Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az, hogy amatőr vagy még nem jelenti, hogy tudatlan vagy... Két külön dolog. Én is amatőr vagyok autószerelésben, mert nem szakmám, mégis megcsinálok ezt-azt amit tudok.
Az a baj, hogy amit neked írunk, mintha nem is foglalkoznál vele elrepülsz dolgok felett. Mit írtam az előző hozzászólásomban? Hogy van 4G, de régiónként eltérő frekvenciákat tud. Mivel Telenoros vagyok nem tudom a Voda hálózata mit használ, de gyanítom B20 lesz, ami csak az olasz régiós készülékekben van az általam linkelt oldal szerint. Ha neked más régiós G3s-ed van nyilván nem fog működni vele a B20. Gondolom ezért mondta a Voda is azt amit.
Ja és ne várd, hogy ilyenkor 3 oldalas hozzászólásokat írjon az ember, amikor esetleg dolgozik, csak megpróbál közben is segíteni más nyűgjén és baján.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest