- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #160 üzenetére
Bármelyik nagyobb oldal tesztjei között megtalálható a grafikai benchmarkok, és mindegyik kimutatja, hogy a 960 nagyot fejlődött, de a csúcs Exynos, vagy Apple A chip, netán a csúcs Snapdragon erősebb grafikában. Ez tény. fhd-ra egyébként már elég. Felette vannak bajok, meg a vr tartalmaknál. utóbbi engem sem érdekel, de attól még ez is tény. ha huwaei, ha lg, ha elephone, ha bármi topikról van szó, ez így van. mellesleg ez legalább annyira iphone, mint huawei topik, nem mintha számítana.
-
MMMMMM
tag
Nekem P10Plus van, lehet h most nem "trendi" a kinezete, de nagyon stabil, gyors és imádom kézbe venni is, minosegi darab.
Jobb is h hagyjak a belépőszintu mobilokat, az androidnak ugyis tul keves azokon a vas, aztan mikor vesz vki egy also kategorias androidot es belassul félév utan, miutan teli rakta appokkal a tulajdonos, jonnek azzal "bezzeg az iphone-nál nincs ilyen, hulye droid" Sok ilyen ismerosom van. -
atike
nagyúr
Nyilván lehetne ebből hitvitát generálni....
Nekem sem célom. De ha a Huawei / Xiaomi "hívők" túlzottan is pozitív hozzáállása a hőn imádott telefonjuk felé "gond" akkor a másik oldalé miért nem az?
Igen, a "más világ"-ot nem feltétlenül kellett volna nekem is negatív felhanggal értelmeznem a cikkben szereplő gyártó irányába - reflexből azt tettem, mert épp elég ilyen - olyan irányú vita volt már és lesz is még itt az oldalon...
Igen, más világ. És itt nem elég hardveresen és/vagy szoftveresen jobbat csinálni. A hívőket meggyőzni / eltéríteni úgysem lehet.
Szóval a Mate10 az iPhone 8 ellen készül. De az előző mondat miatt sem ez sem másik teló nem lesz ellenfél soha.
-
.Szaki.
addikt
Miért ne gondolhatná azt valaki, hogy az iPhone egy másik dimenzió akkor is ha volt már a kezében Huawei, vagy bármi más?
Tényleg teljesen más világ, mert teljesen más elv alapján épül fel az egész. Ez nem azt jelenti, hogy szar lenne a többi, csak más.A másik meg azért, mert az utóbbi időben elterjedtek a Huawei és Xiaomi fanok a fórumon és minden cikk alatt (független attól, hogy milyen telefonról szólnak a cikkek) arról van szó, hogy "mennyivel jobb ez a Xiaomi, vagy az a Huawei/Honor" az nem azt jelenti, hogy valaki ne gondolhatná ugyanezt egy iPhone-ról, vagy egy S8-ról. Sőt utóbbi kettő esetében sokkal inkább érezném jogosnak ezt, mint az előbbieknél. (Igen, volt a kezemben kínai, a tulajdonomban is volt egy Honor mielőtt még felkérdeznél)
Jó telefonokat gyárt a Huawei, ez sosem volt kérdés, de nem kell állandóan az egekbe magasztalni, mert kezd kicsit nagyobb lenni a füstje, a lángjánál. Ez nem elsősorban Neked szól, hanem általánosságban. Már kikívánkozott.
-
atike
nagyúr
válasz
Pot$imanu$ #161 üzenetére
Nem volt még a kezedben mondjuk "csak" egy Mate 9 is akár, ugye...?
-
Pot$imanu$
tag
Azért aZ iPhone egy másik dimenzió
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Parallaxis #158 üzenetére
A kollega elég gáz hangnemben beszélt azzal volt a bajom, hülyeségeket állított és nem támasztotta alá semmivel az állításait. De ahogy látom a moderátorok intézkedtek szerencsére. Nem vagyok Huawei vérfan, két hete vettem az első Huawei mobilomat, szimplán az idióta trollkodást nem szeretem. Én se írom be az iPhone 8-al foglalkozó topikba hogy szar az Apple, a Mate 10 sokkal jobb lesz mint az iPhone 8
-
7Heads Drago
veterán
válasz
H.Istvan25 #157 üzenetére
Hagyad csak a levegőbe beszél, azt várhatod hogy alátámassza. A legtöbb jó játéknál a grafikai és egyéb hibákat a csúcs gyártók csúcs modell-eire optimalizálják. És nyilván itt ha gond van egy adott verzióval előnyt élvez pl az iPhone, de ez nem jelenti azt hogy a kirin 960-ra és társaira ne érkezne javítás. Sőt mivel az utóbbi időben egyre több felső kategóriás telot ad el a Huawei, nagyon valószínű hogy közel egyszerre fog érkezni.
Persze lehet ezt dramatizálni. De szó sincs égbekiáltó hibákról.
Parallaxis: Tudomásom szerint két nem létező modellről beszélünk. És a legtöbb állítás csak spekuláció. És főleg az árakat nem tudjuk. Mert már azon is nagyon sok múlhat. -
Parallaxis
addikt
válasz
H.Istvan25 #157 üzenetére
Te jöttél trollkodni egy Huawei topikba
Nem bántásként, de te csak a Huawei névig jutottál? Lehet, hogy a cikket is el kéne olvasnod.
Ez pont, hogy nem tisztán Huawei topic és pont, hogy van jelentősége a többi véleménynek is.Vagy esetleg egy ritka példány Huawei vérfannal van dolgunk személyedben, akinek fáj, ha kedvencét bántják?
-
Parallaxis
addikt
válasz
Juhaszatti #147 üzenetére
Ez az előny egészen konkrétan milyen esetekben jön ki? Mert a játékok tökéletesen futnak a Kirinen is.
Attól függ..
Az, hogy neked a 30 fps tökéletes, attól még van akinek az erősebb SOC-on futó 120 fps inkább tűnik annakAhogy azt is többször mondta már hogy elcserélné egy olyanra mint az enyém (S7 Edge) a jobb kamera és a vásárlás óta vajsima szoftver miatt.
Lassan 1 éve használom az én S7 Edge-met, de biza messze van a vajsima működéstől és a kamerája is képes néha szuper vízfestményeket gyártani (a Samsung zajszűrése néha vállalhatatlan).
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #153 üzenetére
Nekem Kirin 658 -al semmi problémám nincs játékokban.
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago #152 üzenetére
Ember hozzád se szóltam, nem is neked válaszoltam. Akadj le rólam azt hittem ignoráljuk végre egymást. A másik topikban is annyi blődséget olvastam a napokban tőled, de direkt nem reagáltam. Egyébként sem érdekelne, hogy szerinted milyen úton haladok, de most még csak nem is szóltam hozzád.
153: igen az új kirin fhd felbontáson már elég. Btw nem megnyitásról van szó, hanem fps-ről, hogy van-e fix 60. GPU-ban nagyot fejlődött a 960, de a konkurencia (nem csak az Apple A10) azért erősebb. De hiába magyarázom, mert tapasztalok alapján aki ájfónt, winfost, meg egyéb kifejezéseket használ, azzal nem lehet értelmesen megvitatni semmit.
-
Inkvizitor1
tag
"elvi szinten mennyire elfogadható számomra bizonyos országok termékeit megvenni."
Valamilyen szinten én is figyelembe veszek ilyesmit, de mivel Japán meg Korea is szimpatikus, nincs nehéz dolgom.
Kína védelmében annyit, hogy képzelj el egy 5.000 éves hatalmas civilizációt, a maguk kis elzárt világában, ami ráadásul történelme során szinte folyamatosan a világ legnagyobb "országa" volt (idezőjelben, mert ők magukat sosem tekintették országnak, most sem, inkább egy civilizációnak). És akkor ezt az ő elzárt világukat megtámadják a nyugati hatalmak, elsősorban a britt birodalom, kényszerítik, hogy engedélyezzék az ópium kereskedelmét és elterjesztését, ellopják a tea készítés titkát, területeket csatolnak el. Kínában ezt az időszakot a "megaláztatás évszázadának" nevezik. Nem csoda, hogy végül a szélsőséges kommunisták alakítanak egy erősen központosított hatalmat, többször olvastam már kínaiaktól, hogy ők csak a nyugatiak miatt kommunisták, mert jobban félnek a széttöredezettségtől mint a diktatúrától. De egy ilyen civilizációt nem lehet csak az utóbbi 100 év alapján megítélni, a kínaik filozófiája a folyamatos harmóniára törekvés és ennek fokozatos elérése, aminek talán csak átmeneti állomása a jelenlegi kommunista vezetés. -
amoledus
aktív tag
En azt latom naponta az ugyfeleken,hogy az emberek egy kozep-also kategorias (20-30ezres)telefon utan tokuk kivan igy vesznek egy aktualis/elozo csucs samsung/sonyt/huawei/applet es azt hiszik hogy az a leggyorsabb/jobb de nem ismerik a tobbi telefont egy sony xperia "u" utan nyilvan feludules egy p8 de attol meg nem az a vilag legjobb telefonja es utana jon az okoskodas mert az adott szemelynek valoban az a leggyorsabb telefon,amig nem mutatok neki 2-3 alternativat
-
Juhaszatti
addikt
A tesztek szerint igen, én azokból indultam ki.
Bár az tény hogy a 960 melegszik is közben.
A családban lévő Honoron is szépen futottak amiket próbáltunk, de az is igaz hogy mi nem vagyunk nagy játékosok, biztos vannak komolyabb és erőforrásigényesebb játékok is azoknál amiket mi próbáltunk. -
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #147 üzenetére
Mert a játékok tökéletesen futnak a Kirinen is.
Hát azok pont nem -
Juhaszatti
addikt
válasz
Parallaxis #123 üzenetére
"Már ha egy szintnek nevezhetjük azt, hogy a Mate 9-ben lévő SOC kb. fele teljesítményű, mint az A10 Fusion."
Ez az előny egészen konkrétan milyen esetekben jön ki? Mert a játékok tökéletesen futnak a Kirinen is.
Páromnak egy iPhone 6S-e és egy Honor 8-a van jelenleg.
4S, 5C, 5S is volt neki és most a 6S. Tökéletesen szuperált a 10-es frissítésig, azóta viszont nagyon bosszantó hibákat tud produkálni, úgyhogy ez a hosszú támogatás sem mindig fenékig tejfel, sőt. Már talán többet is látom a kezében a Honort. Ahogy azt is többször mondta már hogy elcserélné egy olyanra mint az enyém (S7 Edge) a jobb kamera és a vásárlás óta vajsima szoftver miatt.
Arról nem is beszélve hogy nála is kijött az utóbbi iPhoneok szériahibája (6-os meg talán 5-ös szériáé, ebben nem vagyok biztos), hogy bizonyos hőmérséklet alatt megadja magát az akksi és egyszerűen kikapcsol a telefon. Egy telet kibírt így mert ugye 2 telefont használ, és szerencsére októberig még ingyen is cserélik neki, de ettől függetlenül bosszantó. A hátlap festése is foltokban lekopott, "pöttyösödött", így eladni is nehezebb lenne.
Az iPhone 7-re váltáson már nem is gondolkozik. Nem csak a rossz tapasztalatok miatt, igazából nem is fogta meg a 7. -
.Szaki.
addikt
Egyik példája sem stimmelt eddig egyik hsz-ben sem, ezek maximum akkor állhatják meg a helyüket, ha régi használt autókról beszélünk, de egy része még úgy sem. A Golf II és a Wagon R+ összehasonlítása meg már csak azért is érthetetlen, mert nem tudjuk, hogy az akkor 14 éves Golf II hányadik tulajdonosa volt, míg a Wagon R+-ról tudjuk, hogy 0km-től volt 13 éven át egy tulajnál. Baromira nem mindegy.
Ez is akkor lenne hiteles, ha adott volna egy 2004-es Golf V és egy szintén 2004-es Wagon R+ azonos körülmények között használva, nagyjából egyező km futással és meg tudnánk nézni, hogy melyik autó a tartósabb. Ha pedig ez megvan, akkor meg még mindig ott tartunk, hogy baromság az egész, mert még ha költeni is kell a Golfra az K-Európában akár egy családi autó is lehet (nem a kombira gondolva most, az értelemszerűen családinak számít mindenhol), amivel nagyobb utakat is meglehet tenni, mert kényelmes, jobb anyagokból van felépítve a bele, stb, a Wagon R+ pedig egy minimálisan megnövesztett kei car.
-
Somatom
veterán
Ez azzal jár, hogy le kell mondanom minden további garanciális igényemről. Ezzel nem lenne gond, ha épp nem lenne egy szoftveres problémám. Tulképp újra kéne húzni a gyári ROM -ot. A "jó" hazai szervíz (TMX) 30 napot mondott erre az egyébként tíz perces mutatványra. Egyébként sem túl jó a hírük. Lehet, hogy inkább magamnak kellene megcsinálnom. Csakhogy nem vagyok otthon Snapiban, az infók pedig némileg ellentmondásosak. Amíg ezt nem oldom meg valahogy, addig nem szeretnék lemondani a garanciális igényemről. Jelenleg viszont csak a 2 -es SIM sloton van 2/3G kapcsolatom. Az 1 -es slot csak 4G -t tud. Most így használom a telót, de ez enyhén szólva nem ideális állapot.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Swinegod #140 üzenetére
Ezek individuális tapasztalatok, én sem szeretem a VW-t bár a család jelentős része VW-zik, Passat CC, Phaeton szinten ...
. De a Suzuki attól, hogy kisebb a szervízigénye, középkataegória alja szvsz.
Honda Jazz... nem kéne, utolsó Hondám(a motorokon kívűl) Accors Type-S volt, más kategória.
Lexus az felsőház, nagyon messze van Suzukitól, nem is tudom, hogy került képbe... -
7Heads Drago
veterán
válasz
Ezt az optimalizáció hiányt úgy írod, mintha a mate-n el se indulnának a játékok.
Kizárólag csúcskategóriás Androidos készülékeket használok és biza előfordul a lassulás, laggolás és az érthetetlen hibák produkálása is.
Ebben az az érdekes hogy én teloban csak androidot használok, viszont a tablet az egy ipad air. Ami igaz nem mai darab, de már 2 éve használom. Szóval talán van rálátásom az ios-ra is. És szó sincs róla hogy lagg mentes volna. Jelenleg egy honor 8-am van, az elöző telom egy honor 6 volt. Nagy jó indulattal volt egy szinten a 6-ossal. Az Air előtt egy ipad 2 volt 7.0 ios-sal nah az sokkal szebben futott. Söt restart se kellett rá. Az ios 9 óta vicc az egész. -
Swinegod
őstag
Életem szinte első hosszútávú útja Egerbe volt egy akkor 14 éves Golf kettessel. Fél úton meghalt az autó, 160k kM volt benne, de már bőven előtte is voltak vele problémák. Anyám idén 13 éves, vadi újan vett WagonR+-a 140k kM-el, nem csak hogy soha nem volt még önhibából szervízben, de még olyan tökéletesen működik, hogy ha nem tudnám, hogy 2,8M volt anno, azt hinném elképesztően prémium anyagokból van az autó, és ezt tartja a mai napig a Suzuki úgy összességében. + A legfullosabb Swift, a legújabb, ami annyi, mint egy közepes Golf, nemhogy megbízhatóbb, kényelmesebb, de logikusan több extra van benne, és persze majd 2-3L-el kevesebbet is eszik, na meg jobban is megy
Tavaly meg a Honda Jazz volt a legmegbízhatóbb autó és mivel a 8. generációs Civic egy böszme jó és jól kinéző autó volt így gondolom ma se éppen szar. Autószerelők javítsanak ha tévedek
Persze egyikőjük se egy Lexus, de nem is kerülnek annyiba
-
_cHAos_
aktív tag
Ezek imo csak kiragadott részletek, a motorháztető alatt ennél sokkal fontosabb dolgok vannak, amiket simán ignorálsz, mert nincsenek a reflektorfényben... bár én sem vagyok képben a drioddal, de elképzelhetetlennek tartom, hogy jobb legyen a régebbi főverzió, ha az adott vasra optimalizálva van az új főverzió is...
-
Somatom
veterán
Az, hogy újabb, nem jelenti azt, hogy jobb is. A 7 -esben egyedül a többablakos mód az érdekes újítás (ha jól tudom, akkor iPhone -on ez is ismeretlen feature). Ez viszont már a 6 -os kódjában is szerepel, ami root -tal előcsalható. Ami a típusspecifikus újításokat illeti, a Moto G5 plus "one button nav" funkciója lenne a tuti (az előlapi ujjnyomatolvasó helyettesítheti mindhárom navigációs gombot, amelyek ezáltal el is tűnnek a kijelzőről). Ezt azonban a 7.0 -val sem kapta meg a Moto Z Play. Root + Xposed modullal azonban ez a feature is előcsalható. Xposed viszont még csak 6 -os Androidra van.
-
_cHAos_
aktív tag
"Kikapcsolhatatlanul nyavalyog érte minden nap."
Ez minden bizonnyal az idióták miatt van, ignoráld. Easy! egyébként a "7-es" jobb, hogy miért? Olvasgass kicsit! Bohóc vagy TE is bocs, hogy így kimondom, aki hatos driodot nem frissít hétre, úgy, hogy az errősforrás támogatja és a biztonsági protkoll nem tiltja, az vicc kategória!Levonó Mobilphone---> komoly helyeken nincs engedélyezve, egyszerűen nem hajlandóak beléptetni az infrastruktúrába!
-
joey04
titán
akkora droid guru vagy, azt ne mondd nekem, hogy nincs valami megolás, hogy letiltsd az állandó frissítési kérelmet... kerülőúton még állítólag ios-en is megoldható, legalább átmenetileg, hogy ne baszogasson. (azért írom, hogy átmenetileg, mert szakmai topikban szokott ez felmerülni és adtak tippet sokaknak hogy lehet ezt kikerülni, de én ezeket átugrom, mert 1 napot várok, aztán frissítek mindig. annyi elég, hogy gyorsan jöjjön lefelé és kiderüljön ha valami akkora gond van vele, hogy vissza kell vonni.
-
_cHAos_
aktív tag
Mennyi bohóc van ebben a topicban is, aki megrekedt az ovodás sztinten, van aki már tudott összefüggéseket (<>=) vonnai általános iskolában két szám között, bár ez már lehet a modern matamatika... ami meghaladja egyesek képességeit itt. (ugye Jaka?
)
Dupe. Sry.
-
Somatom
veterán
válasz
Ami a támogatottságot illeti, nem mindegy, hogy mit nevezünk támogatottságnak. Az én Moto Z Playem 6 -os Androiddal jött ki. Azóta már van rá 7 -es. Kikapcsolhatatlanul nyavalyog érte minden nap. Két opcióm van: azonnal frissítem, vagy későbbi figyelmeztetést kérek, ami max. egy napos haladékot ad. Olyan opció nincs, hogy "hagyjálbékénmertnemkellafrissítésed". Viszont, 7 -es Androidra még nincs Xposed framework. Akkor meg minek frissítsem? Szóval, egyáltalán nem biztos, hogy az újabb a jobb.
-
B1T3
addikt
válasz
Mondjuk amikor 6S Plust használtam, meglehetősen kényelmetlen volt fogni a nagy kávák ellenére is, mert azok a lekerekített ívek abszolút nem kedveztek az egykezes használatnak. Note 4-nél nem volt ilyen gondom.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Minden egyes szavaddal egyet tudok érteni.
Egyébként az eladásról csak annyit, hogy nem is biztos, hogy el akarják adni az iPhone-okat, tavaly a földalattin láttam egy nő kezében 3GS-t, ~ 2 hónapja pedig hozzánk a boltba (adapterekkel foglalkozó cégnél dolgozom) jött be egy Ügyfél, hogy i3GS-hez keres töltőt. Még használja és szereti. Ugyanez igaz ismerősömre, akinek esze ágában nincs lecserélni az i4-et, de én is addig fogom használni az i5S-t amíg csak működik, mert iszonyat jó.
A forma pedig tényleg baromira szubjektív, kinek a pap, kinek a paplan. Az én szememnek még mindig az i5S a világ legszebb telefonja, de a 7 se lett csúnya.
Nagyon jó telefonokat dob piacra egyébként a Huawei/Honor, el kell ismerni, de kicsit nagy lett az arcuk, pedig továbbra is a Samsung után loholnak. Amivel nincs is semmi gond, a Samsung jó példa arra, hogy hogyan kell jó Androidos telefont készíteni, de azért a kínaiak még messze vannak attól, hogy ezzel a két gyártóval versenyezzenek. Utána pedig megint indulhat a Samsung vs. Apple vita, aminek szintén semmi értelme, körtét hasonlítunk az almához. Mindkettő kiváló készülékeket gyárt, teljesen más módon és elven. Ennyi.
-
Parallaxis
addikt
Igaz, hogy ez szubjektív dolog, de általánosságban senki ne mondja nekem, hogy azok a batár kávák azzal a nagy kör alakú home gombbal jobban néz ki (tudom, hogy idén ennek vége).
Hogy mi néz ki jobban, az szubjektív, de az tény, hogy a nagyobb káva előnye, hogy meg lehet kényelmesen fogni a készüléket anélkül, hogy bármibe belenyúlnál. Ez mindenképpen előnyösebb.
Teljesítményben meg kb egy szinten vannak
Már ha egy szintnek nevezhetjük azt, hogy a Mate 9-ben lévő SOC kb. fele teljesítményű, mint az A10 Fusion.
(Arról nem beszélve, hogy nagyjából semmilyen játék, vagy alkalmazás nincs ami a Mate 9-ben lévő Kirin 960-ra lenne optimalizálva, míg az iPhone esetében ugyebár nem beszélhetünk az optimalizálás hiányáról.)Csak mert az elvakult almásoknak még a mai napig az a mantrájuk, hogy az androidos telefonok ilyeneket produkálnak, ami már szinte egy csúcskategóriás telefonra sem jellemző.
Kizárólag csúcskategóriás Androidos készülékeket használok és biza előfordul a lassulás, laggolás és az érthetetlen hibák produkálása is. Persze ilyen cache törlés, restart és társai után megjavul, de akkor sem elfogadható egy 2-300 eFt-os készüléknél ilyesmi.
Meg hiába is tartja, egy 3 éves Iphone-t akkor srm fog tudni jópénzért senki, mert még ha megkímélt állapotban is van, az akku elhasználtsága miatt akkor sem fogja tudni jó pénzért eladni.
Ennek cáfolatához elég megnézni az apróhirdetéseket és már meg is dőlt az elméleted.
De valamiért hallgattál a támogatottságról, mert amíg egy iPhone tulaj nyugodt lehet, mert 3-4 évig támogatott a készüléke, míg Androidos oldalon már fél év után is problémás lehet ez a kérdés.
-
Jakesz
addikt
Ha már a kézbevételi előnyeire vagy kíváncsi, akkor ott kezdődik, hogy a Mate 9 sokkal szebb. Igaz, hogy ez szubjektív dolog, de általánosságban senki ne mondja nekem, hogy azok a batár kávák azzal a nagy kör alakú home gombbal jobban néz ki (tudom, hogy idén ennek vége). Teljesítményben meg kb egy szinten vannak, a Mate 9-re végképp nem lehet mondani, hogy belassul, akad, stb. Csak mert az elvakult almásoknak még a mai napig az a mantrájuk, hogy az androidos telefonok ilyeneket produkálnak, ami már szinte egy csúcskategóriás telefonra sem jellemző. A rendszer nyitottsága további előny a Mate 9-re, igaz ez meg az androidosok mantrája, de ez legalább meg is állja a helyét. Végül az ára fog meg jobban. Nem kell mondani, hogy amikor a Mate 9 megjelent a 230 ezer forintos árával, alig volt olcsóbb az Iphone-nál. Csakhogy ide köthető a másik iphonos mantra, miszerint is az androidos telefonok nagyon gyorsan elveszítik az értéküket, míg az Iphone 2 év múlva is elég jól tartja az árát. Ez az állítás csak akkor igaz, ha az androidos vásárló már az első nap rohan érte a boltba. Ha kivár egy fél évet, mar közel feleannyiért megveheti. A Mate 9 alig múlt fél éves, de már 230 ezer helyett 150-ért kapható, mindenféle előfizetés meg hűsègidő nélkül. Az Iphone 7-et meg meg lehet venni még mindig 250-ért, mert milyen jó, hogy az tartja az árát... Meg hiába is tartja, egy 3 éves Iphone-t akkor srm fog tudni jópénzért senki, mert még ha megkímélt állapotban is van, az akku elhasználtsága miatt akkor sem fogja tudni jó pénzért eladni. Dióhéjban ezért jobb a Huawei.
-
joey04
titán
válasz
Gladiator124 #117 üzenetére
Tényleg, a Mate 9-ből ezt miért hagyták ki?
-
Parallaxis
addikt
Tehát, ami számomra (elsősorban) problémás:
- Az elvégzett munka nem minőségi
- Nincs háztól-házig (futár) lehetőség
- Általában sokat kell várni a készülékre (5-8 nap)
Ilyen téren a Huawei és a Samsung köröket ver az almára.Én csak a Samsungról tudok nyilatkozni, de az sem jobb.
Annyi az előnyük, hogy a postás hozza-viszi, de a javítási idő van, hogy 2 hétnél is több, az elvégzett munka minősége a béka segge alatt van (TMX) és ezt hívják náluk Prémium Assistance-nak. -
Gladiator124
csendes tag
Mikor lesz kétsimes dual active iphone 200k altt és 10 óra feletti képernyőidővel vagy több mint 5 nap használhatósággal? (Mate 8)
-
atikó
őstag
230ezer megjelenéskor meglesz, beáll a többiek közé, jó telefon méregdragan.
-
joey04
titán
Nem általános a 2 vs 3, mert a huawenél nem kapsz mindenre 3 évet, talán még a csúcskatgóriában sem, de legyen, igen, bizonyos készülékekre több garit ad a huawei. btw nekem tök 8, hogy 2 vagy 3, nem fogok ennyit kifizetni amennyit kérnek ezekért, bőven elég az 1 év gari, így legalább 80k-t spóroltam az i7 pluson. Hivatalos ára 300, én 220-ért vettem. Nekem nem ér plus 80-at egy év gari, ráadásul almánál világgari van, tehát ha baja van 1 éven belül, akkor a hivatalos szervizbe vihetem, nem a sufniba vissza. bár a mate 9-nél is szépen lehet spórolni ahogy nézem, 200k vs 147k. Persze lehet mondani, hogy csak egyszer legyen baja, de ha mondjuk csak 20 készülékkel számolunk 50k-t amit megspóroltam, akkor nem csak egy javítattás férne bele a különbségbe, hanem jópár felsőkategóriás telefon. és akkor az 50k-val alálőttem... És még csak az sem játszik, hogy aprón többet ér a gyári garis, mert 1: x idővel később nem lesz akkora különbség, 2: szoktam láti, hogy mennyit szenved az, aki a gyári gari miatt kérne (jogos) felárat, de nem tudja eladni, mert megveszik ugyanazt a telefont olcsóbban, mástól. Szóval én ezt annyira nem érzem akkora fícsörnek, hogy ez valami hatalmas ütőkártya legyen. most nézegetem az s8 plust, ott brutál a különbség, 300k vs 193k!
lehet le is cserélem az iphone-t aztán visszaváltok ha az új iPhone bemegy 220 alá.
-
Somatom
veterán
válasz
H.Istvan25 #113 üzenetére
Ezt azért nem állítanám. Z Play. 3/32, Dual SIM + mikro SD, Amoled, remek üzemidő, bolti áron 130 -ért. Erre jön pluszban a kompatibilitás a Modokkal. Sztem ez nem rossz ajánlat..
-
Crafter32
őstag
Lejáratja magát teljesen a kínaiak. Hatalmas reklám az iPhone-nak.
Ahogyan VW Golf-nál akar jobbat csinálni mindenki és marketing dumával közlik, hogy övék a legjobb autó a Golf osztályában.
Saját terméket kellett volna gyártani, nem másokat "isteníteni". -
Dexar007
veterán
válasz
7Heads Drago #101 üzenetére
Vernee thor, Xiaomi 4a x ..tessek?
-
troviko
senior tag
Hihetetlen hogy fejlődik ez a cég, 2 éve még nem hittem volna, hogy valaha azt mondom, "vennék Huawei-t", most simán lecserélném az S7E-emet egy P10-re. Fél éve még nem hittem volna, hogy vennék Honort, most pedig kacérkodom a Honor 9-el. És nincs olyan LG, Sony ami akár csak egy szemernyit is vonzó lenne számomra, Samsungból is csak 2-3 modell jöhet már szóba.
Durva. -
Somatom
veterán
válasz
7Heads Drago #106 üzenetére
Nem említettél egyéb paramétereket, csak azt, hogy mindenben üti. Arra kívántam rámutatni, hogy ez lehetetlen, mivel a felhasználói igények különbözőek. Nekem kell a dual SIM, az iPhone viszont csak single SIM. Tehát, akkor bármelyik dual SIM -es teló üti az iPhone -t?
-
B1T3
addikt
Hivatalosan 1, a szavatosság némileg eltér az első éves jótállástól, bár ha úgy vesszük, hogy nem, akkor is 2 vs. 3 évről beszélhetünk. Ami még tényleg egy extra a Huawei-nél a 3 éven kívül, hogy az első 3 hónapban biztonságban érezhetjük a telefont.
Ezzel persze nem minősíteni akartam a két gyártó termékeinek minőségét (és nem is lehet önmagában). -
djbelo
senior tag
P10 tulajként mondom, nagyszerűek ezek a készülékek! Ha valójában ilyen lesz a Mate10.....ütni fog mindent.Csak így tovább Huawei!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Totheground #93 üzenetére
A 8S-nél ettől nem tartok, hogy így lesz.
A keskeny káva, meg az oled kijelző rendesen megfogja az árat dobni.
De a note széria elég nehezen mérhető az iPone-hoz meg más droidoshoz is.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy ezek a Mate újítások jövőre milyen ütemben másznak le az olcsóbb szegmensbe. -
ProEvoFan
nagyúr
Inkább ez helytállóbb: "Engem az érdekelne ,mire lehet használni egy 300 ezres telefont,amire egy 75-100ezrest nem? "
Na itt bukik minden kb.
Amire mi, átlagfelhasználók használjuk a telefont (youtube, facebook, filmek videók képek nézegetése, zenehallgatás, telefonálás) kb amennyivel drágább, annyival nem nyújt többet ezekben a dolgokban.Talán a fényképezés, de az sem ér 100K+ jó magyar forintot.
Üzletembereknek, fontos embereknek gyakorlatban nem tudom miben ad többet a csúcskategória.Mondjuk PCről gyorsabban másolja át az adatot.Még valami? -
Atlantis
veterán
válasz
Totheground #93 üzenetére
Most a i7+ 338k hivatalos helyen, az S8+ meg 300k (tudom, ez csak 64GB) és utóbbi még aránylag friss a piacon. Mindkettő drága, de sajnos az alma drágább.
-
Dexar007
veterán
Engem az erdekelne,mire lehet hasznalni egy 300 ezres telefont,amire egy 30 ezrest nem?
-
Atlantis
veterán
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
Egyetértek, sok év iPhone-használat után magam is elbizonytalanodtam, hogy alma jel lesz-e a következő telefonomon....viszont az iOS ettől még nagyon jó és megbízható és ezek azért fontos szempontok.
-
Totheground
addikt
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
Ez a tularazott dolog kezd kicsit oreg lenni amikor az adott Galaxy/Note csucs gyakran dragabban kezd, mint az aktualis alma.
-
-
Somatom
veterán
-
Atlantis
veterán
Hála a tökéletes biztonsági mentési rendszernek, így is megmaradnak. A bővíthetőség nekem soha nem hiányzott az iPhone-ból. Nem tökéletes, de az iOS erős, megbízható rendszer és nem is a hardver az iPhone fő előnye, hanem ez az egységes rendszer. Ha csak a hardvert nézzük, lehet jobbat találni nála.
-
Somatom
veterán
válasz
Totheground #86 üzenetére
Nem a mennyisége a lényeg. Hanem az, hogy kiveszem az egyik telóból, bedugom a másikba, és ennyi. Ha valami baja lesz a telónak (elég hosszan volt itt taglalva a szervíz), a médiák akkor is megmaradnak.
-
válasz
7Heads Drago #82 üzenetére
Igazából már csak akarat kérdése lenne egy működő vízállósítás. A nano-coating már évek óta elérhető, csak alig használják.
-
Somatom
veterán
Úgy tűnik, hogy az amerikai gyerekek vagy túl buták, vagy túl fantáziátlanok. Nem tesznek fel olyan kérdéseket, hogy a csúcs alma miért nem tud olyanokat, mint a csúcs Samsung. Amerika elmaradott ország. Pl. nem ismerik a mikro SD -vel bővíthető memóriát, vagy a szabványos adathordozók csatlakozását. Így érthető, hogy az ottani gyerekeknek az iPhone a csúcs.
-
Halkow.
senior tag
Valahol meg azt írják jobb lesz a iphone 8-nál, hát jókat nevetek ezen
Főleg amikor eszembe jutt a kirin "túlhájpolt ereje" vagy gyengessége a snapdragonhoz vagy a iphone fusion cpu-hoz képest. Törekednének inkább az egyediségekre, oldjanak meg olyan problémákat amit a konkurencia nem tud és akkor talán lesz egy kis rés számukra a pajzson.
Anno amikor a Samsung kijelentette az Alphaval indul az i6 ellen és az mennyivel jobb lesz stb. hát mint tudjuk szép telefon lett és az első gyors Samu-t kezdte elhozni felénk bár harmatos idővel, pixeles kijelzővel és ennek eredményeképpen kudarc lett a vége és végül Alpha kihalt és ebből jött később az A széria ahol jó pár telefon nagyott szólt például az A5 (2014) ami az s5-nél is gyorsabb volt, de az alpaval akkor sem sikerült túlszárnyalni az iphone-t, mert Pl: az amcsi gyerekek már akkor is azon a szinten voltak, hogy pl: sértésnek vették ha születésnapjukra samsungot kaptak iphone helyett.
-
7Heads Drago
veterán
Apple gari
Huawei normál gari
Viszont ahogy olvasgattam az Apple-t, feltűnt hogy az akkura nem adnak semmi garit se?Fred23: A lányomnak egy Z3-asa volt. És szépen be is ázott. Nyilván jó a vízállóság, de ami sokat van használva az előbb-utóbb begyűjt pici kis sérüléseket, amiket vagy észre veszel, vagy nem. És onnantól kezdve nincs gari és vízállóság se. Na meg eleve a gari csak "normál" vízre vonatkozik. Pl tengervízre már egyáltalán nem áll. Kimondott vízalatti felvételekre én vennék egy oda való kamerát.
-
-Ben-
veterán
válasz
H.Istvan25 #77 üzenetére
Azért a sarki gsm -ben nem kapsz +1 év szavatosságot, és mint írtam, a szavatossági garancia kvázi ugyanaz, mint a gyári gar. Beviszed a szervizbe a telefont a magánszemély nevére szóló számlával és átveszik a telefont.
-
Somatom
veterán
Nem csak Magyarország kormánya szerint, hanem a sajátján kívül, az összes ország kormánya szerint sem létezik, mivel a Kínai Népköztársaság része. Ugyanakkor, még a Kínai Népköztársaság szerint is különleges gazdasági státuszú. Tehát, egyáltalán nem egyértelmű, hogy egy tajvani termék (pl. ASUS) vásárlásával pontosan melyik ország gazdaságát, milyen mértékben támogatod. De, mint említettem, ez az iPhone esetében sem egyértelmű.
-
Egyéni preferencia kérdése, kinél melyik ország (vagy tartomány, vagy vitatott állapotú terület) számít elfogadhatónak. Tulképp azon is mehetne akkor már a vita, hogy ha mondjuk Észak Korea kifejleszt egy Galaxy S8 szintű telót, és kínálja 30-ért, akkor azt én milyen feltételekkel vegyem meg?: ha bizonyítja a telót gyártó cég, hogy elcsalja a saját országában az adót, és offshore-lovagkodik?
Ha követve a pénz útját, az nagyrészt olyat/olyanokat gazdagít, aki/k számomra elfogadható? Ha a pénz felhasználása milyen érdekeket szolgál főként? Tényleg nehéz ügy, nagyon összetett valóban!
Nálam azért van egy sorrend az országok között, az biztos. A Kínai Köztársaság termékeit mondjuk inkább venném meg, mint a Kínai Népköztársaságéit. Bár előbbi Magyarország kormánya szerint nem létezik.
-
Somatom
veterán
"a vásárlásommal támogatom x ország gazdaságát"
Ezt kifejtenéd? Az OK, hogy mocskos imperialistákat nem támogatunk. Az is világos, hogy elnyomó kommunistákat sem. De, akkor mi marad?Pl. Tajvant hova sorolod?
Nekem az iPhone sem egyértelmű. A profit amerikai, de az adó nem oda érkezik. A gyártósor a kínai gazdaságot gyarapítja, de egyes részegységek a koreait. Akkor most hogy van ez az elmélet? -
janeszgol
félisten
Ez a vízállóság le fog csengeni szerintem. Vagy ennyien igénylik? Nem drágítja meg a gyártást ez az IP68 védettség? A por ellen legyen maximálisan védett (ne porosodjon a kamera, a kijelző, sajnos vannak olyan telefonok, melyeknél ez jellemző, ami megalol a cégre nézve) és a párásodás ellen.
-
válasz
Dr. 444Hertz #69 üzenetére
Az csak splash resistant, vagyis a fröccsenő víz ellen védett valamennyire, nem dugnám víz alá. Ettől függetlenül örülnék neki, ha elindulnának egy ilyen irányba, bár pont mostanában kezdtem el azon filózni, hogy elvi szinten mennyire elfogadható számomra bizonyos országok termékeit megvenni. Egyelőre nem döntöttem, és volt már Huawei telóm, amit szerettem is. De ha abból indulok ki, hogy a vásárlásommal támogatom x ország gazdaságát, akkor -ha nem okoz túl nagy erőfeszítést, illetve nem túl hátrányos megtennem- figyelhetnék a jövőben erre a dologra is.
janeszgol: De, megdrágítja a gyártást valemennyivel, viszont nálam alap, hogy esőben is használom, például elmegyek esőben futni vele (fülhallgatóm halt már meg így), meg én bizony akarok víz alatt is fotózni, igénylem a dolgot. Ha ez sokaknak fontos lesz idővel, a gyártók kénytelenek lesznek vízállósítani a termékeiket; nagy tételben nem is kerülne nekik sokba.
-
-
válasz
Inkvizitor1 #15 üzenetére
IP68 nélkül már egyetlen teló sem érdekel, de kevesen vannak még így, és ezért szerintem a Huawei nem fogja meglépni a vízállósítást.
-
-
Wesder
titán
válasz
7Heads Drago #62 üzenetére
Szerinted miért az Apple teszi zsebre a legtöbb profitot, miközben bevétel szempontjàbòl a top5-ben sincs?
-
ProEvoFan
nagyúr
Megérdemlik.Hajrá, csak így tovább!
P9 lite tulajként nagyon megvagyok velük elégedve.
A legújabb gyöngyszemük a Honor 9 is nagyon állat lett.... -
-Ben-
veterán
válasz
janeszgol #54 üzenetére
Régen (2014 -ig) nagyon elégedett voltam az Apple-féle szervizeléssel. Viszonylag sok problémás telefon került hozzám, de kivétel nélkül mindegyiket cserélték 2-3 munkanapon belül. Az egyedüli, amit mindig is hiányoltam, hogy sajnos nincs háztól-házig szolgáltatásuk, így aki nem budapesti, az bizony szívni fog az utazgatással. De úgy gondolom, hogy elfogadható volt, mert cserébe szinte 99% volt, hogy kap az illető egy új (refurb) telefont. Mostanában már nem szeretnek cserélgetni és bizony az elvégzett javítás is hagy némi kívánnivalót maga után.
Pixelhibával vittem Pestre a telefont, 1 hétig vártam rá. Kicserélték a kijelzőt, de az új kijelző még rosszabb volt, mint amit cseréltek. Szép, méretes fekete pont díszelgett a kijelző egy jól látható részén. Nem tudom, hogy a szervizes esetleg nem vette észre vagy szimplán nem érdekelte, de tény, hogy hibásabban érkezett vissza a készülék, mint ahogy elküldték. Ami még ennél is nagyobb probléma volt, hogy a telefon hátlapját gusztustalanul összekarcolták, pedig egyébként egy szinte hibátlan állapotú készülék volt. Sajnos ez nem egyedi eset, tudok olyan i6 -ról, amit levert sarokkal küldtek vissza. Természetesen egy kisebb cirkusz és beszélgetés, illetve további 4 nap várakozás után „valahogy” el lett intézve és kicserélték a telefont. Mindenesetre nem pozitív, hogy elbarmolták a telefont és az se, hogy emiatt még vernem kellett az asztalt...Tehát, ami számomra (elsősorban) problémás:
- Az elvégzett munka nem minőségi
- Nincs háztól-házig (futár) lehetőség
- Általában sokat kell várni a készülékre (5-8 nap)Ilyen téren a Huawei és a Samsung köröket ver az almára.
-
janeszgol
félisten
Ertelek. Nincs hibatlan szerviz. Az okoskodokat szurik. Viszont az is jellemzo, hogy nem mindig oldjak meg a hibat, hanem okoskodnak. (Nem veletlen harom a magyar igazsag. Az elso ket esetben mindig csak szoftvert frissitgetnek, kiveve szeria hibaknal.)
Leirhatod a torteneted, hatha tanulunk belole. Koszi. -
-
jacis
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #49 üzenetére
Persze igazad van a Samsungot én is azért nem hoztam direkt szóba mert az egy kacat...
A témához: kézbe véve miben jobb a Mate 9 mint a mostani szifonok? Miben fog meg jobban téged? -
jacis
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #40 üzenetére
Pedig igen. Rn sem vagyok apple fan, de érezhetően jobb minőségű egy iphone mint bármelyik huawei.
-
doooo
veterán
válasz
H.Istvan25 #27 üzenetére
Mi az, hogy "minőségben jobb mobilokat gyártanak"? Fejtsd ki, mert nem csak nyelvtanilag érdekes a mondat, de nagy hülyeségnek is tűnik, szóval?
Hardveresen pedig max. a 960 óta versenyezhet, de ott is le van maradva néhány téren (ez nem jelenti azt, hogy nem elég, de akkor sincs egálban a konkurenciával, pláne nem hagyja le azt). -
válasz
A 2. Vesztes #43 üzenetére
Azért nem csak a kinézet a lényeg, bár tényleg ütős lenne.
Miáu -
amoledus
aktív tag
válasz
H.Istvan25 #40 üzenetére
Mivel szervizben dolgozom van egy olyan tippem,hogy az a par 100db csak feler a te egy teloddal
Senkinek nem akarok a latasmodjan valtoztatni de azert kerdezz meg nyogodtan barmelyik szervizt/szervizest hogy a huawei minosegibb az apple-nel
reszemrol lezarva mert nem vitazni akarok ,a tenyeket irtam le !
-
-
amoledus
aktív tag
Huawei apple ellen ? Na ne nevettessuk magunkat
Nem a szivem csucske az apple mert naponta javitom a sok hulladekot....de azert a huawei nem egy apple szint akarhogy dobaljak ki a jonak tuno olcso de egyebkent gyenge minosegu telefonjaikat.
-
kromatika
veterán
Nekem a mate 9 nagyon tetszik.
-
törölt tag
Nem úgy néz ki, hogy ez ártott nekik
-
válasz
Totheground #34 üzenetére
Egyébként szinte mindegyik odahaza élő rokonomnak az a reakciója a Samsung név hallatán, hogy "de hát az koreai".
Szóval nem csoda, hogy nem olyan népszerűek, mint mondjuk itt Európában... -
Totheground
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #33 üzenetére
A Samsung kulonosen vicces, de egyebkent latszik is rajtuk, hogy (egyelore?) feladtak a piacot. A Samsung experience store-ban 1.5 honappal ezelott meg nem lehetett S8at kapni (haver kereste). Es nem kifogyott, hanem ennyivel kesobb hoztak be. Szolgaltatok detto. Vegul Amazonon keresztul kellett rendelni, es kapott is - koreai toltovel.
-
válasz
Totheground #32 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy ott alig ismeri valaki a márkát.
Még a Samsung is egy viszonylag ritka név, hát a Huawei... -
Totheground
addikt
Japan? Hetente talan egyszer latok Huawei-t...
Piszok sok iPhone, nehany Sony, nehany Samsung es meglepoen sok flipphone, leginkabb ez a jellemnzo. Aztan az is lehet, hogy videken nepszeru. -
embe
nagyúr
válasz
tibi970307 #30 üzenetére
Ha adsz egy linket, ami neked már bevált, azzal jobban segítenél.
-
janeszgol
félisten
válasz
H.Istvan25 #27 üzenetére
A szoftvertol beszeltunk.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
H.Istvan25 #27 üzenetére
Nekem is Mate 9 van egy nagyon jó, és szép telefon. Csak a kijelzőre nem találok megfelelő méretű fóliát. Hiába vettem Mate 9-re, kicsi. Még a kijelzőt sem fedi le, idegesítő.
-
-
ORCA58
addikt
Akkor lépnének igazán nagyot, ha végre nem a fejlesztők döntenék el, hogy hány alkalmazás futhat a memóriában, hanem a szabad memória mérete. Jelenleg a memória mérettől függetlenül a felét használja. Így parasztvakítás a 3 vagy 4 GB-os, ha azokból mindig szabad 1,5 ill 2. A 2 GB-os tulajok meg megszívták, mert ott alig futtat pár alkalmazást, mert kell a hely az üres memóriának. Az öreg és már nagyon lassú Alcatel OT995 0,5 GB memóriával több alkalmazást tud a memóriában tartani mint a P9Lite 2GB-al
Kelet Európába csak 1 GB-al kevesebb jutott sok modellnél, mert fontos a vásárló!
Egyébként nagyon jó telefonokat tudnak gyártani, csak a memória kihasználtságon változtathatnának.
Bár lehet azért csinálják így, mert a fórumok tele vannak síró emberekkel, hogy "Nekem cs 2GB szabad a 3-ból stb."! És talán ők vannak többen, mint ahogy az előlapi ujjlenyomat olvasók tábora is nagyobb egy icipicivel. -
doooo
veterán
válasz
Inkvizitor1 #20 üzenetére
Dehogy fognak annyit elérni. Egyébként is még a tavalyi modellek érződnek igazán az eladásokon, a P9 még mindig népszerű, ahogy a Honor 8 is (jogosan), meg a maradék P8/P8 Lite-okat is kiszórják a szolgáltatók, stb. Majd inkább jövőre látszik meg, hogy mennyire jöttek be a P10 és társai.
-
válasz
H.Istvan25 #21 üzenetére
Ez jogos, és igencsak reális "jóslat"
Amúgy tényleg az lenne a legjobb, ha nem halnának ki a kávák, mert én például kényelmesnek tartom az S8-at, de nem egyszer örültem, hogy a P9-nek van kávája.
(Pl. fotózás az esztergomi bazilika tetején a brutális szélben...) -
H.Istvan25
senior tag
válasz
Inkvizitor1 #20 üzenetére
Szerintem meg pont jól csinálták hogy gyárt még valaki hagyományos kinézetű csúcsmobilt. Az lenne a legjobb ha a Mate 10 is normál kinézetű lenne, és a Mate 10 Pro lenne a 18:9-es hajlitott. Ezzel járna mindenki a legjobban, és szerintem a Huawei meg is lépi ezt, lásd a Mate 9 Pro és sima kiadást
-
Inkvizitor1
tag
"Elhalkultak a világranglista élére törésének, nagy volumenű terveivel is"
Szerintem tévedsz, idén kb 20%-al nőttek az eladásaik, már kb 70 millió készüléket adtak el 1. félévben, ami év végére kb 170 millió készüléket jelenthet a karácsony miatt, míg az Apple 215 milliót adott el 2016-ban. Ilyen ütem mellett 2018-ban az Almát utol is érhetik.
A P10-et annyiban tényleg elszúrták, hogy nem jöttek ki időben a 18:9-es kávamentes képernyővel. -
H.Istvan25
senior tag
Nekem nem tetszik a 18:9 így nem bánom hogy megvettem a Mate 9-et. Hardveresen nagy előrelépés nem várható (nincs hova fejlődni már
), egyedül a vízállóság lehet nagy plusz. De jobb lenne ha nagyobb lenne mint 6 col, mert 6 col 18:9-en kisebb mint 16:9-en így ezen a téren visszalépés lenne
-
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #16 üzenetére
"Egyébként tetszik, hogy a Huawei mindig a legjobbat próbál magából kiadni, de az idei év egy minimális csalódás volt nekem"
Hát... a P9 után kicsit alulfogalmazás a minimális csalódás amikor az ember meglát egy P10-et... A Honor 9 se ütött akkorát, mint várták a legtöbben... Nem tudom. A Lite széria is össze-vissza lett kombinálva. Elhalkultak a világranglista élére törésének, nagy volumenű terveivel is. Kicsit mintha fejvesztetté váltak volna (vagy csak elkényelmesedtek). Szerintem. Lehet, hogy jövőre újra összeszedik magukat.
-
-
Inkvizitor1
tag
Ha a vízállóságot belefejlesztik, akkor azonnali vétel lesz, sokkal jobban tettszik ez a 79mm-es képernyő szélesség, mint a Note8-é.
A Note8 olyan vékony, hosszúkás a képeken, mint egy pénztárgép szalag, a 18,5:9 képarány meg teljességgel értelmezhetetlen, jövőre kijönnek majd a 21:9-el is, és minden évben oda igazítják a filmeket is (?!). Szánalmas.
Mindenesetre a Huaweinek hardveresen nem az Apple-el kell versenyezni, hanem a Samsunggal. Például tehetnének egy cerkát is a Mate10-be meg IP68-at, akkor lenyomná a Note8-at. Az Apple a szoftver miatt más kategória. -
Wesder
titán
Kicsit unalnas màr hogy mindig az Apple ellen akar menni mindenki. Az nem zavarja őket, a Samu a nagyobb hal?
-
Somatom
veterán
Nem értem, hogy mit értenek az iPhone ellen harcba küldésen. Az iPhone egy alma, ez meg körte. Hogy lehet ezeket összehasonlítani? Ezzel az erővel a régi, butafon Nokiám ellen is harcba küldhetnék. Csúful el is vérezne az üzemidőn.
-
Csak nyugi.
Ide a lájtos mobilok jönnek csak.
Nokia: nincs az ejróbai mobilokban értesítési Led. Válasz : úgy tudják itt azt nem használja senki.
Két Simes mobil: itt az nem divat szintén... hallatlan.
Vezetékmentes töltés: ez sincs elterjedve erre. (érdekes, nem is tudom az IKEA mi a fenének izmozik a piacon azokkal a töltős bútorokkal?)
Jó hang: biztos nem érünk erre sem rá. -
Aryon87
félisten
Pláne ha ezzel a kivitelezéssel jön, akkor én magamhoz nyúlok..
(#6) mg1992mg: Ha az LG így folytatja.. És a jelenlegi trendet nézve folytatni is fogja.. Én már felmondtam velük a barátságot.
-
atike
nagyúr
Nagy szavak. Legyenek igazak...
-
Roxbury
őstag
Gondolom a JDI Full Active kijelzoje lesz benne, akkor viszont eszmeletlen jol fog kinezni.
-
kiezTe90
senior tag
Mate 8 tulajként, kimerem jelenteni, hogy a huawei nagyob jó telefonokat gyárt. (A cégemnél van több huawei, mindenki elégedett, valamint a cégvezetés is huaweit használ)
Nagyon várom már a Mate 10-et, remélem olyat tesznek le az asztalra, ami mindenkinek meglepetést fog okozni. Szurkolok nekik továbbra is! -
Puculo
aktív tag
Ezt a hozzáállást az LG is átvehetné. Mármint az európai piac komolyan vételét.
-
-
aelod
veterán
Felhagynak a belépő szintű telefonok gyártásával...
Pár év alatt nem semmi mennyit léptek előre. -
jacis
nagyúr
Ez a mate 9 az egyik legyszebb Huawei sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dune: Awakening
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest