Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg ma jelenik meg Kínában. Nagyon várom az első teszteket!

-
HDMI portja nincsen, de USB-n keresztül fogja-e tudni? Az se baj, ha nem...
-
tjb007
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
16/32/64GB változatokban lesz elérhető, persze ha addig Lenovo nem dönt másképp.
-
DiamondBack
senior tag
Belső tárhely mérete? Az előlap kicsit eldzsis de a hátlap szép.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez nagyon tetszik, és engem meggyőzött az Intel processzor a Grand X telefonomban.

-
zdanee
őstag
Elegáns darab, csak baromi nagy.
-
kromatika
veterán
dögösen néz ki.tetszik

-
rizso
veterán
4,3"-es 720p kijelzővel, kicsit vastagabb kialakítással kérem az asztalomra - most azonnal

-
tjb007
nagyúr
válasz
Retekegér
üzenetére
Kínában (azaz otthon, hazai pályán) a második legnagyobb szeletet (14,2%) tudhatják maguknak a piacból és ha így folytatják akkor a jelenleg első helyen álló Samsungot (15,3%) is meg fogják előzni, nincsenek olyan messze tőle.
A harmadik helyen amúgy az Apple áll 4,3 százalékkal. -
Hadeska22
aktív tag
válasz
mightymo3
üzenetére
Én Djuice (Telenor)-os vagyok, és hát elég gyakran vannak hibák.. de ahogy hallottam a tré-vel is komoly gondok vannak, a Vodafone-ról meg nem tudok nyilatkozni
..A korlátozások igencsak bosszantóak tudnak lenni... én nekem 1 gb-os mobilnetem van,had ne mondjam mennyiért...de ha használom is a készülékem (és nem youtube videók nézésére,vagy torrentek töltésére) akkor bőven a hónap vége előtt el is fogy a netem...és amikor jön a korlátozás.. na az az igazi buli

Én inkább azt indítványoznám hogy ne ilyen horribilis árakon adják azt a fránya netet ami mellesleg lepkefing mennyiségű...
angliában 5000ért kapok unlimited call és textet, mellé 3gb mobilnetet..és a fizetések is jobbak pöppet ott..
-
mightymo3
tag
tényleg nagyon gyönyörü telefon, a 3G azért Pécsen belül színte 90%ban meg van H+ is sokszor fel fel bukkan. Amúgy itt a környéken a Vodafone-nak van messze a legjobb 3G. A szolgáltatoknak inkább a internet korlázoásával kéne foglalkozni még pedig ne már hogy 32 kb/s csökkentség.
Melyik gyártó lesz az aki előszőr 4-4,3" hd-fullhd kijelző, 7-8 milli maximum vastagság, fém burkolat? -
Hadeska22
aktív tag
Már nem is tudom melyik külföldi ügynökséggel beszéltem és ők azt mondták hogy ha kapnak készülékeket akkor szólnak nekem és habár többért(+25-30k) de megvásárolhatom tőlük
.. most hogy valóban így lesz-e nem tudom..naív nem vagyok, de nem ismerem ilyen téren a Lenovot hogy mennyire lehet adni a szavukra.. de ettől függetlenül örülnék neki ha lehetne ilyen formában is megvásárolni 
amúgy meg soha ne mondd hogy soha
.. Zsüsztin Bieberre is azt mondták hogy buzi, még is néha látni nővel is
.. -
tjb007
nagyúr
Ha azt nézzük, hogy a K800 jóval magasabb áron kezdett és jól fogyott akkor egyáltalán nem nevezhető magasnak.
(#8) Hadeska22
"remélem lehet hivatalosan is megvásárolni kicsiny hazánkban"
Erre úgy 0 és 0% közötti esély van. Eddig sem foglakozott senki sem Lenovo telefonokkal Európában, ezután sem fog, plusz a maga a Lenovo is magasról tojik mindenre ami Oroszországtól keletre fekszik.
-
wozzy
tag
Htc one 2x ennyibe kerül
És majd a pont a one húzza őket ki a kakából... Hihető 
-
HawerKing
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
es meg attol is rondabb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stauffenberg
nagyúr
Manapság miért csak péklapát tenyerű kosárlabdázóknak terveznek mobilokat? Már azt is hülyeségnek tartottam, hogy elkezdjük ostromolni a 4.7"-4.8" méreteket, de közben meg trend lett abból, hogy mindig nagyobbat kell építeni (mint régen, amikor az volt a menő aki a lehető legkisebb mobilt tudta építeni) és most már az a menő aki 5" fölé tud menni.
Pedig ez a Lenovo nagyon szép és tetszik az egész Inteles koncepció is. De 5.5" már brutálisan nagy. Képtelenség egyetlen kézzel kezelni... nekem már a 4.8" is hatalmas, pedig nincs kis tenyerem meg rövid ujjaim...
Még pár hónap és jönnek a 7"-es telefonok és onnantól már ennek a táblagép formátumnak sem lesz értelme.
Nem lehet egyszerűen rendes prémium telefont venni emberileg emészthető méretben. Talán csak a Sony próbálkozik ilyesmivel a nagyobb gyártók között... de lassan ott tartunk, hogy aki nem akar értelmetlenül nagy telefont, annak csak a ZTE és Huawei középkategóriás gépei maradnak.
-
ih, ez jól néz ki!
-
callmeakos
veterán
Akkor is ronda

-
5,5 inch....

-
AS
félisten
Az biztos hogy nagyon jó készülék lett. Kérdés hogy laggol e még....
-
peestee83
aktív tag
Egy szóval összefoglalva: gyönyörű.
Végre nem a műanyagot erőltetik, mindenben hozza a kötelezőt
És árban is ott van -
Hadeska22
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
hatalmas hiányosság
.. Pécsen még a 3G is néha-néha elszáll, vagy gyenge , tudtommal egyedül BP-en működik a 4G és az is csak néhol-néhol
.. szóval mondjuk mi annak is örülnénk ha a 3G működne rendesen, nem ám hogy 4
.. -
fornettisuti
veterán
hiányosság talán csupán a 4G LTE hálózati támogatás kihagyása
szerencsére magyarisztánban ez nem hiányosság

ez a hir feldobta a napom, várom... -
Cyberpunk
félisten
Egész pofás.
-
Hadeska22
aktív tag
Ez a nap híre számomra
... remélem lehet hivatalosan is megvásárolni kicsiny hazánkban és akkor rohanok is érte, de ha nem az se gond mert e-bayről vagy kínából megrendelem.. (450 $ -ért
..)amúgy igen,- ez a telefon kínában ilyen árcédulával rettentő drága... főleg hogy a jiayu-k és hasonló okosságok feleannyiba kerülnek, de mondjuk a g4-esbe is csak hd kijelző van.. szóval jah...és a Lenovonak azért van is neve.Mondjuk a garanciáztatás érdekelne majd, hogy itthon is elfogadják-e a garanciapapírom..külföldi lenovo ügynökség azt mondta hogy vörldvájd

-
Spancho
senior tag
Tényleg szép ,elegáncsos

Elég erős ,Full hd stb... minden ami most már kötelező minden gyártónak
Supportal szerintem nem lesznek gondok. A Lenovo elég jól nyomja most az országban. -
kengyel
nagyúr
Ez nagyon eltalált lett. Még árban is együttműködő

-
Botrányosan szép teló lett
Minőségi cuccnak tűnik 
-
griiischdoov
tag
Nekem a méret is bejön, de mekkora az akku?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szerintem Kínában magasnak számít ez a kezdőár. Maga a készülék amúgy igényesen néz ki és a kétmagos Atom is hozni fogja a kötelezőt.
-
Nagyon jól néz ki

Kíváncsi lennék az itthoni árára, és még a supportra is.
felteszi a versenyt-->felveszi

-
motoflug
őstag
Marha jól néz ki,de az a méret...4,3/max. 4,7-ben számomra bestbuy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Autós topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És majd a pont a one húzza őket ki a kakából... Hihető
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)