Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizsi85
újonc
Az avatar tudtommal nem átalakított hanem tényleg 3d-s technológiával lett felvéve és ezek a filmek amiket felsoroltam eredeti db50 lemezen vannak meg. Egy LG bd lejátszóról nézem őket. Mikor elindul már a menü is 3d hatású, nem kell rajta semmit sem állítanom. Igazából azért vettem ilyen tv-t mert mikor a moziban néztem az avatart az állam is leesett. A boltokban kiállított tv-kből is özönlöttek kifelé a tárgyak. Azt hittem a filmek is ilyenek lesznek. De ezek szerint nagyon nem. Ja meg a widescreen is elég idegesítő. Nem tudom hogy minek kellett 3D-s filmek alá és fölé az a bazi nagy fekete csík. Még véletlenül se mennek bele a kihulló tárgyak abba a csíkba.
-
Pizsi85
újonc
Megtaláltam a youtube beállításokat.
Igen, így már egész jó a térhatás. De ehhez hasonlót miért nem látok vissza a 10-12.000 ft-os filmektől? Elszomorító.
Itt van még pl: A Bosszúállók, Avatar, Jégkorszak 4, Így neveld a sárkányodat.
Egyiknél sincs kifelé terjedő térhatás. Na jó ha nagyon keresem akkor találok mint pl mikor a levegőben hamu vagy por száll, de ezek is homályosak, élvezhetetlenek. Vagy csak túl sokat várok ettől az egésztől? -
Pizsi85
újonc
Nálam csak kétféle beállítási lehetőség van ami minden csak nem sok. 3D mélység és 3D nézőpont. Ezeket variálhatom akárhogy, pl a Pacific Rim-nél ami eredeti bd50-be van meg az ég világon semmi nem jön ki a tv-ből. A youtubeos 3D extreme video mikor a srác hadonászik minden vacakkal meg nemtom miféle formátumú, mert a tv-m nem tudja a 3D-s képét összerakni, csak az osztott képernyőst. Ma viszont elvittem az egyik tv-hez kapott szemüveget a Média Marktba és megnéztem vele egy bemutató videót. Vagy fél órán át néztem és rájöttem hogy ezek a demók úgy vannak megszerkesztve. Ment valami animációs film is 3d-ben de abból sem érződött hogy kifele jönne a kép a tv-ből. A régi törött szemüveggel már jobb volt a helyzet, de közel sem olyan mint a demóknál.
-
Pizsi85
újonc
Üdv mindenkinek!
Már lassan egy éve megvan az Lg 42lm620s tv-m és ami már a legelején feltűnt az az, hogy a 3D hatást csak a képkerethez képest befelé mutatja. Tehát a tv-ből "nem jön ki semmi". Játszottam már le rajta mkv-t mp4-et és eredeti bd50-et is de a térérzet csakis befelé jelentkezett. A beállításokkal hiába játszok, a media marktban mikor ki volt állítva ugyan ez a tv ott minden jött kifele belőle, ahogyan azt kell. Az eladók nem tudtak segíteni mert sosem láttak még ilyet, végül beletörődtem hogy ez ilyen és az amikor a reklámokban kifele jönnek a tárgyak a tv-ből csupán marketing fogás és a reklámokat direkt úgy veszik fel, miközben a filmeket meg nem. Pár napja viszont a kezembe akadt egy agyonhasznált összekarcolt félig törött öreg 3d-s szemüveg és csodák csodájára az én tv-ből is kifelé kezdtek jönni a dolgok. Létezhet hogy amit az lg adott a tv-hez szemüvegek egy marék hangyát sem érnek, valamint a 6-7000ft-os lg szemüvegek is mind vackok? Mert ezzel az öreg szemüveggel tökéletes minden, csak ilyet már nem lehet kapni sehol. Amiket meg árul az lg, azokkal csak befelé érződik a térhatás. Esetleg tapasztalt már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest