- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drahos88
csendes tag
Szia dezz erre csak anyit akarok mondani hogy tudtad hogy mokor feltalálták a videót,rá egyhonapra már meg volt a dvd csak nem dopták piacra mert még a video nem termelte vissza a belfektetet zsét... Szerinted mik lehetnek már feltalálva amire még várnak hogy piacra dobják a dvd-vel 3évet vártak...mikor már megvolt addig csak hagyták piheni...hagytejeljen a video érted ..ez azért idegesitö nem ...de hát ök fejlesztedték ki ez van én se lennék különb az ö helyükben..
-
drahos88
csendes tag
Én csak azért regisztráltam mert láttem hogy titeket menyire érdekel hogy a mobilokba mi van.Én a Nokiba gyárba dolgozok komáromban...Nagyon jó munka hely..De egyépként pár max 10eurobol megvan egy mobil cak pak mindennel eggyüt.terméktöl függetlenül.Ugy hogy semit nem érnek..minden a legolcsobb benne.Else hinétek mik vannak..Ja nem akarom a nokiát le nézni mert hát téleg ott dolgozom és jó...de téleg igazatok van semit nem ök gyártanak még a legaprobb alkatrészeket sem minden beszálitoktol van. és hogy finn cég lenne csak a szék hej de még a fejesek sem finnek cinaiak..minden kinai minden onnan van....cak a hát finn gyártó alat jobban eladnak mindent..
Ha valakinek kérdése lenne ez a cimem drahos88@freemail.hu Ja és mobilt ne vegyetek egyböl mikor bejön inkább várjatok pár honapot,mert az összeszerelést mindig pár honap uután véglegesitik a munkautasitást...adig nagyon sok hiba van.még ha észre se veszitek..drahos88@freemail.hu tudok függetlenitö kodokat is ha valakit érdekel meg akármit ha kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest