Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Gábor
tag
Írod: normális helyen linuxon sincs automatikus frissítés, meg windows alatt sem.
Részben egyetértek. Windows alatt TUDOM, hogy életveszélyes lehet az automatikus frissítések bekapcsolva hagyása. Épp ezért nálam az megy, hogy válogatok, mit frissítsen, és mit ne, és mikor.
Linux alatt azonban nincs akkora üzemeltetési gyakorlatom, s bár tudom, hogy ott is hasonló törvényszerűségek működnek, azaz az automatikus frissítésekkel harakirit követhetek el, figyelembe kell venni azt is, amit levelezőtársunk írt: már nagyon hozzászoktam a jóhoz, hogy linux alatt jönnek a repóból a frissítések, és nem kell így kézzel eltávolítani meg feltenni.
Ha erre van igény, ki kell és ki fogják szolgálni. Függetlenül attól, milyen kockázatokkal jár. Majd az érintett lesz szíves sajátfejűleg mérlegelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest