Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pacman789 #50797 üzenetére
Ha gyári állapotba szeretnéd visszarakni a telót, akkor nyugodtan tehetsz rá akármyilen gyári ROM-ot, LG szervizt is az érdekli csak, hogy gyári ROM legyen (szolgáltatós telefonon se zavarja őket, ha független ROM van, vagy fordítva).
Szóval nálad ez lesz a munkamenet:
Hard Reset --> kdz-vel flash-elsz egy 20H-t --> még egy Hard Reset és meg is vagy.Azt meg, hogy milyen ROM van jelenleg a telódon a Beállítások/Szoftver adatoknál tudod megnézni.
Ja és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
-
morphin
tag
válasz
pacman789 #32724 üzenetére
Mint írtam, a host fájlban benne hagytad a portok tiltását.
C:\Windows\System32\Drivers\etc <--- ebben a mappában van. Megnyitod jegyzettömbbel és kitörlöd belőle az alsó portokat. Ez tiltja a szervert ahonnan te tölteni akarsz. (LG)
Kitörlöd, mented és máris enged letölteni...összefoglalóban BENNE van!
Üdv -
pacman789
aktív tag
-
rayoliviero
veterán
válasz
pacman789 #32678 üzenetére
A root el fog veszni, ha megcsinálod kdz-vel a frissítést. Újra kell majd rootolni, azt gondolom tudod, ioroot25-el a KitKatet. OTA-n vagy PC Suite-el pedig ne próbáld frissíteni, mert rootolt a telód és tégla lesz belőle tényleg!
jilan: Hát szerintem írhatsz neki, én is szoktam, szokott válaszolni, ha ráér. Egy kérdésért még nem hiszem, hogy haragudna.
-
törölt tag
válasz
pacman789 #31373 üzenetére
Tegyük fel, hogy elmozdul a telefon. Akkor ugyanúgy beriaszt!
Amúgy, ha kiveszik és elkezd riasztani, akkor két verzió van:
- Rohannak és kikapcsolják. Onnantól már nem sípol!
- Riaszt, a tolvaj ennek örömére földhöz vágja a készüléket, majd elrohan.Sokkal praktikusabb egy jelkódzár, ezen kívül egy olyan alkalmazás ami folyamatosan feltölti a telefon helyét.
De amúgy, HA ellopják, akkor mindenféle csoda nfc tag és egyéb baromságok nélkül is betudják mérni IMEI, cellainfó alapján!
Még egy őskori 3310-es Nokia-t is betudnak így mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest