Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
istenverése
újonc
válasz
istenverése #97 üzenetére
Istenem, de hülye vagyok! Magamnak válaszoltam!
Így jár, aki skizó!
-
istenverése
újonc
válasz
istenverése #95 üzenetére
Ja, nekem is sokszor ezt csinálja!
Ezért nem is szoktam várni, amikor 17%-nál jelez, hanem rögtön fel is csapom töltőre, mert volt már, hogy meglepett és 10 % jelzésnél egyszer csak kikapcsolt!
Mondjuk én éjjel pár órára ki szoktam kapcsolni (autómatikusan be van állítva), hogy rendberakja magát! És ha napközben esetleg van időm és újraindítom, akkor meg a valós százalékot mutatja!
Egyébként a hozzászólásomban említettem egy bibit a telefonnal kapcsolatban (hogy hiába állítom be a csengőhangot, hébe-hóba máshogyan csörög), megoldódott!
Tudniillik én létrehoztam egy saját hangprofilt és ott állítottam át a csengőhangot! NA, OTT CSINÁLTA EZT!
Aztán inkább az általános profilt jelöltem be és azon belül állítottam át a nekem megfelelő csengőhangra! Azóta engedelmesen csörög a megfelelő módon! Bármennyire is szerettem volna valami übercsászárzsírapokaliptikusnagyherceg felhasználónevet, úgy néz ki, azokat nem csípi!Hiába, hozott anyagból dolgozunk!
Nna, písz, láv end harrrrmoníííí!
-
istenverése
újonc
válasz
deathlord20 #87 üzenetére
Nekem szokott szólni 17 százaléknál, de ha kikapcsolom, akkor meg már csak kb. 6 %-on van!
-
istenverése
újonc
Haliság!
Bő fél éve tulajdonom egy ilyen telefon!
Szeretem, mert Lenovo, de elismerem a hibáit:
Nekem átlagban 1,5 napot bír ki az akksi, ha játszom vele, akkor nagyjából 3-4 órát!
Rádióhallgatásnál kicsit halk, az utolsó hangerő fokozaton viszont túl nagyot ugrik és túl hangos.
Fényképek készítésére teljesen megfelel, hétköznapi használatra jó, kicsit kevés az opció (nna, meg az autómata zoom sem a kedvencem)!
Feledékeny a telcsi!Rendszeresen előfordúl, hogy (ugyan be van állítva egy általam választott csengőhang) a saját maga alapcsengőjén szólal meg, a beállított helyett 50°%-ban. Egyszer pedig megszólalt délután 2-kor a hajnali 4-es ébresztő, és hiába mutatta az órája a valós időt, vígan mutatta azt is, hogy "hali gazdi, 4 óra van, ébresztő!"
Furcsa!
AZ összeszerelés szerintem korrekt: nem recseg, szép és jó a fogása!
Szerintem túl sok memóriát használ, rendszeren kívűl én csupán kb. 3,5 G körüli helyet tapasztaltam!Pedig nem vagyok egy polip, aki mindent és sokat egy helyen!
Ezt most csak azért írom le, hogy Édesanyám küszködjön egy kicsit a csuklással: vettem az Ebayon egy selfie botot és nem tudja kezelni, pedig a kollégám LG-je simán megteszi!Pedig még progit is töltöttem le hozzá!
Ha már EBAY: vettem hozzá ott egy Fasza kis flipes bőrtokot, nagyon jól el van benne és a kijelzője is csak két alig látható karcot szerzett, azt is a gyárilag fenn lévő fólián szerintem (lusta vagyok kicserélni)!
Én azért azt tapasztaltam, hogy hébe-hóba kicsit lassan gondolkodik mostanság (még 1 Gb van a belső memórián és a külső 8-ast most fogom lecserélni, mivel az betelik nemsokára)!
Játékoka tennek ellenére akadálymentesen viszi, nem szakadozik rajta egyik sem!
A telepített progik 90 %-a hasznos, saját böngésző jól funkcionál!
Nna, dióhéjban ennyit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo A536 első ránézésre egy nagyon szép és kifinomult termék, a beltartalom azonban szinte minden szempontból hagy kívánnivalót maga után.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, 86% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
- Apple iPhone 13 Midnight 128gb - 91%-os Akkumulátorral - Karcmentes kijelzővel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest