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz
FerBal #17616 üzenetére
Ártani nem árt. Nekem volt még G2-n valami sz@r, ami állandóan betöltött a böngészőbe mindenféle reklámoldalt, meg kiírogatta hogy 6 db vírus van a telón, telepítsek valami szutyok appot, sbt. Sem a CM security, sem az AVG nem talált semmit, de a Kaspersky megfogta. Meg is tartottam, a másik kettő kuka. Semmi negatív hatását nem érzem hogy fent van a telón.
Én is csak simán ráfrissitettem a 20b-re.Semmi gubanc eddig, gyorsaságban nem érzek különbséget, de az akku idő lényegesen jobb lett. Ez eddig a legjobb MM verzió szerintem.
-
neo_xperia
senior tag
Megjött az ebay-ről a kemény 200 forintért rendelt ultravékony átlátszó tpu tokom. Meglepően jól illeszkedik és kifejezetten jó a fogása. Arra megfelelő hogy védje a bőr hátlapot, ugyanakkor mégse takarja el.
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
Én is úgy látom ez eddig a legjobb rom akku terén. Tegnap d. u frissítettem, azóta 21 óra, 3:20 kijelző és még van benne 30%.Ugyanolyan beállítások mint korábban, eddigi romokkal ilyenkor már töltő után nyúltam. Szerintem ez az első amikor meglesz a 4 óra SOT. Jó lesz ez
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Tomtotom #17428 üzenetére
Hát ehhez azért nem kell valami spéci kézügyesség :-) A sima fólia felrakása sokkal macerásabb.
Mondjuk pont tegnap este tettem fel a gyerek G3-jára, és kicsit túl magasra sikerült, az egyik felső sarka felfeküdt a keretre, emiatt ugye a levegő sem tudott távozni alóla. De egy szempillantás alatt lekaptam, és másodjára már hibátlan lett. Akárcsak az én Nillkinem, gyönyörűen feltapadt, hibátlan -
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
Akiknek bőr hátlapja van azoktól kérdezném hogy mivel szoktátok tisztítani, ápolni?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Gabi 8906 #16784 üzenetére
Mi az ami a Bridge-en nem tűnik egyszerűnek ? Csak rádugod a bekapcsolt telefont a gépre, katt a szoftverfrissités gombra, és ha van rá friss verzió feldobja a frissités lehetőségét. Ezen mi a bonyolúlt ?
Maga a program például innen letölthető. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz #16728 üzenetére
Persze,ezért is írtam hogy aki más telefonról jött,annak kevésbé érezhető a különbség.
kocsij: akkor neked vagy szuper aksid van most,vagy a G2-nél nem volt kóser valami, de ilyet eddig nem hallottam mástól.Érdekes,mennyi családos ember van ebben a topikban,több mint a nagyátlag..
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz
macaraclient #16691 üzenetére
Én a sima 9H-t, de gondolom a többi sem rossz, ha már drágábbak.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
fornettisuti #16682 üzenetére
Akkor én nem láttam még olyat. Egyébként mi a funkciója a kékségnek? Vagy csak dizájn?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
elmariachi89 #16389 üzenetére
Nálam kikapcsolva marad. Ha benyomom a power gombot mutatja a töltés állapotát de nem kapcsol be amíg nem akarom.
-
neo_xperia
senior tag
Off: Betévedtem ma a Telenorhoz, durván leesett a G3 ára, majd félárra. Rábeszéltek, vettem egyet a gyereknek 55k volt a dolgozói tarifacsomagomra
Durván jó ár, a másfél éves G2-met adtam el ennyiért pár hete -
neo_xperia
senior tag
válasz
Stauffenberg #16002 üzenetére
Köszi,én is tanultam valamit
Én is évek óta a QuickPic-et használom /messze a legjobb, és az 1000Gb tárhely..../
De csak most hogy írtad vettem észre hogy tudja a kép átméretezést. Úgyhogy az általam linkelt app kuka
Egyébként az is jpg-be ment, nem png-be.
Köszi mégegyszer !snorbi82 : igen,most olvasom xda-n hogy a v20c észtország,litvánia területén jött ki, így érthető hogy egyenlőre a BAL régiós készülékek kapják meg. De szerintem napok kérdése és elérhető lesz a kdz.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Haugland #15971 üzenetére
Én ugyan nem fotózok parkoló autókat
, de nekem is hiányzott a többféle méret, gyakran küldök telefonnal készitett képet e-mailben, és hát 8-10 megás képekkel....
Először én is külső kamera appban gondolkodtam, de aztán elvetettem és inkább egy jó kis fotó átméretező appot töltöttem le, ezt használom ha szükség van rá. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Stauffenberg #15923 üzenetére
Hát én igazán nem számitok egy power usernek,az "ötpercenként nyúlok a telőért" sem jellemző rám, inkább átlagfelhasználónak mondanám magam. A G4 is elketyeg nálam másfél napig egy töltéssel,de nekem valahogy nem jött át a doze varázsa. Ami legbosszantóbb,hogy pont a készenlétben történő akkumerülésben nem érzek semmi változást. Pl. éjszakánként 7-8 óra alatt simán merül átlagban 5%-ot. De napközben is ha dolgozom és nem használom, amikor előveszem azt látom hogy az elmúlt 3 óra akkuhasználata 2-4 %. Pedig wi-fi,mobilnet, hely,szinkronizálás mindíg ki van kapcsolva ha nem használom.
Amikor feltettem a v20a-t,előtte,utánna volt HR, jan.elsején frissitettem 20b-re, ezt már csak simán. De igazából semmi változás a 20a-hoz képest.
Lehet megpróbálok még ennél is egy hard resetet, aztán ha nem változik semmi, akkor ígymarad
Most néztem GSAM battery monitoron, mióta nálam van a G4, az átlag használatom 31 óra és 3:35 SOT.
Fényerő /ami még igazán lényeges/ fix 55%.
Persze lehet hogy lollihoz képest ez előrelépésnek számít, azt nem tudom mert kb. 2 napig volt a telómon.... -
neo_xperia
senior tag
válasz
eladogeppc #15783 üzenetére
Miért van az az érzésem hogy nem ez volt az utolsó G4-ed ? -
neo_xperia
senior tag
Reméljük holnap nem pókhálósra tört kijelzőktől lesz hangos a topic
Szóval csak óvatosan!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest