- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jooker82
nagyúr
A Veletechről külföldi oldalak?
Kezeltem már a compaktot,jobban sikerült,mint a z1,de attól nem is volt nehéz.. anno arról a telefonról is áradoztatok....aztán nesze neked,befuccsolt.
A g3 minit meg elég necces lenne alsókategóriásnak nevezni,ha HD kijelző lesz benne,de te biztosan zseni vagy és akkor az úgy is van.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz -Faceless- #36 üzenetére
Mégsem ők a legelsők a frissitésben és sok telefonjukra panaszkodnak,hogy akad laggol.. főleg a Z1-re SP-re,de a z2-ről se a legjobb vélemények jöttek a veletechről..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-Faceless-
őstag
válasz mackoapo11 #33 üzenetére
Az ne zavarjon, hogy a sony az egyik legkevésbé túlzsúfolt ui... Gyakorlatilag ők álnak a legközelebb a stock rendszerhez...
-
jagelo
aktív tag
válasz mackoapo11 #33 üzenetére
Z1compakt. Akad? Arról.Írok ne vviccelj hülyeséget ne beszélj. Ez a legjobb. Telefonom. brutális én mondom!!
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz Damage401 #31 üzenetére
úgy látom azóta sem fogták fel tisztelet a kivételnek
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
mackoapo11
aktív tag
Úgy látom a sok tudós egy 130-160K (z1c)telóhoz akar egy 80K (G2mini)telót hasonlítani,ez komoly?
Amúgy meg hiába az erős hardver,ha Sony UI felzabálja a rendszert,akad,fagy. Ebben az LG sokkal előrébb jár,nagyon odafigyelnek az optimalizálásra.Egy átlag embernek bőven elég ez is,ha meg van több pénzem,inkább egy G2.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Szevasztok
Nem tudom sokan verik az asztalt, de olvastatok a cikket vegig, mert a cikkben a G2 mini qHD, G3 mini meg HD felbontas. Tanuljunk mar meg ertelmezni, mielott okorseget irkalunk be. Koszonom
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
jooker82
nagyúr
válasz <Adamsky> #28 üzenetére
Ez nincs kikötve,hogy egy mininek kötelezően csak a méretében kell kissebbnek lennie.
Ez csak egy értelmetlen képzelet nálatok..
És azért mert a sony csinált egy olyat,ami a te elképzelésed még nem kell a többi gyártónak is követnie..
Mindenki úgy variálja,ahogy jónak látja.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
<Adamsky>
nagyúr
Attól, hogy az egyik sz@rt csinál, a másiknak nem kéne követnie. Egyébként is félreérted. Itt most nem arról van szó, hogy kell-e "erőmű" vagy sem, hanem arról, hogy szerintem ha az első "mini" megjelenése előtt megkérdeztél volna 100 embert, akkor 100 azt mondta volna, hogy a mini az ugyanazt tudja mint a nagy testvér. Erre mit látunk? A "mini" tulajdonképpen "light" (jelentősen csökkentett tudás és funkcionalitás). Ez alól jelenleg egyetlen kivétel van: Z1 Compact
[ Szerkesztve ]
-
wody21
tag
Gondolom ennek is "hatalmas" (G2/G3-hoz képest) kávája lesz ... Ha 4.7" kijelző mellett lenne olyan vékony, mint a G2/G3-é, úgy már tetszetős is lehetne!
-
dezs520
senior tag
...mi a ló.asznak kell egy telefonba erőmű(?) rinyáltok itt hogy mie ez már,a csamcsung hetente lépi ezt meg,szerintem teljesen belefér az Lg-töl is.
Ráadásul az Lg azért kezd felmutatni is valamit.... -
jooker82
nagyúr
-
-Faceless-
őstag
válasz <Adamsky> #21 üzenetére
G3 miniben már az lesz, én s410 várok bele. Igazából előrelépés, de gpu-ban lehet gyengébb az adreno 306 + HD, mint a 305 + qHD.
De ez még mindig jobb, mint az, hogy az s5 miniben állítólag 8928 lesz, ami vicces, mert HD kijelzővel garantáltan gyengébb lesz, mint az előd.Igazából ez csak egy tipp, nem száz százalék, sőtt ha ezt mondom valószínű máshogy lesz. De én bízom az Lg-ben az utóbbi időben nagyon jó ajánlatokat rak le az asztalra.
#jooker82 Miről maradtam le? Mi lesz május 2.-án?
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Végig szoktad olvasni a cikkeket?olvasd már el,hogy a G3 mini HD kijelzős lesz.. Legalábbis az itteni info szerint..
Aki meg az LG üzletpolitikáját,vagy termékeit temeti,az május 2-án nézzen szét az LG háza táján. Eddig ebbe az évbe csak lightos készülékek jöttek,a java még most jön.[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz -Faceless- #14 üzenetére
"S600 túl erős lenne egy qHD kijelzőhöz. Csúcskészülékeket szégyenítene meg, azoknak pedig nem akarnak konkurenciát..."
Ja, ebbe van valami. A végén még kiderülne, hogy a többségnek semmi szüksége HD felbontásra és/vagy bivaly SoC-ra. Az más kérdés, hogy - ahogy azt már előttem is írták - nagy valószínűséggel HD-s lesz a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
pulcsi
tag
válasz Fritz Teufel #9 üzenetére
De ne hasonlítsad a Zt a Z1chez hanem a Z1et a Z1chez
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Forest48
aktív tag
Egyébként megkérdezhetem h miért a olyan összehasonlítást linkeltél, ahol a Z-t hasonlítják össze a Z1 compact-al?
A Z1 és a Z1 compact azonos hardverrel vannk felszerelve a méretbeli különbségeket és az ebből fakadó kisebb kijelzőt (és felbontást), valamint az aksit leszámítva.
A kategória tehát létezik! -
gekkoXT
senior tag
a lényeg, hogy ne legyen benne NFC, ne tudjon HD-t videózni, vacak legyen a felbontása, ne lehessen bővíteni a memóriát, ne kapjon friss oprendszert, ne legyen hozzá semmi kiegészítő és máris siker lesz!!
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Emberek! Ez a felbontás a g2 mini-é
"Hat hónappal az LG G2 premierjét követően a februári Mobile World Congress során mutatkozott be a készülék kompaktabb változata, mely a mindössze 540 × 960 képpontos 4,7 hüvelykes megjelenítőjével egyre nehezebben veszi fel a versenyt az egyre erősebb idei konkurensekkel."
G3 mini: "A G3 mini műszaki paramétereiről egyelőre nincs túl sok információ, de egy „kiszivárgott” dokumentum alapján úgy tűnik, hogy a kijelző 720 × 1280 pixeles lesz."
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
-Faceless-
őstag
S600 túl erős lenne egy qHD kijelzőhöz. Csúcskészülékeket szégyenítene meg, azoknak pedig nem akarnak konkurenciát egy alacsonyabb árszegmensben. A s600 meg a 400 között sajnos nincsen semmi, pedig már igen csak annak lenne az ideje.
Amúgy a HD miatt fanyalgóknak mondom, hogy az adreno 305 nem teljesít valami jól már HD felbontásnál sem. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, mert a moto G is jó, de nem érdemelné meg a telefon a G2 nevet, ha nem futtatna mindent olyan jól, mint a nagy tesó.
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
4,7"-on a HTC már meglépte a FHD-t a felső kategóriában. Ok, nem kell FHD, de egy 4,7"hoz simán passzol egy HD felbontás, pláne amennyibe kerülni fog. A Sony az egyetlen értelmes gyártó, aki meglépte ezt a dolgot, h a tudás = a nagy testvérrel. Érdekes, h senkitől nem kapott lecseszést h miért van benne olyan hardver mint a nagyban... teljesen pozitív volt a fogadtatás. Vajon miért??? Ilyen miniknél meg csak a sírást hallod, h miért nem olyan a hardver. Na miért??? Talán nem a felhasználókban van a hiba, hanem a gyártókban, h nem veszik észre, mit jelent az, h "mini".
"Egyszeruen akkora baromsag ez a felbontas noveles." - lehet h nem pont egy LG topikba kéne ezt írnod, ahol most akarnak kiadni 5,5"ra QHD felbontástÜdvözlettel, Tibi
-
rodrigez
senior tag
Igen látszanak, ha nagyon megnézem a Moto G-m 4.5"-os HD kijelzőjét, azon is látom, de akkor már azért erősen kell vizslatnom. De 4.7"-on biza látszik. De ez nem is lenne gond, egy bizonyos szint felett már én is hülyeségnek tartom a felbontás esztelen növelését, mert akkor meg a megmozgatandó pixelszám lesz hw- és akkugyilkos.
-
Forest48
aktív tag
Megegyeznek a parméterek a kijelző felbontását és z kkut kivéve.
-
Touch-ko
őstag
960x540-es felbontassal mehezen veszi fel a versenyt?
Latszananak a pixelek szabadszemmel egy 4.7"-es kijelzon? Nem hinnem, szerintem semmi gond sincs egy ekkora felbontassal.. Egyszeruen akkora baromsag ez a felbontas noveles.
-
Fritz Teufel
addikt
Valóban fullos, de nem compact. Majd ha megegyeznek a paraméterek...
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
C$abi
aktív tag
Még ki se jött a nagytestvér, már tervezik a gyengusabb verziót belőle. Eddig egész jó volt a megítélése az LG-nek, meg jók is voltak a cuccai, de most az utóbbi időben a hírek alapján elég szar cuccokat akarnak eladni 2014-ben.
Ez a G3 mini meg gondolom egy kisebb G3 lesz, minden téren gyengébb paraméterekkel. de azt nem érte, hogy miért csak a Sonynak van esze kisebb méretben fullos telefont gyártani???[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
A zászlóshajó mini verzióját úgy képzelem el, hogy az telefon méretű készülék és minden másban megegyezik a zászlóshajóval. A telefon méret meg maximum 4,5". Ez valójában, mint az összes többi mini készülék, csak egy parasztvakítás, semmi több: LG G3/Samsung Galaxy S5 stb. MINIMAL.
Jogos a felvetés, hogy nevezzük ezt a nem létező kategóriát Compact-nak.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
oszi666
őstag
Mar a mobilarena is temeti elore ag2 minit... Vajon miert
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Forest48
aktív tag
Ismét egy középkategóriás telefon, aminek nem kell átdolgozni a formatervét csak lekicsinyéteni. Éljen....
Az előző évben úgy éreztem, hogy jön fel az LG, mint a talajvíz, most meg elfeküdtek valahol és lubickolnak.
Vártam nagyon a G3-at, hogy majd az lesz a következő, mert a G2 gyönyörű, de nem lehet bővíteni. Erre a G3 egy monstrum lesz felesleges QHD kijelzővel.
Az alsóbb kategóriában meg minden átlagos... -
<Adamsky>
nagyúr
Ne "mini" legyen, hanem "compact"! Láttuk már, hogy a gyártóknál mit jelent a mini (min. 4,7"-es kijelző, és digitális képereteket megszégyenítő perem a kijelző körül). A SoC is általában a szánalom kategóriájába tartozik. Nem feltétlen kell bele a legújabb / legizmosabb S80x, de egy S600-at most már nyugodtan pakolhatnának bele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest