- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Szerintem reklám fog megjelenni, akármelyik régiót állítod be. Magyar és UK-t próbáltam, volt reklám. De csak ott felül, a lényeges dolgok meg alul vannak, szóval engem nem zavarnak
.
Ha akarod használni Alexát is, akkor a magyar nem pálya, ezért van nálam is beállítva UK.Netflixet, youtube-ot, hobót, diznit és Amazont használtam mind.
-
alaves
addikt
Az 'eredeti' hangmódnál tudsz equalizert állítani. A C1 hangja igencsak jó a mezőnyben, az AI-hang pro a legtöbb formátumnál képes optimális hangot előállítani, de azt hallani, hogy az atmos-hoz optimalizálták.
Ezen túlmenően, ha nem kell túl nagy hangteljesítmény akkor azért lényegesen jobb sztereo hangot adhat a 3,5mm jack-en keresztül pl. egy Logitech Z533.
De lehet menni az egekig HDMI-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Revolut
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest