Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Steames Red Dead 2 40 euroert nem lett volna jobb amugy?
(vagy mindenkepp specialos verzio kellett?)Amugy hja draga mulatsag mar a gaming jo ideje. Nalunk konzolon a megosztas meg segitseg, de mar itt is elszallnak nagyon.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
10 ezer forintos jatekok a kilencvenes evekben is voltak. Mai arfolyamon es inflacioval 50 ezret szamolt a pc guru ra.
Akkoriban egy uj nagyobb jatek minimum egy heti ber volt. Nem veletlen tartozott akkor a gamerkedes a luxus kategoriaba. -
freeknight
őstag
És a következő generáción lesz még áremelés, 80 eurós játékok lesznek. Az azért már elég kemény.
Mondjuk a lyukas garast nem érő forint, meg a világbajnok áfa sem használ itthon.Nekem jó ideig az utolsó játékom, amit megjelnéskor vettem, a Last of Us 2 volt, az is 20ezren indított a tavaszi forintösszeomlás után, szerencsére beindult az árverseny, és 18-ért hozzá lehetett jutni előrendelve. A Cyberpunkot még én is biztos beszerzem startkor, aztán egy időre ennyi nálam a friss vásárlásoknak.
Én azért asszony meg ház mellett is szoktam találni napi 2-3 órát este, amikor tudok játszani, na nyilván nem minden nap, de azért el lehet szórakozni lájtosan.
-
Lenry
félisten
válasz
twollah1976
üzenetére
Nem én játszok vele, van kezelőszemélyzet
-
twollah1976
őstag
Nem a geppel jatszik hanem azzal ami vele egy idos.
Protipp: lehet probalkozni a masik kezzel is, fogas valtasok, nehezitett palya, pl.: horgasz videokra.
-
bambano
titán
"mert hát mit csinál előbb-utóbb egy stabil kapcsolatban élő harmincas fickó?": építkezik

-
refrigerator
tag
Azért annak idején, 92/94 tájékán egy vagyon volt a Megadrive / Super nintendo kazetta. Több, mint fél havi fizetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy mindenkepp specialos verzio kellett?)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)