- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #43 üzenetére
Közben én is megtaláltam, hogy a koreai változat, de azért köszönöm
.
-
bteebi
veterán
#39 és #40: Köszönöm a javaslatokat, kifejezetten megfontolandóak
. Van microSD-s G2?
Miért nem hallottam még róla?
Lehet, hogy egy olyan lesz majd a befutó. Mondjuk a kamerája nem az igazi, de azt leszámítva nagyon rendben van.
-
bteebi
veterán
Köszi a javaslatokat
. Az a baj, hogy igazából egyik telefon se tökéletes nekem
.
Ismerem a G2-t, a feleségemnek az van. Nem kérdés, még ma is egy nagyon jó telefon, kellően gyors (bár nem tökéletes), viszont zavar benne, hogy az akksija nem cserélhető, és nincs microSD foglalata. A 32 GB tárhelyet viszont keveslem
, legalábbis elég sok zenét fel szeretnék majd másolni rá, úgyhogy kellene a bele egy 32 gigás kártya...
A G3 jobban is tetszik (a hátsó gombja szerintem sokkal szebb), cserélhető akksi, sajnos valamivel kisebb üzemidővel (de az még bőven beleférne), van microSD-s bővíthetőség, a 32 gigás verzióban ráadásul már 3 GB RAM van, és abból már az FM rádiót se spórolták ki. Két problémám van vele: az 5,5"-os méret, és a QHD felbontás... A mérete egyébként még pont tolerálható lenne (tulajdonképp pont akkora, mint a mostani 5"-os telefonom). Netezéshez és játékhoz nagyon jó a +0,5", és olyan szempontból se igazán zavaró, hogy nekem már az 5"-os méret is alapvetően kétkezes (a bal felső sarkot csak nagyon nehezen tudom elérni, erősen leejtésveszélyes
), és talán még a zsebeimbe is pont beférne, bár nem ideális. A QHD-n viszont nem, vagy csak nagyon nehezen tudok továbblépni. Túl nagy a hardverigénye. Régen sokan panaszkodtak rá, azóta állítólag sokat javítottak rajta a frissítések, de egyáltalán nem tökéletes. Ami meg már a G2-n is szaggatott (pl. a Real Racing 3), az a G3-on sokkal rosszabb lesz.
A G4 nagyon tetszik, tök jól megcsinálták, de az még mindig nagyon drága (100k-nál nem szeretnék többet költeni telefonra), ráadásul a hátlapja nagyon nem tetszik. A bordázott műanyag hátlap szerintem borzalmas (bár élőben annyira nem volt zavaró, de csak azért, mert viszonylag kevés esetben látszik), és a bőr hátlap se igazán tetszett, ráadásul azt nagyon könnyű lenne megkoptatni.
Szóval nincs igazság
. Alapvetően egyébként bármelyik jó lenne a G2-G4 vonalból, legkevésbé talán a G2, legjobban pedig talán a G3.
-
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #34 üzenetére
Én meg a G3-mal szemezek nagyon. Az 5,5"-t még akár tolerálnám is (bár az 5,2" jobban tetszene), de a QHD felbontás elriaszt, bár állítólag már nem olyan vészes a lag. Komolyabb játékok alatt viszont tutira behalna...
-
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #29 üzenetére
"Egyszerűen csak jó érzés ha az ismerősök, kollégák telefonjait újra életre keltem. Örülnek neki."
Teljes mértékben így van, és amúgy nagyon rendes tőled
.
"És egy életen át az adósaim maradnak
"
El is várható
.
-
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #23 üzenetére
Már ennyi telefont szétszedtél?
Minek?
Amúgy ismételten le a kalappal előtted. Ha meg az LG-től a Sony még bonyolultabb... akkor az nagyon durva
.
#25: De minek kellene szétszedni? (Inkább vigyázni kell rá.) Pláne minek többször? Ha nem vagy szerelő, és/vagy nem te szereled az ismerősöd telefonjait, akkor azért alapvetően nem illene egy telefont többször is szétszedni... szerintem. Ha már többször is szét kell szedni (különböző hibák miatt), akkor már rég rossz.
-
bteebi
veterán
"Mikor írtad, hogy volt otthon egy másik tökéletes G2-d és szétszedted, hogy kipróbáld benne a kijelzőt, ott majdnem ledőltem a székről.
"
Magabiztos, az tény
. Tegyük hozzá, nem alaptalanul
. Amúgy én se mernék egy jó telefont kb. a poén kedvéért, vagy egy tesztelésért szétszedni, legfeljebb akkor, ha anyagilag egyáltalán nem lenne probléma, ha tönkreteszem. Persze azért tönkretenni se annyira könnyű, a karc-púposodás-érintkezési problémák nem végleges, javíthatatlan hibák.
-
bteebi
veterán
válasz
balazs1022 #7 üzenetére
Tévedés
.
-
bteebi
veterán
Azt a mindenségit neki!
Le a kalappal, nagyon alapos, szemléletes leírás
. Az asszonynak G2-je van, de az írásod alapján még inkább úgy gondolom, hogy érdemesebb (lenne) vigyáznia rá, mint megreparálni
. Egyszer már sikeresen leejtette durvábban, szerencsére csak a bal alsó sarka bánta minimálisan, a kijelzőnek semmi baja nem lett.
"A telefon nem kapcsol be:
Ha semmi nem segít, tegyük vissza a régi képernyőt és próbáljuk azzal is ki."Hát hogyne
... Én ezt a helyzetet - az infarktust elkerülendő - egy baltával a másodperc törtrésze alatt oldanám meg
. Nem szedtem még szét telefont - pláne nem ilyen drágát és komplexet -, de nem szeretném tesztelni se a kézügyességemet, se a türelmemet
. Az utóbbiban valószínűleg gyengébb lennék
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest