Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisadi55
tag
Szerintem ez inkább plexi.
Bár nem tudom pontosan... De az biztos, hogy semmiféle védelem nincs. Pl gorilla glassot ebben a kategóriában a Lenovo nem használ... Viszont nekem esett már le zsebmagasságból, a sarkával betonra. Hiába a szilikontok, a krómszerű bevonat megkopott rajta. :/
De az üvegnek semmi baja. -
Kisadi55
tag
Hát, ahogy megnéztem a linket, 31000-ért szerintem nem rossz ajánlat. Nekem is ilyen van, 34000-ért vettem. Szerintem korrekt, a kijelző nem annyira botrányos. Grafikus teljesítmény szerintem ennyi pénzért rendben van. Asphalt 8 mediumon simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo A536 első ránézésre egy nagyon szép és kifinomult termék, a beltartalom azonban szinte minden szempontból hagy kívánnivalót maga után.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, 86% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
- Apple iPhone 13 Midnight 128gb - 91%-os Akkumulátorral - Karcmentes kijelzővel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest