- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Tapegyseg kicserelve. Egy ideig ment, aztan gondoltam megnezem a PS5-el is. Egybol apro pici pottyok jelentek meg. Hirtelen megijedtem, hogy a PS adta be a kulcsot, de kiprobaltam monitoron is es ott semmi baja. Ha levettem a kimenetet 1080p-re egybol nem volt kinja a TV-nek, majd vissza es mar nem csak pottyozott, majd szepen megint ujraindult es megint indithatatlan. Tartok tole, hogy a hetre beutemezett alaplapcsere mar keves lesz.
-
alaves
addikt
Ne várj a számlára, nekem már rég kicserélték a kijelzőt, mire hetek múlva megjött a Vodafone számla, mert kértem a garancia miatt. Bejelented (hátsó címke fotó + hibaleírás) az LG ügyf.szolg.-nak, az adatbázisukból azonosítják, hogy hazai vétel. Pótlólag majd elküldöd a számlát, mint én.
-
Xero
nagyúr
Mostanra jutottunk el oda, hogy mar 5 percenkent ujraindult es neha beragadt annyira, hogy teljes aramtalanitas utan talan elindult. Jelenleg mar el sem indul.
Vodatol vettem, magyar garijegy nulla igy varom, hogy kuldjek majd hivom az LG-t.
Felteszem tap es/vagy alaplap csere, de nem sertodnek meg ha kicserelnek az egeszet a picsaba. Ki tudja mit kapott a panel ezeknel a hirtelen power-off power-onoknal. -
Gorgonka
aktív tag
-
alaves
addikt
Relé kattanás az természetes az LG-nél. Kikapcsolásnál vagy azonnal, vagy 7 perc múlva (ha összegyűlt a következő 4 üzemóra és lefut a kompenzáció). Bekapcsolásnál is ugyan úgy kattan (kivéve ha kompenzáció közben kapcsolod vissza).
Lehet gond a táppal, de egy 2 perces áramtalanítást próbálj, lehet hogy megoldja az újra- indulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- SPL Phonitor One d fejhallgató erősítő/USB DAC
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő