Hirdetés
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
Aryon87 #27886 üzenetére
Nalam egyik telefon sem kapja meg azt az elfogulatlan szeretetet, amit az atlagemberektol.
Mar nem arra irom, hogy nem vigyaznek rajuk, mert ugy banok minddel, mint a himestojassal.
De nalam nincs tokeletes telefon, csak olyan amivel egyutt tudok elni. A G4 nekem egyik nap delutanrol masnap estig volt meg. Azzal ennyi idore tudtam egyutt elni
Majd egy fel ev-egy ev mulva jo lesz azon a szoftver / lesz franko custom rom
G2-ot es G3-mat is eladtam anno amikor ujak voltak, most megis vettem mindkettot, valszeg a G4-re is visszanezek, ha kikupalodik kicsit.
Szerk. Es hogy reagaljak is a hsz-re, ezt mindig megkapom: "Akkor te valami nagyon nem okés verziót kaptál" - ilyen nem igazan van, hogy nemokesverzio
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- Honor Magic 7 Pro 512GB / Fekete / Független / Újszerű állapot / Gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray 4GB/64GB
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest