- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Télen sem?!
Akkor vagy nincs gyereked, vagy van valami fűtetlen, de zárt előtered, ahol leveted a cipőd
Nekem van egy papucsom a teraszon, illetve a bejáratnál is, ha valami oknál fogva ki kell menni még fürdés után nálam alap hogy nedves popsitörlővel megtörlöm a talpam, akkor is ha csak 20 másodpercre léptem ki a KINTI papucsba...ahogy írtam benti papucsunk nincs, padlófűtés van.
Vagy megfordítom a kérdést, akkor mitől lesz egy idő után láthatóan koszos az előszoba futószőnyegünk? Nem hinném, hogy a portól...
(szoktuk mosni!)
-
anjani182
őstag
Nem azzal van a gond, nem érted?! Lefürdesz, és van egy közlekedőd ami előszoba is, sőt az előszoba mellett közvetlen 2 szoba van, akár háló is lehet! Az előszoba egy relatíve koszos helyiség, nem hinném, hogy jó ötlet, hogy szobák határolják, ahová csak hordod be a koszt!
A ház relatíve nagy, viszont egy rakás közlekedő van, ami nem feltétlen hasznos helyiség.
Felénk már földszintes házakban is 2 WC van (egy a fürdőbe, egy szimpla WC helyiség, kézmosóval), illetve egy mosókonyha. A milyenk emeletes, így alap a 2 fürdő...
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged