Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvassátok el a Kresz apró betűs részét is! Kivéve BMW.

Másfél éve gyalogoltam elég sokat Calaisban. Már restelltem, hogy milyen sok autó áll meg miattam. Tény, hogy megállás nélkül vághattam keresztül minden kereszteződésnél. Kivétel nélkül, minden autó elengedett. Hozzá lehetne szokni. Viszont, ha a zebra előtt, a szegélyen billeg a gyalogos, telefonnal a fülén, nem kényszerítem én sem, hogy az úttestre lépjen.
-
Mi az, hogy nem vette észre? A KRESZ világosan kimondja, hogy gyalogosátkelőt fokozott óvatossággal kell megközelíteni. Nem tudom, hol tanultatok vezetni, de a pécsi vizsgabiztosok nagy része erre nagyon alergiás. Sokan buktak amiatt, mert valakit nem engedtek át a zebrán (igen, mikor az illető még várt, el sem indult.). Az ilyen vadbaromnak pedig blokktéglát a hátsó szélvédőbe...
-
McKane
senior tag
nekem is van egy kis történetem..
megosztanám veletek.fél éve, körülbelül, péntek délután lévén, zebra szélén áll egy anyuka tizenéves-foram fiúcskájával.
mivel udvariasságot tanultam,ilyen példát láttam szűk körömben, gondoltam megállok,és átengedem őket, hisz' kitudja mióta álltak már ott..
így is tettem, szépen lassítottam,majd megálltam, intettem hogy részemről átmehetnek.
már a félpályánál jártak, mikor még mindig senkisem(!) akart megálni a másik sávból hogy átengedje őket. nem győzöm hangsúlyozni,hogy már félúton voltak az úton.
talán a 20.autó állt meg és engedte el őket.
és ugye addig én sem mertem gázt adni, nehogy visszafoduljanak,vagy visszalépjenek egyet.röviden,szó mi szó, a közlekedési kultúránk a béka segge alatt van,de nagyon.
-
futo001
senior tag
Mondjuk az érdekelne, hogy Szlovák szlovák, vagy szlovák-céges magyar. Valószínűleg utóbbi. Lehet nem vett észre? Ha észrevett, kiváncsi vagyok mi futott végig a csökött agyán.
-
Az a baj, hogy a jogosítvány alanyi jogon jár, pedig nem biztos, hogy mindenki képes mind. ~1 tonnát megfelelően kezelni...
-
Az ilyenektol a helyszinen elvennem a jogsit orokre!
-
Móci
addikt
Sajna jogsihoz észt nem adnak. Nagyobb városban én is vigyázok, nehogy valamelyik barom elüssön.
Szerencse, hogy nem lett semmi bajod. -
.bableWes
őstag
sok hülye van, itt is sajnos ugy kell menni a kocsival, hogy 30al mert nem tudod, honnan ugrik elég egy gyalogos.
de tényleg, féltégla mehetett volna utánna
de lényeg, hogy nem sérültél meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest