- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
#56474624 #120 üzenetére
Mi köze az alapítvány és a magán iskoláknak az állami intézmények központosításához? Eleve állami iskolákat központosítottak.
Így az iskolák fenntartását kivették az önkormányzatok kezéből, így a banális hibákat ki tudták szűrni.
Szülőként én is magánba íratnám a gyerekemet, mert a szegregálás híve vagyok, ami az általad leírt iskolákban megvalósul. Viszont az állami iskolákba ilyet nem tehetnek, mert a sok pc. aktivista számára új támadási felület lenne.
A cikkre visszatérve ( ne legyen off) én örülök az informatikai rendszerek központosításának. Szerintem jó irányba haladunk. Drukkolok hogy érjük el az észt színvonalat informatika téren. -
kolopele
nagyúr
válasz
#56474624 #46 üzenetére
Magánklinikák mindig is voltak, az orvosok ambuláns rendeléseik után mentek a magánrendelésükre, nem új keletű dolgok ezek, várólisták sem 2010 óta léteznek, ehhez elég ha megnézed a google - t. Mindig is volt és lesz is létjogosultságuk ha valaki sürgősen akar vizsgálatot, de ezzel szerintem semmi gond nincsen. Egy átlag vizsgálat kb. 6-15 ezer forint (attól függően hol élsz), ilyenkor ki kellene számolni vajon cigire mennyi megy el egy hónapban.
Más latba esik persze egy komoly vizsgálat, most voltam két hete szív CT - n, na az már 6 számjegyű, de amikor az ember ott érez valamit nem igazán akar várni még pár napot sem. -
kolopele
nagyúr
válasz
#56474624 #43 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani mindig lehet az éppen regnáló kormányt szidni mert az a legegyszerűbb. Van választási lehetőség, az én két gyerekem pl. magániskolába járnak, nem kell feltétlenül vegyülni akikkel nem akarunk (első osztály után írattam át őket, egyszerűen annyi ma a h...e gyerek hogy zavarják a normális gyerekeket a tanulásban). Olyan ez mint az egészségügy, sok magánklinika is van, lehet választani hova megyünk betegség esetén. Egyébként ovis korukat ők is az evangélikus intézményben járták ki, és nem maradtak vissza a fejlődésben (hozzáteszem nem vagyok hívő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged