- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pearce
aktív tag
"Európai szemmel lehet morogni ezen a másolgatáson, de amennyire én látom Tajvan, Kína és környékén ez semmilyen frusztrációt nem okoz"
Ez kb. azt jelenti, hogy Kínában nagy ívben sz*rnak rá, hogy ki másol kit. Erre írtam én, hogy attól, mert ott a másolás nem bűn, hanem egyfajta tisztelet /jó nagy LOL/, attól már nyugodt szívvel el lehet lopni más gyártó formatervét?
Persze a kérdés költői...[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
Szerintem meg te ne vergődj itt tovább.
Érdekes, hogy aki elolvasta a tesztet, annak mindenkinek világos volt a dual SIM-es kérdések /vagy további információt tudott gyűjteni/, egyedül neked okoztak fejtörést.
Láthatóan nem tudod elengedni, hogy Bog visszaszól és csakis a saját igazadat nyomod, hogy te mekkora király vagy, mert ez már a 7. dual SIM-es telefonod. És? Ez kit érdekel?
Ha meg nem csak az arrogancia meg a lenézés, hanem a normális kérdezés meg tájékozódás is menne, akkor elolvasnád, amit Bog linkelt...de persze ahhoz le kéne szállni a magas lóról...(#356) Szelley
A véleménye az, hogy rossz a droid.
Viszont győzködni nem nagyon láttam, ellentétben az almás topikokban levő droidos okosokat, akik szerint mekkora sz*r és túlárazott az iPhone.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest