Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DaveJr

őstag

válasz MaUser #20 üzenetére

Tegnap raktam be egy WWAN modul az egyik T470-be. Nem volt több 3 percnél, pedig nincs szerelő fedél.
    Azt meg nálunk baromira nem szeretjük, hogyha "okos" felhasználó maga nyúlkál bele a gépbe. Volt rá példa berakta DDR3-s ramot de a gép csak DDR3L-t kezelt. Aztán jött hozzánk a gép, hogy nem jó. Felesleges köröket futottunk, mert másik gépet adni, átklónozni az adatait...stb. Én speciel örülök, hogy nem állnak neki a felhasználók a fedelek nyitogatásának. Látják, hogy egyben az alja és nem nagyon merik megbontani.

Nem egyedi konfigokról beszélek. A kapható std konfig is sok esetben megfelel a felhasználóknak. Gép cserénél pedig előre tudjuk, hogy kinek mi az egyedi igénye. De nálunk max plusz RAM vagy WWAN modul szokott előfordulni, alapból SSD-s gépeket veszünk.

• DaveJr

őstag

Na most érkezett 10db T470 a céghez...hát....sikerült megint változtatni a T460 után. A kijelző alsó kávája vastagabb lett, cserébe mondjuk a felső keskenyebb és még a billentyűzeten is variáltak megint. Mondjuk első körben csak a feliratok mások, majd használat közben meglátjuk, még a touchpad is más lett.
    Mondjuk pozitív változás, hogy most már a caps locknál is van kis led.

• DaveJr

őstag

válasz hallador #5 üzenetére

A cégnél pont én kezelem az eszközparkot és csak T-s TP-k vannak. A x30-as széria egy rakás szemét volt főleg a burkolat, de amúgy belsővel sosem volt gond. Még ma is használjuk őket, bár kevés van már belőlük a burkolat hibák miatt.
    x40-es szériánál ilyet mi nem tapasztaltunk azt amit leírtál. Nagyban függ a kinézete a használójától is. Egy idős gépeknél simán van olyan hogy az egyik patika a másik meg, mintha megjárta volna az emésztőt.
    x50-x60-as szériáknál már látható, hogy a Lenovo észrevette, hogy rossz irányt vett. T460-asom van most, előtte W510 volt. A billentyűzeten kívül más különbséget nem érzek a használatban. (tudom ott a méret is de az triviális). De ezekről még nem lehet elmondani hosszú távú tapasztalatot.

x40-es szériától összességében kezd vissza térni a Lenovo.

• DaveJr

őstag

válasz pengwin #2 üzenetére

Sajnos bedőltél a névnek, sajnos a Thinkpad 13 nem az igazi üzleti gép, és látszik, hogy nem volt a kezedben még T-s noti, mert ha lett volna fel sem merültek volna benned ezek a kérdések.

Amúgy egy üzleti gépbe minek szerelő fedél? Ez nem az a kategória amit otthon kezd el bővítgetni a felhasználó. Cég megveszi olyan konfigurációban ami neki kell. Ha bővíteni kell akkor pedig az ezért felelős személy csinálja meg vagy szervízbe viszik.
    Az egyik akku kivehető a másik biosból letiltható.
    És amúgy köszönő viszonyban sincs a TP 13-mal. A TP 13 egy low budget "üzleti" gép.

hallador Egy picit nálad a hiba. Ezek a gépek a napi 8-9 órás igénybevételre lettek tervezve. Nem kopnak olyan gyorsan, mint az alsóbb kategóriás gépek, 6-7 év után is használhatóak szervízelés nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés