- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Na azért álljon meg a menet, hékás.
Az utolsó képen látszik, hogy a Galaxy S-nél (ami 9.9 mm-es) is csak alig vékonyabb. Vékonyabbnak tűnik a szifon4-esnél (ami 9.3 mm), mert a „klasszikus trükköt” alkalmazza, tehát nem tégla alakú, hanem domború hátlapú.
Le merem fogadni, hogy szigorúan véve nem vékonyabb egy tizedmilliméterrel sem a szifonnál. De ettől még persze szupervékony, de az hogy jóval vékonyabb (vagy egyáltalán: vékonyabb) lenne, túlzás. .-)
-
Ati3120
tag
Igen!Az egyik időzítője ment el egy éven belül cserélték az elektro w.-ben kaptunk egy másik LG-t az meg pattogó hang kíséretében olvadt szagot ereget cirka 2hónap után .A nagymamám mikrója is Lg és neki is az időzítős para jött elő.Ezzel nem azt akarom mondani hogy szar ez a márka hanem azt hogy bizony kifogtunk egy hibás szériát .
-
jooker82
nagyúr
válasz
úúútálatos #67 üzenetére
Specifikációt még nem is tudunk erről a ketyeréről,de szerintem hamarosan biztos lehet kapni,viszont az optimus 2x-et megnézheted,annál már nyiltak az adatok 2 magos proci stb és január közepe végefele már lehet kapni...
-
skajwa
senior tag
Az LG-nél kezdenek komolyan gondolni valamit....
-
plus44
veterán
A vékonysága mindenképp pozitív.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Oppenheimer #63 üzenetére
Itt nem a fiatalabbakra értettem,hanem pl az idősebb korosztályra,akik esetenként úgy mondják, ahogy le van irva
Most akkor melyik lehet a jobb az LCD IPS panel v a super amoled?? -
Pete55555
addikt
Sztem sgs kijelzője tuti nincs fullon enyém ennel fenyesebb, amugy meg vekonyabb telo nem kell igyis naponta kell tolteni ha meg kisebb lenne az aksi mennyit birna?fel napot? Amugy
sgs melle mikor oda van teve az sgs aljat hasonlotja hozza amit mindenki tudja, hogy kicsit kidudorodik. Szvsz ez kb egy galaxy s szintű telo nem több. -
Ati3120
tag
Nekem se ugrik be hogy egy sütőt fogok ép a kezembe ,de otthon konkrétan a 3. Lg mikró ment széjjel fél év alatt .Nekem ez az asszociációm Kerek fej LG felirat --- Garanciába járás .
Nem tudom láttad-e pár híres cég régi logóját, szerintem ha azokat se újították volna meg szinte eladhatatlan lenne a termék pl. eredeti legelső apple logo amiben Newton fejére esik az alma, vagy még a halas nokia logo .Na abba hagyom a topik széjjel offolását .Peace
[link]
[link] -
Ati3120
tag
Igen többek közt kevésbé tudom komolyan venni ,mert ez a gagyi logó ott díszeleg sütőn ,mosógépen ,mikrón meg mindenen ,ezért szerintem lehetne egy külön logója a mobil részlegnek amiről nem ezek a háztartási cuccok jutnak eszembe .Ezért sem választottam gt540 -et de majdnem
végül x8 lett.
-
Danny750
őstag
Szerintem a fényesség betudható a fényérzékelőnek!! Miért nem nappali képen mutatják??
Amúgy elég fura ,mert a rendszer ugyanolyannak tűnik mint a galaxy s-é!!(állapotjelző sáv ugyanaz)
Ez sztem nem eredeti kép................................ -
Peterson_
addikt
Az utolsó LG telefonom az [L 600V] volt, előtte meg egy [b1200 még anno.
Ez az LG, és az akkori, mintha nem egy és ugyanaz lenne.
Sorra dob ki olyan mobilokat, amikről az az első,hogy tetszik, aztán mondjuk egy teszt után még az is kiderül,hogy jó is.
Valóban kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, ha megjelenik, és persze,hogy mennyiért. -
keIdor
titán
Szerintem ugyanaz a teló lesz a 2X és a B, csak más külsővel. Előbbi szerintem egy Koreai/Ázsiai verzió lesz, míg utóbbi EU, USA, de ez csak tipp.
-
opr
nagyúr
/szemétkedés ON
Karcsúbb mint az iPhone 4, fényesebb mint a Galaxy S, hamarabb merül mint a Value elem
/szemétkedés OFF
szerk: Ati3120, komolyan mondod, hogy neked ez fontos egy okostelefonnál?
-
Ati3120
tag
Az összes smart Lg bejön ,egyetlen problémám van vele az meg a debil tizenakárhány éve nem re-brandelt logója amitől szinte hányok
-
Integra
titán
eldzsiék kezdenek nagyon nem viccelni..
-
LEFTHORSE1
őstag
Ha már ennyire vékony akkor legalább flexibilis? Ezzel a formával biztos hogy nem az én igényeimet célozták meg
-
Carlas
senior tag
Ezt a kamu képet az iphone és a galaxy kijelzője is sokkal fényesebb (az egyiket láttam a másik meg van), és a színek se ilyenek valami lehúzott fényerővel csinálták. Nem értem minek hülyíteni az embereket.
-
biker
nagyúr
vékonyabb? max a kerekítés miatt tűnik nekem annak.
-
Scenic
tag
válasz
DemonDani #22 üzenetére
Az igazság az, hogy a páromnak is ilyen telót vettünk és félt a nagy szkríntől, de imádja pedig tudni kell, hogy ha nem is manó kezei, de kis mancsa van, viszont nem okoz gondot neki a gépelés.
Amúgy fekvő qwerty-nél nekem is nagy, sokat kell mozognia az ujjaimnak, álló kijelzőnél 2 kézzel viszont tökéletes gépelni rajta, persze ezt embere válogatja. -
sti
tag
Nem is csúcsra gondoltam én. Az utolsó csúcs telefonom a 3G volt. Illetve még mindig az, de már van mellette egy San Francisco is. És jobb a SF. Sokkal. A kettő között van 2,5-3 év? Na erre gondoltam, hogy ez a 2-3 év fog szerintem nagyon gyorsan 1 év alá csökkenni. Aminek nem örülnék, ha mindig csúcs telót akarnék(esélyem nincs rá) de így, hogy alsó-középkategóriában utazok így ez egy nagyon dicséretes dolog.
-
n0_gAboR
őstag
Femet miert nem birnak pakolni ezekbe a modellekbe? Ciki hogy csucskeszulekeket dobnak ki 100% muanyagbol.
-
hülyegyerek
addikt
Fényesebbnek éppen fényesebb...De sárgább meg fakóbb is. Szóval pont le..arom a fényerőt, saját telómat is manuálisan 20%-ra állítva használom.....
-
nord_
veterán
válasz
#16820480 #20 üzenetére
A fénymérésnek és a fehéregyensúlynak semmi köze nincs egymáshoz.
Mindegy, hogy a fénymérés teljes területre vonatkozik, esetleg spot vagy középre súlyozott, a színhőmérsékletet, így a három telefon kijelzőjének színárnyalatát nem befolyásolja.
Betekintési szög: egyetértek! Ilyen minimális mértékű szög még semmilyen változást nem jelent a két szélső telefon esetében.
-
-
Pompi
nagyúr
Ez a hír nem az Optimus 2X-ről szól, bármennyire is szeretnél savazni minket.
A linkelt képeiden levő két LG telefon nem ugyanaz, ha nem látod a különbséget, akkor gondok vannak. Nézd meg az általad is linkelt képet nagyobban: [link] Tisztán látszik, hogy az oldalán levő gombok az oldalon végigfutó sávban vannak a 2X-en. A "B"-n pedig nem ilyen a kialakítás, ott az oldalsó gombok az oldalsáv szélén végződnek. Arról nem is beszélve, hogy a 2X hátulján kitüremkedik kicsit a kamera, ennek az eddigi képek alapján a "B"-n nincs jele.
Egyébként az eredeti hír: [link]
-
Athos07
senior tag
válasz
DemonDani #17 üzenetére
LOL! Nézd meg az két telefon oldalvonalét és a görbített szélű kijelzőt:
Vagy ha azért egyértelmű, hogy a kettő nem ugyanaz, mert nem ugyanabból a szögből vannak fotózva, akkor az ellen tényleg nem tudnék érvelni
[<< na EZ epic fail
]
[szerk.: ha arra gondolsz, hogy a kóreai verzión 3 gomb van, a másikon, ami valszeg a nemzetközi verzió lesz, pedig 4, akkor jogos is lehet az észrevételed - erről még tényleg nem láttam pontos infót. Viszont a vas ugyanaz lesz.]
@ Pompi: én a hivatalos bejelentésre és a névre (Optimus 2X) értettem, hogy tegnap óta hivatalos. Ezt ti ma jelentettétek. De nem veszekedni akarok, csak az igazamat védeni.
Najónapot
-
raulicio
senior tag
válasz
Lotusomega #19 üzenetére
Bocsi előre is, de az ügyetlenségre nincs gyógyszer...
-
raulicio
senior tag
Manapság már nem is 3-4 évre veszik a telefonokat az emberek.
Mint egy pár éve a sz.gépes hardware piac. Megvetted a csúcs konfigot aranyáron, és két nap múlva már volt jobb u.olyan áron.
Viszont az is tény, hogy a mai csúcstelefonokat te sosem fogod 40k-ért megvenni, mert a bekerülési költsége annyi majdnem. -
törölt tag
a helyzet az, hogy sötét szobában fotózva jobban látszanak a különbségek, de nyilván nem sötétben fogja használni az ember a teljes fényerőt, hanem mondjuk verőfényes napsütésben.
illetve a másik, hogy nem biztos egyáltalán, hogy nem volt feltekerve az sgs, viszont a fényképezésnél ugye a gép ugye az adott képterületre mér fényt, és állít fehéregyensúlyt, szóval itt inkább azt látni, hogy a két kijelző egymáshoz képest viszonyítva milyen. nyilván egy valamilyen monitoron tök másképpen fog megjelenni (arról nem is beszélve, hogy lehet a wb is rosszul beállítva, stb)._szantos_: pont az oldalsó telókban levő IPS és SAMOLED kijelzőknél nem számít még az ekkora betekintési szög, de amúgy a többiben egyet kell értsek.
-
Lotusomega
senior tag
Csodás dolgo ez a vékonyság csak hogy mégkönnyebben kiessen az ember kezéből a telefon
Nekem már a wave is mindig ki akar esni..
-
DemonDani
addikt
EPIC FAIL...
benézted ez más telefonlátszik h rendszer olvasó vagy... ott van a tegnapi hírek között
(#13) snorbi
Teljesen reális ugyanis tegnap mutatta be az LG a világ első ilyen telefonját
továbbá:
Igen a kijelző színhőmérséklete kicsi túl melegnek érezni, érdekes az AMOLED-re pont az ellenkezője szokott igaz lenni -
sti
tag
Ezért vagyok én úgy, hogy maximum 40.000 Ft-os készüléket veszek csak meg. Úgy pörög a mobilüzlet világszinten, hogy egy idei 100-140.000 Ft-os csúcsgép jövőre, már középkategóriásnak is gyenge lesz.
A készülék marha jól néz ki! Bár eddig nekem minden Androidos LG tetszett. -
hemaka
nagyúr
komolyan van akit érdekel az a kb. 1mm, meg a csutkára felhúzott kijelző világítás? megy a vakítás megint ezerrel
-
Jadro
veterán
Sosem gondoltam hogy egyszer azt mondom majd egy telefonra, hogy túl vékony.
De tetszik azért.
-
eeXaa
addikt
...hmm ...nyami,nyami..
-
Scenic
tag
Nekem SGS-em van és közel nem olyan a színe a kijelzőnek, mint a képen láthatónak. Persze nekem nem energiatakarékos módban, automata fényerővel megy, hanem egy általam beállított fix értéken, de még így is olyan 65%-on. Lehet, nem lehúzott fényerővel kellett volna fotózni?
Amúgy tetszetős, nagyon bejönnek mostanság a nagy kijelzők, mondjuk olyan 4.3" méretig.
-
talpalavalo
aktív tag
Majd kdierül, attól mert későn indult, mondjuk úgy több tapasztalatot tudott szerezn iaz egyes telefonok gyermekbetegségeiből, amit ők már élből orvosolni tudnak.
Ez a teló eddig amit láttunk/látunk tudunk belőle annyi tetszi kaztán hogy majd mi lesz belőle az kiderül!
Várjuk! -
sto1911
veterán
Van a PH-nak kulon androidos resze, es nem is szoltatok? (lsd. a kepeken a phandroid feliratot
)
-
Athos07
senior tag
Srácok, ez tegnapi hír:
Nem tudom, hogy ez a "B" mint név honnan jött, de szerintem a kettő egy és ugyanaz.
-
amanoba
őstag
pofás a cucc, de az ár-érkezés duó érdekessé teszi..
-
RaveForce
veterán
amilyen szépet buktak az okostelokhoz valo kései becsatlakozás miatt, olyan szépen alakítanak most, bravo, várjuk
-
VD
őstag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Szar a monitorod!
Érdeklődve várom a készüléket!
Az LG nagyon belehúzott android fronton! -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Nekem is ez tűnt fel.
-
AkosL
aktív tag
elértünk oda, hogy a vékonyságnak a 3.5mm-es jack szab határt.
-
PowerBuldog
veterán
Külsőre bejövős, de a kijelzőn a fehér az inkább sárga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Autós topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged